Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny tak mnie boli prawy bok pleców tam gdzie krzyż masakra( Chyba pojadę na IP. Tak bardzo boli. W okolicach krzyża ale z 1 strony. Nie wytrzymam
( Tak się boję
Czekam na męża... W ciąży przeszłam już 3 dniowy nerwoból ale teraz ból nie ustępuje
![]()
Ja mam tylko tak że jak się załatwiam to przerywany strumień jak bym miała chorą prostate xD Musze ciągle cisnąc bo do końca się samo nie opróżniA to bez sensu za 15 min iść siku.
zawsze mnie przerażało jak czytałm że w ciąży tyle razy w nocy sikuAle ja nic takiego nie mam
A macie takie ruchy bobasów że jam się mega prężą, prostują jak by brzuch miał się rozerwać? To jest straszne uczucie. Mój tak potrafi kilkanaście razy pod rząd.. Popycha nóżkami z samego boku brzucha a z 2 strony przy pepku wychodza (chyba) plecki
, ale przy kolejnym razie stwierdziłam, że chyba Mu tak dobrze skoro powtarza numer - tylko gorzej ze mną, bo mnie to boli!!!Mama bobasa mnie bolą czasem jak dotykam więc nie ruszam i ciągle w biustonoszu chodzę, nawet śpię. Nie wiem jak ci pomóc :-(
Limonka a te częste prysznice to ci sprawy nie pogarszają przypadkiem?
Catsun powodzenia!!!!