reklama

Lipiec 2014

Ja też twierdzę ze zima lepsza aczkolwiek ja uwielbiam ciepło i dobrze sie czuję w taka temp, o ile nie ma duchoty jaka sie teraz zrobila. Byliśmy w zoo, pojechaliśmy koło 16:30, bo Ola dziś poszła spać w dzień, co rzadko sie zdarza, niedawno wróciliśmy, dziecko zrobiło awanturę, ze frytek w zoo już nie sprzedają o tej godzinie , więc robię właśnie w piekarniku. Dobrze ze ostatnio paczkę kupiłam, bo by był płacz ze ho ho

reklama
ja też jestem raczej ciepłolubna i ciągle mi zimno, ale teraz jest trochę za duszno
specjalnie dziś siedzieliśmy przed kościołem pod drzewem, ale i tak od tego wstawania i siadania zaczęło mi się słabo robić i chyba już nigdzie się nie ruszam bez butelki z wodą:tak:

Lilla, Angelika cieszę się z dobrych wieści, działają bardzo krzepiąco:-D Ale jednak ja się piszę dopiero na lipcową pełnie:-)

Małgorzatka ja mam rękę do kwiatów, za wyjątkiem storczyków, te mi jakoś umierają i chyba kluczem do sukcesu jest je trochę zaniedbać, bo próbowałam już wielu technik i nawozów i najlepiej wyglądają jak o nich zapomnę...

Makota a na ktg to chcesz iść dla swojego spokoju czy dzidzia się nadal mało rusza?

Pola już zaraz koniec dnia, czyli kolejny dzień za Wami, a jutro, tak jak mówią dziewczyny, będzie więcej osób do konsultowania i może wody się jeszcze podniosą. A jak nie to maluszek będzie szybciej na świecie, ale za przykładem Lilli i Angeliki to wcale nie oznacza nic złego.

Byliśmy na lubelskim deptaku na lodach i kawie, spotkaliśmy się z naszym drużbą i jego zoną i półroczną córeczką. Przeszłam cały deptak i jakoś nic mnie nie bolało, nie jest źle:tak: Koleżanka, której założyli pessar dzień po mnie mówiła, że ją od razu brzuch ciągnie jak pochodzi trochę. Ja wprawdzie tempem mocno spacerowym, ale bez konsekwencji:tak:

Undomiel - dzis maly szaleje... Wczoraj mial jakis leniwy dzien. Gin powiedzial, abym zrobila ktg 2 tyg przed terminem.

Nie wiem kiedy wynik gbs bedzie do odbioru. Jest mi potrzebny do szpitala. Jak zaczne rodzic wczesniej bede bez wyniku :p

Makota, ja miałam GBS pobierany w piątek i miał byc do odbioru juz prawdopodobnie we wtorek, ale gdy mne przyjmowali do szpitala to pobrali raz jeszcze bo twierdzili ze do wtorku urodzę. U mnie w szpitalu procedura jest taka, ze jesli nie masz wyniku GBS to profilaktycznie podają antybiotyk. Tyczy sie to kazdej pacjentki bez wyniku GBS.

Makota, a nie mozesz zadzwonic i zApytac, czy wynik posiewu juz jest?
ja zawsze dzwonie, zeby nie jechac na darmo.
Ty juz po pobraniu, a ja dopiero jutro dostane skierowanie, albo gin mi pobierze. Nie wiem, czy nie zs pozno.

Jagodka, dobrze, ze spacer udany i bezbolowy :) tylko nie przesadz.

współczuję wam dziewczyny tych upałów, u nas może 24 stopnie dziś było, przyjemny wiaterek, a teraz leci delikatny deszczyk, za te parę lat się odzwyczaiłam od polskich upałów.. zdechnę kiedyś jak wrócimy na stałe:) Roksankę rodziłam w sierpniu a lipiec cały zdychałam bo dla mnie było za gorąco (ok 26 stopni)

Dziś we wrocku ponoć 28 było (nie sprawdzałam tylko e radio mówili) a jutro niby minimum 31.... A ja muszę jechać na badanie krwi, na przegląd i maraton po sklepach by kupić sprzęt do łazienki bo za tydzień remont się zacznie... Dobrze że mój mąż ma wolne, specjalnie wziął. Kurde i takie upały a ja będę jeździć z Natala tam i spowrotem bo tak mnie tesciowa zalatwiła.... Znów mi się to przypomniało wrrr

Dziewczyny wydarzenia ostatnich dni tak na mnie wpływają że chodzę podenerwowana. Nie znam dnia a różnie może być. Jajko zniosę do wtorku... Do wizyty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry