U nas też upał od wczoraj bez przerwy!
Catsun wszystkiego najlepszego, dużo miłości

My mamy rocznicę za 2 tygodnie, ale wczoraj też był nieco symboliczny dzień, bo mój mężuś dwa lata temu zgubił obrączkę w jeziorze i wczoraj odebraliśmy w końcu nową
Michalina ja też polecam boscha i elektroluxa. Jakieś 6 lat temu kupiliśmy pralkę i zmywarkę boscha używane od faceta, który kupuje w Niemczech i naprawia a potem sprzedaje, więc obie (patrząc na design) miały już wtedy swoje lata i wszystko chodzi do dziś bez żadnej awarii.
Katka ja się nie maluję po domu, a na wyjscie to podkład w pudrze, tusz do rzęs i kolorowa pomadka - czerwień lub róż.
Tusiaczek tylko pamiętaj, że GBS jest
ważne tylko 30 dni, więc jeśli nic nie zapowiada wcześniejszego porodu to nie ma się co spieszyć, bo będziesz musiała powtarzać.
Nie pamiętam czy już o tym pisałam na początku kwietnia, ale najwyżej się powtórzę. Gdyby po przyjeździe do szpitala okazało się, że nie ma miejsc warto poprosić o zbadanie tętna dziecka. Jeśli odmówią, bo nie mają miejsca czy czasu to poroście odmowę na piśmie. Wtedy zapewne znajdzie się ktoś wolny, a może i łóżko. Tak nam radziła położna na sr.