reklama

Lipiec 2014

Małgorzata pocieszylas mnie tylko tym że ze nie tylko moja ma takie fochy, ze to jest "normalne" . Ale teraz czekam do soboty jak mój będzie w domu bo sama z nią nigdzie nie jadę oj nie fizycznie nie dam rady jeszcze tak się zaczęła ludzi bać że az mnie to martwi

reklama
Ale się w tym wątku opuściłam... :(

no nic Laleczka Gratuluję szczęsliwego zakończenia i synusia:)) Już teraz wszystko będzie dobrze:) a w którym tygodniu rodziłaś jak mogę zapytać? Nie wyspświetla mi się suwaczek..

Nadrobiłam ten wątek.
Laleczko GRATULUJĘ :D
Limonka trzymam kciuki.
Małgoś polecam inhalację z majeranku. NA litr wody 1 łyżk majeranku. Póżniej wdychać pod ręcznikiem. To jedyne co mi pomogło. Później od razu do łóżka.
Lilly trzymam kciuki za dojazdy. Ja jak urodziłam Bartola to w szpitalu spędziliśmy 5 dni ze względu na żółtaczkę. Niestety zabierali go na naświetlanie, a on się darł w niebogłosy. Potem się przyznawali, że glukozą próbowali, dokarmiać również, a on i tak sie darł.
Wystarczyło, że był blisko i się uspokajał i wcale nia chciał ciągnąć cyca :D

Elifit czy Ty planujesz być nastęna? o przepraszam, TWÓJ LoKATOR?

Laleczko a ktoś niedawno pisał, że się nie odzywasz :tak: Lubię dobre zakończenia. Ale się rozkręciło! Limonko - czekam na dobre wieści :-) &&&&

Lilla - musicie się z teściową dogadać, bo inaczej się nie da mieszkać pod jednym dachem. Ciekawe co M. naopowiadała. Mam nadzieję, że M. potrafi oddzielić jej fochy i żale od rzeczywistości.
A mamuśka z ciebie pierwsza klasa :-D

Ale ja też słyszałam o tym pasteryzowanym mleku matki przy żółtaczce malucha. Nie wiem czy to jakaś starsza teoria, dawniej popularna ale faktycznie znam to.

Dobranoc

Mam nadzieje ze sie dogadac z tesciowa.
corka sie nie budzi na karmienie a mi piersi sie coraz wieksze robia.
tak wyglada jej naswietlanie :) 20140611_153126.jpg20140611_194926.jpg

dobranoc

Załączniki

• 20140611_153126.jpg
    20140611_153126.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 118
  • 20140611_194926.jpg
    20140611_194926.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 116
reklama

Nowe wątki

reklama