Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Witam. U nas 33 st. W sloncu. Mowie dzien dobry i znikam
. Pola trzymam kciuki. Magdalenka co do siostry to mmm takie samo zdanie jak venus.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj zdecydowaliśmy się na okap Akpo WK-6 Neva 60 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD polskiej firmy. Zwracamy uwagę na takie rzeczy. Żelazko Łucznika walczy już wieeele lat i świetnie się sprawdza, wiertarkę też jakąś polską mamy design może kiepski ale jakość wykonania i niezawodność na wysokim poziomie.
taki pokój rodzinny. M. ma swoje łóżko czy kanapę?

Prywatnie chodzę tylko, średnio mi się uśmiecha iść gdzieś indziej prywatnie i płacić za wyniki i za posiew. A co do antybiotyku to ja właściwie znów na nim jestem, czy to ma jakieś znaczenie?
biedna sie nameczysz...
moj lekazr powiedzial ze tyle czekac jest bez sensu
jeszcze jak nawet o ciąży nie myślałam 
U mnie lodówka i zmywarka elextrolux. piekarnik i płyta gazowa zelmer. Odkurzacz zelmer, zelazko philips
Jutro rano mam miec USG ale lekarz orzekł ze jesli afi nie wzrośnie do 10 to indukujemy porod. Bezsensu bo w ciąży moje afi raz wynosiło 9 a raz 12. No ale zobaczymy czy z jutrzejszych lekarzami da sie w ogole podyskutować.

A pytanie takie z innej beczki ;-) Malujecie się? Czy stan błogosławiony jest tak piękny że nie trzeba? Ja lekko się maluję, ale w ten upał chyba sobie to podaruje.
Jak maluję się już od a do z to jest jeszcze puder, puder brązujący, cień do brwi, cienie na powieki (kreskę też robię cieniem) i ewentualnie błyszczyk jakiś