reklama

Lipiec 2014

Hej ho
Angelika - może faktycznie jak masz możliwość to połóż sie na oddział, zapewne nie zaszkodzi a będziesz spokojniejsza
Castum, Jagódka - szybkiego wyjścia ze szpitala. W dwupakach\

Kurka tracę zupełnie siły ostatnio, śpię bardzo dużo a i tak nie mogę się zebrać rano. I potem przez cały dzień też nic zrobić nie mogę, zero życia. A tu na spacer trzeba, obiad jakiś ugotować itp. Może muszę zwiększyć dawkę żelaza?? może to mieć wpływ na takie osłabienie?? M. stara się jak może no ale przecież do pracy musi chodzić i na budowie też trochę pomagać.
Ostatnio wogóle betoniarnia przywiozła jakiś trefny beton i trzeba wyburzać i robić od nowa. W ramach rekompensaty na kolejne etapy dostarczą nam darmowy materiał, no ale już trochę obsuwy przez to wyszło. No cóż, wiadomo było że nie będzie miło i przyjemnie.

reklama
angelika ja bym sie na twoim miejscu przyjęła.. w szpitalu beda ci robic ktg kilka razy na dobe i beda obserwowac. po 2-3 dniach bedzie wiadomo czy to tylko tak wyszlo czy sie cos dzieje.

a nie ma opcji że wtedy jakoś się ruszyłaś i ktg dało błędny wynik? a to drugie ktg mówisz, że znośne, ale znośnie to jak dla mnie nie oznacza dobre, więc może się połóż jednak na oddziale, nawet jak to fałszywy alarm....

chciałam się zabrać za torbę do szpitala, ale zwątpiłam - pakujecie już tak pod kątem porodu (z rzeczami do połogu i dla dzidzi) czy na zwykły pobyt w razie poważniejszej dolegliwości?

Kurde laski sypiemy się na tej końcówce...
Mnie zaczął mocno brzuch na dole boleć, tak jakbym miała okres dostać i promieniuje na krzyże. Wzięłam nospe i leżę.

Angelika nie wiadomo co to się zadziało na tym ktg. Ja bym poszła do szpitala bo lepiej w tą stronę. Z tym że na pewno 3 dni minimum posiedzisz.

Undomiel ja się za torbę jeszcze nie zabrałam. Chciałam w połowie czerwca, czyli za chwilę. Mam taki mega mętlik w głowie...

Ostatnia edycja:
undomiel ja planuje spakować taka do porodu. zabieram sie za to od jakis 2 tyg.. nie mam na to ochoty. zostało mi niby 5 tyg ale lepiej byc przygotowanym.. teraz jeszcze wyjade na wekend i nie wiem czy tej torby nie wezme ze soba.

katka magnez tez mozesz wziac. i leż! mnie dół boli tez przy stawianiu sie macicy. troche się zmęczyłas dzis, może od tego.

mam dzis straszny humor. chce mi sie ryczec bez powodu. ogolnie jakos do dupy. i nie mam na nic ochoty. mam przygotowane rozne rozrywki, seriale, ksiazka, robótki...

Angelika, probuj dalej dzwonic do gina, a jak sie nie da to do szpitala.

Undomiel, ja jestem juz spakowana jak do porodu, ja w jedna torbe, synek w druga. Jakby sie cos dzialo przed porodem, nie bede przepakowywac juz drugi raz. Mam juz wszystko procz dokumentow spakowane. Wolalam zrobic to wczesniej, niz w razie co w panice wrzucac do torby co popadnie.

Katka, nachodzilas sie, wiec teraz brzuch odreagowuje. Poloz sie i nic juz dzis nie rob. Magnez nie zaszkodzi tez.

Kum, wspolczuje podlego nastroju, teraz w koncowce bedziemy jeczec i ryczec - taki jej urok. Ale juz tak bliziutko :)

Kum przykro że taki humor masz. Ja jak tak mam to się cieszę że mogę z wami popisać bo mąż mnie nie rozumie.

Mówię mu że mnie boli a on żebym jeszcze na fitness poszła albo pobiegała dookoła domu. Eh. A wystarczyłoby dać buzi. Taki facet o!

Natala się drze i awanturę robi. Niech się z nią pomęczy, ja nie wstaję.

Czy ktoras z Was nie miala jeszcze robionego ktg? Bo ja nie mialam, a moze u mnie tez sie cos dzieje? W dodatku srednio sie na tym znam...

Katka - Twoj maz poprostu widzi, ze od poczatku ciazy jestes na najwyzszych obrotach i pewnie stad te docinki. Nie bierz tego serio.

Kum - wykap sie i poloz sie spac. Jutro bedzie lepiej!

Undomiel - ja mam 2 torby. 1 dla dziecka ,druga dla siebie. Ta moja nada sie i w razie W i z mysla o pologu. Ja mam termin za miesiac, wiec musze byc gotowa na wszystko :p

Chyba zrobię sobie kąpiel bo nospa średnio działa.

Wiecie co? Jestem jedną z tych które mają się wypakować jako ostatnie a stresuję się razem z wami tak jakbym miała na początku a nie na końcu rodzić :-P ma sa kra

Acha w idealnym momencie przestałam pracować...

reklama
Makota, ja nie mialam ktg. Ale jutro jade do szpitala na wyniki i mam zamiar pojsc na porodowke i spytac, czy mi zrobia ktg. Oczywiscie platne. Chyba od lekarza zalezy czy kieruje na ktg przed czy dopiero po terminie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry