reklama

Lipiec 2014

reklama
o 12:40 przyszła na świat BIANKA 3640g, 50cm, 8pkt, poród sn !
siostra bardzo wymęczona, nie można było podać znieczulenia, bo małej wariowało tętno.. krocza nie nacieli, samo trochę pękło.. ogólnie
jest w szoku, ja też nadal się trzęsę, jakbym sama rodziła ;) opieka w szpitalu super, ale poród ją... zaskoczył... ;) wybieram się do niej jak znać, że jest bardziej żywa ;)
dziękujemy za kciukasy!

magdalenka jak zobaczyłam Twój wpis to aż mi się gorąco zrobiło bo myślałam, że to Ty urodziłaś i mamy kolejną lipcówkę, która urodziła w czerwcu!!! :sorry2:

gratulacje dla siostry!!!!

co do krocza to ponoć nawet lepiej jak samo pęknie niż jest nacinane bo wtedy szybciej i lepiej się goi.

makota89- ja na Twoim miejscu jakby zaczęła się akcja, a byłabym sama bez możliwości pomocy drugiej osoby to wezwałabym karetkę, a nie tułała się sama taksówką z torbami i nie daj boże odchodzącymi wodami i jeszcze stresem o wolne miejsce w szpitalu :tak:

szmaragd - dużo siły dla Ciebie i córeczki, oby te podejrzenia okazały się nieprawdą, trzymam mocno kciuki za Was &&&&&

Lilla - słodziak z Twojej córci :tak:

pola - super wieści :-D jak widać czasem warto powalczyć o swoje :tak:

malgorzatkar - bidulko szybkiego powrotu do zdrówka życzę :*

karola - ja też mam dziś w planach spakować torbę, co prawda kilku rzeczy mi jeszcze brakuje, ale to z czasem dopakuje :tak:

magdalenka - gratulacje dla siostry :-)

byłam z psem na spacerze jest taki skwar, że dziś chyba też odpuszczę sobie jakiekolwiek wycieczki.... :baffled:

pola super wieści, jednak lekarze powinni się liczyć z intuicją matczyna
LillaMy szczęśliwa mama to widać :) nieskromnie przyznam że w duńskich szpitalach też taki standard jeśli chodzi o wyposażenie, dostaliśmy swój pokój i całą resztę potrzebną do funkcjonowania
szmaragd przykro mi ale jak dziewczyny piszą może wszystko jeszcze będzie dobrze a wada będzie mała
Tusiaczek to teraz proszę przekaż mi trochę chęci do prasowania, bo kosz z praniem stoi mi przed nosem a ja buszuje po internecie zamiast coś zrobić
2411magdalenka gratulację dla siostry,

reklama
IAnka z tą chęcią to u mnie też nie było tak różowo, jak widać trochę mi zeszło. Zwłaszcza, że ciuszków mam naprawdę dużo. Ale efekt cieszy, niech to Cię zmotywuje. Trzymam kciuki:thumbup::D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry