ja po powrocie od tesciów, fajnie było poleniuchować i popatrzeć jak ktoś inny zadowala moje dzieciaki

przeleżałam większość czasu pod ogromną lipą na kocyku, wiaterek wiał i tylko posiłki dostawałam pod nos

miodzio
malgorzatkar współczuję gardełka - polecam sok malinowy do herbaty z miodem, dobry do ssania jest preparat FIORDA
z porostem islandzkim i laktoferyną, dozwolony w ciąży.. i płukaj może gardło wodą z solą..
z zoo super pomysł.. nie wpadłam sama żeby nie robić maratonów i w moim wykonaniu to też całodzienna eskapada była...
jagódka masakra z tym nosem! może olejek sosnowy do kąpieli?
a po zdjęciu pessara może być wesoło

..ja przy 1 córci byłam na fenoterolu, w 1 dzień po odstawieniu młoda się urodziła
arabelka odpoczywaj, no-spa, magneziku dużo i może się uda... nie dawałaś za bardzo czadu wczoraj? wolniej...
angelika2014
superaśnie że jesteś w takiej kondycji !!! to moja największa bolączka w razie nagłego cc, że źle to zniosę i nie dam
rady funkcjonować.
Fajnie, że synuś daje radę z cycowaniem i wychodzicie do domu. MOGĘ ZAPYTAĆ JAKĄ WAGĘ OSIĄGNĄŁ SYNUŚ do wypisu?
Carloska z emolientem bym się wstrzymała - można go mieć, ale nie jest niezbędny, skóra bobasa musi się nauczyć sama
funkcjonować na powietrzu, stosowanie emolientu do kąpieli, potem np balsamu emolientu wykonuje "calą robotę" za skórę..
będziesz widzieć po bobasie jakie ma potrzeby.
Moja 1 córcia miała super skórę i stosowałam J&J płyn do mycia ciała 3w1 taki w żółtej butelce.. który możesz traktować
jak płyn do kąpieli, albo mydło...
Córcia 2 natomiast miała gorzej przystosowaną skórę i miejscami się łuszczyła, przy niej zastosowałam emolient i pomogło.
Z tym, że to też nie jest tak, że tylko emolient i koniec..można go stosować np 1x w tyg gdy wydaje Ci się, że skóra jest podsuszona, czy
łuszczy się w fałdkach.
Pola.
myślę, że skoro dostałaś obiad, to chyba poczekają z decyzją do jutra..może też będzie więcej lekarzy, ordynator etc
i przegadają sprawę.Ranny obchód bywa dosyć konkretny, spróbuj wtedy pociągnąć ich za język i poprosic o wyjaśnienie
dlaczego zakończenie ciąży w tym momencie jest najlepszym wyjściem. Ja bym się zdała na ich działanie i opinie i instynkt,
który im się wyrobił po latach pracy...