reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny tak mnie boli prawy bok pleców tam gdzie krzyż masakra:(( Chyba pojadę na IP. Tak bardzo boli. W okolicach krzyża ale z 1 strony. Nie wytrzymam:(( Tak się boję:( Czekam na męża... W ciąży przeszłam już 3 dniowy nerwoból ale teraz ból nie ustępuje:(

reklama
A u nas na odwrót :-D
Czkawkę czuję nad pępkiem, często też wypycha głowę, barki, a czasami to chyba nawet łokcie, bo takie cienkie twarde kostki mogę wymacać :-) Najgorzej jak przy takim przeciąganiu nogami się o pęcherz zapiera :baffled:, na szczęście najczęściej o moje kości bioder.
Zdarza mu się też włożyć mi nogę jakby w cewkę moczową i aż taki prąd mnie przechodzi.

Wlasnie prawdopodobnie to reakcja na pessar- no bo skurcze były,ale nie w takiej ilości. Widocznie podraznia wszystko w środku. Lekarz przy zakładaniu też pobudzil wszystko. Musimy poczekać, aż sie na powrót uspokoi. Dalej śluz w kolorze kawy z mlekiem,ale leze plackiem..

Dziewczyny tak mnie boli prawy bok pleców tam gdzie krzyż masakra:(( Chyba pojadę na IP. Tak bardzo boli. W okolicach krzyża ale z 1 strony. Nie wytrzymam:(( Tak się boję:( Czekam na męża... W ciąży przeszłam już 3 dniowy nerwoból ale teraz ból nie ustępuje:(

Wez nospe i moze paracetamol i lez. Jak ja tak mialam, okazalo sie, ze mam kolke nerkowa. W szpitalu dostalam kroplowke z lekiem rozkurczowym i dopiero poczulam ulge. Meczylam sie kilka godzin :/

Tak pojadę na pewno. Ból jest niesamowity. To chyba kolka nerkowa.. Aż mnie mdli:( Przecież zażywam leki rozkurczowe:( Co za pech...

Makota- Dziękuję Ci za odp. Oby to mimo wszystko był jakiś silny nerwoból..

Jagódka leż spokojnie, a my tu wszystkie ci kibicujemy!

Catsun pewnie bobas gdzieś naciska, mnie Ola naciskała ciągle pod żebrami po prawej stronie, że ciężko siedzieć było 5 min... ale jedź, będziesz spokojniejsza

poprasowałam partię ubranek, jutro upiorę kolejną, bo z tych poprasowanych zaledwie kilka nadaje się na założenie "na wyjście", reszta to taka sprana raczej awaryjna... no i mam kilka typowo chłopięcych, chyba sprzedam

[SUB][/SUB]
Tak pojadę na pewno. Ból jest niesamowity. To chyba kolka nerkowa.. Aż mnie mdli:( Przecież zażywam leki rozkurczowe:( Co za pech...

Makota- Dziękuję Ci za odp. Oby to mimo wszystko był jakiś silny nerwoból..
A co bierzesz rozkurczowo i ile? Bo po szpitalu bralam nospe max 3 razy dziennie i magnez. Tez wymiotowalam z bolu :/

KIedy maz wraca?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry