malgorzatkar
Fanka BB :)
witam,
dziś nocka straszna: Ola obudziła się po 3 i do jakieś 5 z kawałkiem nie spała... obudziła się z temperaturą, dałam jej syropki, zaraz zachciała bułkę, serek, bajki na tablecie, no i w końcu po tej 5 poszła spać, ja zresztą też. wstaliśmy o 10
teraz M poszedł ją jeszcze zaprowadzić do przedszkola bo ja mam okropny kaszel, ledwo żyję, jak mnie złapie i boli mnie gardło, a ona wstała jak nowo narodzona, bez żadnych objawów choroby, zadowolona, żwawa, dosłownie inne dziecko niż była przez te kilka dni. więc niech się idzie pobawić. i zjeść obiad, bo tam je, a w domu wydziwia....
u mnie dziś chłodno, zachmurzone niebo, wiaterek, niby ma być 32st, ale chyba nie będzie...
Szmaragd trzymam kciuki, że w koncu wszsytko się wyprostuje i będzie ok
ja się maluję, oczy linerem i tuszem, i buzię czasami pudrem, co by koloryt wyrównać
dziś nocka straszna: Ola obudziła się po 3 i do jakieś 5 z kawałkiem nie spała... obudziła się z temperaturą, dałam jej syropki, zaraz zachciała bułkę, serek, bajki na tablecie, no i w końcu po tej 5 poszła spać, ja zresztą też. wstaliśmy o 10
u mnie dziś chłodno, zachmurzone niebo, wiaterek, niby ma być 32st, ale chyba nie będzie...
Szmaragd trzymam kciuki, że w koncu wszsytko się wyprostuje i będzie ok
ja się maluję, oczy linerem i tuszem, i buzię czasami pudrem, co by koloryt wyrównać