Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Witam. U nas 33 st. W sloncu. Mowie dzien dobry i znikam
. Pola trzymam kciuki. Magdalenka co do siostry to mmm takie samo zdanie jak venus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wczoraj zdecydowaliśmy się na okap Akpo WK-6 Neva 60 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD polskiej firmy. Zwracamy uwagę na takie rzeczy. Żelazko Łucznika walczy już wieeele lat i świetnie się sprawdza, wiertarkę też jakąś polską mamy design może kiepski ale jakość wykonania i niezawodność na wysokim poziomie.
taki pokój rodzinny. M. ma swoje łóżko czy kanapę?

Prywatnie chodzę tylko, średnio mi się uśmiecha iść gdzieś indziej prywatnie i płacić za wyniki i za posiew. A co do antybiotyku to ja właściwie znów na nim jestem, czy to ma jakieś znaczenie?
biedna sie nameczysz...
moj lekazr powiedzial ze tyle czekac jest bez sensu
jeszcze jak nawet o ciąży nie myślałam 
U mnie lodówka i zmywarka elextrolux. piekarnik i płyta gazowa zelmer. Odkurzacz zelmer, zelazko philips
Jutro rano mam miec USG ale lekarz orzekł ze jesli afi nie wzrośnie do 10 to indukujemy porod. Bezsensu bo w ciąży moje afi raz wynosiło 9 a raz 12. No ale zobaczymy czy z jutrzejszych lekarzami da sie w ogole podyskutować.

A pytanie takie z innej beczki ;-) Malujecie się? Czy stan błogosławiony jest tak piękny że nie trzeba? Ja lekko się maluję, ale w ten upał chyba sobie to podaruje.
Jak maluję się już od a do z to jest jeszcze puder, puder brązujący, cień do brwi, cienie na powieki (kreskę też robię cieniem) i ewentualnie błyszczyk jakiś