reklama

Lipiec 2014

reklama
LALECZKA - co to za niespodzianki??? Gratulacje. Niech Oliwierek będzie super grzeczny dzieciaczkiem i rosnie zdrowo!

Tusiaczek - leż jak karzą, ostatnie chwile hihi jutro zamów pizze

Limonka - kciuki zaciśnięte. Dzieciaczek zapewne silny i będziecie cieszyć się swoim towarzystwem już niedługo

Kopacz- no nie miała kiedy się przypałętać ta choroba??? A sio. Zarzyj lekarstwo jak dokor kazał/a a szybko przejdzie

Wieczór trochę chłodniejszy, spacer zaliczony, komary najedzone... Igor wprawdzie twierdzi, że to gryzą go tygrysy no ale niech mu będzie hhi
za dwa tygodnie zapisałam synka do dentysty bo jakieś brzydkie ząbki mu się zrobiły. Ciekawa jestem jak to będzie. Mam nadzieję, że nie urodzę do tego czasu bo średnio wyobrażam sobie wysłać tam M. :-D:-D:-D

edit. A potem teściowe dziwią się, że tyle kawałów o nich haha.

elifit ja miałam raz znieczulenie w kręgosłup przy sn a potem 3-4 godz później znieczulili mnie do cc, i właśnie w szpitalu było ok, tylko potem zaczęły się te bóle głowy, ale tu zaraz każą wstawać z łóżka, i ani minuty całkowicie prosto nie leżałam

Limonko, kciuki zacisniete z calych sil! czekamy na wiesci :)

Elifit, jak patrzę na Twój suwaczek to po prostu mnie ciarki przechodzą, że pozostało nam tylko 22 dni do porodu, a może i mniej :) dotychczas korzystałam z bb w telefonie a tam suwaczki są niewidoczne.

co do ciśnienia to u mnie standardem jest 90/60 (czasami mniej), a podczas każdej wizyty u gin ciśnienie mam idealne.

to dziwne, bo u nas każą leżeć płasko, nawet głowy nie podnosić w ogóle dopóki czucia w nogach się nie odzyska, mnie chyba po 6h pionowali dopiero czy 8, nie pamiętam dokładnie

chyba jutro musze się wbić do internisty, bo mam już zatkaną doszczętnie jedną dziurkę w nosie, płukac sinusrincem nie chcę, bo ostatno od tego ucho zatkało mi się, a nic innego nie mam... do tego gardło boli i zaczyna jakoś dziwacznie boleć, żeby anginy z tego nie było. na pocieszenie, Ola już dobrze, ten katar co ma, chyba znalazłam przyczynę; idą piątki dolne, a ona zawsze przy zębach temperatura i katar...

Małgorzata to szybko do lekarza bo przed rozwiązaniem musisz wyzdrowieć.

Pola ja też na tel i nie widzę suwaczkow ;) no już niedługo :) :)

Ianka ja ok 7 h leżałam plackiem. Mój mąż miał operacje i mu nie powiedzieli o tym niepodnoszeniu i miał tydzień wyjęty z życia. Do kibla nie mógł iść bo mu się na wymioty zbierało. Zespół popunkcyjny tak to się nazywa. Agulam też to miała po cc.

no u mnie wyszła cc spontanicznie więc nic nie czytałam o tych bólach głowy, i nawet szybko siedziałam, nawet rozmawiałam z koleżanką niedawno (ona jest pielęgniarką) ma 3 miesięczne dziecko urodzone przez cc właśnie i też ją szybko pionowali ale u niej obeszło się bez bóli głowy,
małgorzatka mojej się kły dopiero przebiły i chyba dlatego taka nieznośna była. to lada moment Twoja mała będzie miała komplet ząbków:)

idę spać bo wycieczki w poszukiwaniu sandałów dla dziecka z nią na rękach mnie wykończyły, szkoda tylko że nawet mi się nie udało nic kupić:( dama ledwo 3 pary zmierzała a potem taki wścik że szkoda mówić

reklama
ianka, nie pocieszę cię... kupowanie butów dla zbuntowanej dwulatki jest straszne! nam jeszcze zimówki udało sie kupić normalnie, a od wiosny jest masakra! albo od razu po obejrzeniu stwierdza, że są niewygodne i bolą, chociaz nawet palca tam nie wsadzi, albo nieładne, albo foch na wszystko... ostatnio czekoladą przekupowaliśmy, żeby łaskawie dała przymierzyć chociaż jedne... i mamy zasadę: jak coś pasuje, to szybko płacimy i wychodzimy już w tych butach ze sklepu, żeby nie zdążyła się rozmyślić :P

elifit no przynajmniej powinnam być zdrowa... i wykańcza mnie to, że na naszym etapie nic nie można brać, buuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry