angelika2014
Fanka BB :)
Angelika świetnie, że tak to znosisz, bardzo się cieszę, że już do domku wychodzicie. Póki co takie bezproblemowe te Wasze porody aż człowiek optymistycznie patrzy w przyszłość:-)
Dziękuje też jestem w szoku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Angelika świetnie, że tak to znosisz, bardzo się cieszę, że już do domku wychodzicie. Póki co takie bezproblemowe te Wasze porody aż człowiek optymistycznie patrzy w przyszłość:-)
ahaagulam - tylko na wynik cytologii każą czekać 3tyg - reszta będzie szybko. morfo, mocz za kilka godzin, reszta nie wiem, zapytam w labie jak oddam.
to wszytkeigo najlepszegoU mnie dziewczyny nic nowego dlatego się nie udzielam. Ale wciąż jestem z Wami i Was czytamJa wczoraj z moim M mieliśmy rok po ślubie
Wypiliśmy po kieliszku truskawego Piccolo i mąż upiekł tarte truskawkową
Niestety nigdzie nie byliśmy- ja dalej leże w łóżku...
U mnie też gorąc.. Podobno ma to jeszcze potrwać...
witam,
moja siostra zaczęła rodzić o 1 w nocy.. zebrali się do szpitala i... zadzwoniła do mnie że nie ma miejsc i co ona ma zrobić? słyszałam co pisałyście o Wrocławiu i Gdańsku, ale o Krakowie dotąd nikt nie wspominał! Problem był z Szpit.Uniwersyteckim na Kopernika.
Tak sobie myślę, żeby może każda z nas miała PLAN B, który szpital wybrać przy drugim podejściu... odpaliłam kompa i szybko czytałam opinie, telefon na ip etc.. masakra, jakby sam poród nie był stresem sam w sobie.
siostra narazie skacze na piłce, rozwarcie minimalnie postępuje... 3majcie za nią kciuki..
idę jeszcze podczytać co u Was.
chyba muszę przygotować sobie 2* po 50 zł. gorzej z tym dźwiganiem, bo te torby do lekkich nie należąWy tu o sprzętach agd a ja chętnie pogadam o tym co kryje łazienka ;-)![]()
Słońce już pali okrutnie. Czuję że to będzie ciężki dzień...
A pytanie takie z innej beczki ;-) Malujecie się? Czy stan błogosławiony jest tak piękny że nie trzeba? Ja lekko się maluję, ale w ten upał chyba sobie to podaruje.
nie dzwon i nie jedz.... jak mnie to dobijało na porodowce jak telefon nie przestwal dzwonic, ja wylaczylam swoj maz mial wyciszony a mnie irytowalo samo swiatelko w nim...... wiec radze juz kibicowac w domu, jak urodzi napewno zadzwoni.... trzymam kciuki

Wy tu o sprzętach agd a ja chętnie pogadam o tym co kryje łazienka ;-)![]()
Słońce już pali okrutnie. Czuję że to będzie ciężki dzień...
A pytanie takie z innej beczki ;-) Malujecie się? Czy stan błogosławiony jest tak piękny że nie trzeba? Ja lekko się maluję, ale w ten upał chyba sobie to podaruje.