reklama

Lipiec 2014

Hehe apropos tesciowych to pamiętacie jak pisałam że w piątek muszę Nati zawieźć 60 km do niej... No a wczoraj dzwoni do mnie zatroskana że sama w upał jadę na badanie... K***a 12 km... Że co będzie jak k***a zesłabnę... Na końcu języka miałam wiązankę ale się powstrzymałam. Jak ma mi wyć potem i żalić się to już wolałam przemilczeć. Ja już pisałam że ona jest spoko bo jest. Ale czasem jak coś wymyśli to z fajerwerkami :-)

reklama
Hubson nie mam ciśnieniomierza, ale to bardzo możliwe, bo odkąd jestem w ciąży cały czas mam niższe, a przy takiej pogodzie to już całkiem poleciało. :rolleyes:

Mamo Bobasa mnie się zdarza pić melise, tzn ostatnio nie bo jestem osłabiona. Ale poza tym od czasu do czasu pije. Nigdzie się nie spotkałam z teorią, żeby kobietom w ciąży nie można było. Chyba że o czymś nie wiem:what:

Lilla absolutnie nie mam pytań co do Twojej teściowej. Eh temat rzeka.

Już mi lepiej, nawet na spacerze byłam krótkim bo się fajnie chłodno zrobiło. No i obiecałam mężowi że nic już robić nie będę przy takiej pogodzie.

Anilewe, jak masz jasne włoski to zapomnij o laserze, bo do niego trzeba mieć ciemne włosy i jasną skórę.

Kurcze albo mały mi coś uciska, albo mam jakiś nerwoból, mam takie ściskanie w klatce piersiowej dzisiaj cały dzień, jakby mnie zatykało
Po prawej stronie?
Ja mam tak po prawej stronie, lekarz podejrzewał wątrobę, ale badania wyszły ok.
Pomaga mi podniesienie rąk do góry i zmiana pozycji.

Laleczka , kurde ale niespodzianka :D Gratulacje i dużo zdrówka dla maluszka niech szybko rośnie :)
Lilla fajnie, że tak sobie radzisz od samego początku :) A co do teściowej to cóż, brak słów. Może jutro do ciebie dołącze :D:D Zobaczymy :)
Kopacz dużo zdrówka dla ciebie :)

Ja ciśnienie też mam dość niskie, ale nie czuję się źle. No czasem jestem senna lekko, ale to różne czynniki mają wpływ na to :)

Ja jestem mega zadowolona z fryzjera :D:D Zrobi,łam sobie balejaż :) Super wyszło, bo bardzo naturalnie i mi się podoba, w końcu moje wły nabrały jakiegoś wyrazu bo takie "myszowate" były.
Dzień mi się dłuży strasznie ale o dziwo narazie jestem w miarę spokojna, za to zauważyłam, że mój się jakiś niespokojny zrobił. Powiedział tylko, że to czekanie to masakra, ale widzę, że się zaczyna denerwować.
Julcia chyba coś czuje bo od kilku dni jest ewidentnie spokojniejsza, albo już miejsca nie ma. Mam tylko nadzieję, że jak zadzwonie rano do szpitala to mia każą przyjechać, a nie czekać do którejś godziny bo chyba jutro nerwy będę miała na włosku.

Nie wiem dziewczyny czy jeszcze się odezwe dzisiaj, jak coś postaram się dawać znać w miarę możliwości :) Trzymajcie kciuki za Julcię, ja sobie dam radę tylko niech z nią będzie wszystko dobrze:) No i mam nadzieję, że szybko pójdzie :)

Trzymajcie się ciepło :)

Anilewe, jak masz jasne włoski to zapomnij o laserze, bo do niego trzeba mieć ciemne włosy i jasną skórę.

mam bardzo jasna karnacje i wlosy ciemne, ale pod wplywem reg. depilowania razem z cebulka są widocznie jaśniejsze. Myślę, że jak bym "zapuściła" to już nie byłyby tak jasne. Np. gdybym pogoliła je pare razy zamiast wyrywać.

laleczka jeszcze raz gratuluję, odpoczywaj teraz, zdrówka dla synka, żeby ładnie przybierał na wadze i żebyś mogła go jak najszybciej wziąć do domu
mama_bobaska my też za granicą i 3 razy w roku może widzę moją teściową a i tak przez skypa potrafi nieźle namieszać. Melisę też piję jak mi trzepie z nerwów
elifit mówisz o bólach głowy po znieczuleniu? bo ja w szpitalu nie miałam dopiero 2 tygodnie później miałam okropne bóle głowy na światło nie mogłam patrzeć,
limonka zaciskam kciuki && szybkiego i bezkonfliktowego porodu Ci życzę, żebyście już jutro były razem obie zdrowe i szczęśliwe

zdrówka dla chorowitków

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry