reklama

Lipiec 2014

Hej
Oj parno i u mnie. Kleje się do wszystkiego idę zaraz pod prysznic. Dzień też udany. Byliśmy na spacerze popstrykaliśmy fotki ciężarne ;) nawet dobrze się czuję mimo tego skwaru.
Lepiej mi się oddycha i chyba mi się brzuch obniżył.

Jak rodziłam Aru to nie miałam smartphona i neta więc nie siedziałam ale też pewnie będę was czytać w szpitalu. Tym bardziej że gazetek z niebieskiego pudełka niewiele ;)

Mąż na nocce a jutro przyjeżdża do mnie siostra. Może ją wykorzystam do prasowania ale jak nie będzie tak parno.

Aru dopiero usnął. Zły nawyk mama nauczyła siedzieć przy nim do zaśnięcia u teraz mąż musi przejąć usypianie bo jak Zuzia będzie to nie będę tak mogła przecież

reklama
witam wieczornie:))

lily super sobie ardzisz:)dobzre ze wsio w pozradku ,adzien lub dwa wiecej nei zaszkodza w szpitalu,bedziecie pod kontrola:)

carlsoka wspolzcuej bulu plecow:no:u mnei @ zawsze zaczynal sie boelm kregoslupa:no:

angelika
super ze dobrze sie zcuejsz iz e jzu w domku ejstescie:)

pola
mam anzdieje i tzryamm &&&& zeby jutro sie cos w koncu wyjasnilo:)

michalina sama nie atk dawnoi wybieralm sprzety do kuchni i nie tylko i oszalec mozna,tyle tego,tyl e opinii:no:zdaj sie na siebei ,co sie podoba i bzedie dobzre:)

graza midzis spuchly stopy a dokaldnei aplce ,mamjak serdelki ale to pewnei od pogody

ja neistety nie mam neta w telefonei:(

spopkojnej nocki zyzce:)

ja fajnie dzis spezdialm dzionek,upalnei ale fajnei:)
cos mnei kluje tam na dole:baffled:caly dzioenk,mam anzdieje ze nic sie zlego nei dzieje:no:

Lilly - rowniez sie nie dziwie, ze sie udzielasz. Ja jak leze w domu to ciagle wisze na telefonie i na forum, bo piszecie jak szalone i zawsze jest cos do poczytania. Dziecka nie zaniedbujesz ;) przed porodem bylas wyluzowana, ale teraz wyraznie widze, ze po porodzie czuje sie wielka ulge, szczescie i radosc...

Michalina, jak Ci kilka firm odpowiada to możesz sprawdzić, która w razie "W" ma lepszy serwis, lepszy design. Ja mam electroluxa i boscha. Mój mąż np. jak wybierał laptopa to patrzył na serwis "door to door". Wygodna sprawa przy zakupach z netu. Zmywarka whirpool, którą miałam nie przeżyła całych 6 lat. A tak w ogóle to sprzęt kupujecie sami i pan Wam daje do zabudowy czy bierzecie od niego?

ja mam piekarnik beko, płytę teka, zmywarkę hotpoint-ariston (niby "lepsza" linia produkcyjna elektroluxa) i jestem zadowolona, szczególnie ze zmywarki. co prawda raz się spsuła, ale przyjechał pan na drugi dzień dosłownie i zremontował. pralkę tez mam tej firmy, raz serwis wzywałam, bo niby głosno chodziło, pan tez był na drugi dzien i okazało się, że nasza wina, bo gumka do włosów we filtr się zaplątała, ale pan coś tam napisał, że niby poprawił i też poszło jako w ramach gwarancji :P rodzice mają zmywarkę elektorluxa, jakoś ponad rok mają, prosta w obsłudze i tez śmiga. my patrzyliśmy na cenę i opinie w necie, ale nie na "skąpcach" itp, tylko na forach internetowych. np. piekarnik mam z teleskopami i funkcją pyrolizy, a kosztował połowę niż innych firm... tak samo płyta, moja rodzinka ma z mastecooka i jest bardzo głośna...

Ja też postawiłam na boscha i electroluxa, wszystko chodzi już 6-ty rok i nic się z tym nie dzieje (tfu tfu, żeby nie bło, że mi coś wysiądzie na dniach:-p)

Oj gorąco, gorąco . Nawet z domu dziś nie wychodziłam. Po południu znajomi wpadli,posiedzieli parę godzin, fajnie było.
Teraz dziecko już śpi i ja się kładę bo jutro spacerek i zakupy w tym upale....Trzeba wcześnie wyjść. Plusem jest to ,że wózek szybko mi wyschnie i jeszcze parę większych rzeczy na upały zostawiłam do prania.

Pola ja myślę,że ten brak informacji to wina weekendu. Lekarze dyżurujący nie chcą podejmować decyzji i czekają na prowadzącego , o ile nic wyjątkowego się nie dzieje.Więc pewnie jutro się więcej dowiesz.

My sprzęt kuchenny mamy Boscha i jest ok . Kupiliśmy w sklepach internetowych i wyszło duuuużo taniej.Dzięki temu wzieliśmy bardziej rozbudowane modele.

Ostatnia edycja:
żelazko polecam tefala, pierwsze działało mi całe studia plus jeszcze ze dwa lata (na studiach przez 3,5 roku mieszkałam w akademiku, więc eksploatowane było moooocno), drugie teraz chodzi mi z 4 rok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry