angelika2014
Fanka BB :)
Angelika świetnie, że tak to znosisz, bardzo się cieszę, że już do domku wychodzicie. Póki co takie bezproblemowe te Wasze porody aż człowiek optymistycznie patrzy w przyszłość:-)
Dziękuje też jestem w szoku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Angelika świetnie, że tak to znosisz, bardzo się cieszę, że już do domku wychodzicie. Póki co takie bezproblemowe te Wasze porody aż człowiek optymistycznie patrzy w przyszłość:-)
ahaagulam - tylko na wynik cytologii każą czekać 3tyg - reszta będzie szybko. morfo, mocz za kilka godzin, reszta nie wiem, zapytam w labie jak oddam.
to wszytkeigo najlepszegoU mnie dziewczyny nic nowego dlatego się nie udzielam. Ale wciąż jestem z Wami i Was czytamJa wczoraj z moim M mieliśmy rok po ślubie
Wypiliśmy po kieliszku truskawego Piccolo i mąż upiekł tarte truskawkową
Niestety nigdzie nie byliśmy- ja dalej leże w łóżku...
U mnie też gorąc.. Podobno ma to jeszcze potrwać...
witam,
moja siostra zaczęła rodzić o 1 w nocy.. zebrali się do szpitala i... zadzwoniła do mnie że nie ma miejsc i co ona ma zrobić? słyszałam co pisałyście o Wrocławiu i Gdańsku, ale o Krakowie dotąd nikt nie wspominał! Problem był z Szpit.Uniwersyteckim na Kopernika.
Tak sobie myślę, żeby może każda z nas miała PLAN B, który szpital wybrać przy drugim podejściu... odpaliłam kompa i szybko czytałam opinie, telefon na ip etc.. masakra, jakby sam poród nie był stresem sam w sobie.
siostra narazie skacze na piłce, rozwarcie minimalnie postępuje... 3majcie za nią kciuki..
idę jeszcze podczytać co u Was.
chyba muszę przygotować sobie 2* po 50 zł. gorzej z tym dźwiganiem, bo te torby do lekkich nie należąWy tu o sprzętach agd a ja chętnie pogadam o tym co kryje łazienka ;-)![]()
Słońce już pali okrutnie. Czuję że to będzie ciężki dzień...
A pytanie takie z innej beczki ;-) Malujecie się? Czy stan błogosławiony jest tak piękny że nie trzeba? Ja lekko się maluję, ale w ten upał chyba sobie to podaruje.
nie dzwon i nie jedz.... jak mnie to dobijało na porodowce jak telefon nie przestwal dzwonic, ja wylaczylam swoj maz mial wyciszony a mnie irytowalo samo swiatelko w nim...... wiec radze juz kibicowac w domu, jak urodzi napewno zadzwoni.... trzymam kciuki

Wy tu o sprzętach agd a ja chętnie pogadam o tym co kryje łazienka ;-)![]()
Słońce już pali okrutnie. Czuję że to będzie ciężki dzień...
A pytanie takie z innej beczki ;-) Malujecie się? Czy stan błogosławiony jest tak piękny że nie trzeba? Ja lekko się maluję, ale w ten upał chyba sobie to podaruje.