• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Małgorzata pocieszylas mnie tylko tym że ze nie tylko moja ma takie fochy, ze to jest "normalne" . Ale teraz czekam do soboty jak mój będzie w domu bo sama z nią nigdzie nie jadę oj nie fizycznie nie dam rady jeszcze tak się zaczęła ludzi bać że az mnie to martwi

reklama
Ale się w tym wątku opuściłam... :(

no nic Laleczka Gratuluję szczęsliwego zakończenia i synusia:)) Już teraz wszystko będzie dobrze:) a w którym tygodniu rodziłaś jak mogę zapytać? Nie wyspświetla mi się suwaczek..

Nadrobiłam ten wątek.
Laleczko GRATULUJĘ :D
Limonka trzymam kciuki.
Małgoś polecam inhalację z majeranku. NA litr wody 1 łyżk majeranku. Póżniej wdychać pod ręcznikiem. To jedyne co mi pomogło. Później od razu do łóżka.
Lilly trzymam kciuki za dojazdy. Ja jak urodziłam Bartola to w szpitalu spędziliśmy 5 dni ze względu na żółtaczkę. Niestety zabierali go na naświetlanie, a on się darł w niebogłosy. Potem się przyznawali, że glukozą próbowali, dokarmiać również, a on i tak sie darł.
Wystarczyło, że był blisko i się uspokajał i wcale nia chciał ciągnąć cyca :D

Elifit czy Ty planujesz być nastęna? o przepraszam, TWÓJ LoKATOR?

Laleczko a ktoś niedawno pisał, że się nie odzywasz :tak: Lubię dobre zakończenia. Ale się rozkręciło! Limonko - czekam na dobre wieści :-) &&&&

Lilla - musicie się z teściową dogadać, bo inaczej się nie da mieszkać pod jednym dachem. Ciekawe co M. naopowiadała. Mam nadzieję, że M. potrafi oddzielić jej fochy i żale od rzeczywistości.
A mamuśka z ciebie pierwsza klasa :-D

Ale ja też słyszałam o tym pasteryzowanym mleku matki przy żółtaczce malucha. Nie wiem czy to jakaś starsza teoria, dawniej popularna ale faktycznie znam to.

Dobranoc

Mam nadzieje ze sie dogadac z tesciowa.
corka sie nie budzi na karmienie a mi piersi sie coraz wieksze robia.
tak wyglada jej naswietlanie :) 20140611_153126.jpg20140611_194926.jpg

dobranoc

Załączniki

• 20140611_153126.jpg
    20140611_153126.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 129
  • 20140611_194926.jpg
    20140611_194926.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 128
reklama

Nowe wątki

reklama