mama_bobasa
Moderatorka
Witam:-)
LillaMy jak ja Cię dobrze rozumiem z tą teściową
jak opisujesz jej zachowanie to tak jak bym cofnęła się w czasie, z moją poprzednią teściową było identycznie. Fochy miała jak nastolatka i myślała jeszcze, że to ja będę latać za nią i ją przepraszać, że mam inne zdanie niż ona. Teraz nie narzekam, bo mieszkamy za granicą, a obecną teściową widuje 2 razy w roku na święta, albo i rzadziej.
Poza tym fajnie, że radzisz sobie z córeczką i tym nieszczęsnym karmieniem! tego karmienia najbardziej się obawiam
Laleczka gratuluję synka! zdrówka dla Niego:-)
Tusiaczku, uważaj na siebie, bo aż się prosisz o guza:-)
Ja dziś musiałam kupić sobie jakieś buty, bo te które posiadam stopa mi wchodzi do połowy
dzień leniwy, oprócz wizyty w szpitalu na kontroli, ale za to noc
no prawie w ogóle nie spałam

nie mogłam usnąć, poza tym po 2ej już te bestie za oknem ćwierkały
i tak się dziś zastanawiałam czy my możemy pić melisę jeszcze? wiem, że można ogólnie będąc w ciąży, ale w zaawansowanej? nie wiem, może to głupie pytanie,ale to moja pierwsza ciąża, więc nie mam jeszcze odpowiedniej wiedzy:-)
miłego wieczoru!
LillaMy jak ja Cię dobrze rozumiem z tą teściową
jak opisujesz jej zachowanie to tak jak bym cofnęła się w czasie, z moją poprzednią teściową było identycznie. Fochy miała jak nastolatka i myślała jeszcze, że to ja będę latać za nią i ją przepraszać, że mam inne zdanie niż ona. Teraz nie narzekam, bo mieszkamy za granicą, a obecną teściową widuje 2 razy w roku na święta, albo i rzadziej. Poza tym fajnie, że radzisz sobie z córeczką i tym nieszczęsnym karmieniem! tego karmienia najbardziej się obawiam

Laleczka gratuluję synka! zdrówka dla Niego:-)
Tusiaczku, uważaj na siebie, bo aż się prosisz o guza:-)
Ja dziś musiałam kupić sobie jakieś buty, bo te które posiadam stopa mi wchodzi do połowy
dzień leniwy, oprócz wizyty w szpitalu na kontroli, ale za to noc
no prawie w ogóle nie spałam

nie mogłam usnąć, poza tym po 2ej już te bestie za oknem ćwierkały
i tak się dziś zastanawiałam czy my możemy pić melisę jeszcze? wiem, że można ogólnie będąc w ciąży, ale w zaawansowanej? nie wiem, może to głupie pytanie,ale to moja pierwsza ciąża, więc nie mam jeszcze odpowiedniej wiedzy:-)miłego wieczoru!

Zdrówka dla Was