s.michalina
Fanka BB :)
Co do piłki to podobno lepiej nie skakać, żeby dziecka źle nie ustawić. Warto kręcić tyłkiem na siedząco albo tak jeździć do przodu i do tył jakby się chciało z piłki zjechać a później na nią wrócić, można wziąć piłkę na stojąco między nogi i mocno ściskać - fajne ćwiczenie albo na leżąco nogi na piłce i skosy do podłogi ale delikatne, żeby pozostałych mięśni brzucha ni używać tylko skosy. Sporo tych ćwiczeń jest.
elifit - mi też przyszła ochota na turkusowe dodatki do salonu. Już kupiłam lampy i znalazłam farbę. Generalnie będzie cały biały salon z turkusowymi bardzo drobnymi paskami na wybranych ścianach. Jeszcze nie wiem kiedy i jak je zrobię. Grube pasy to żaden problem ale takie cieniutkie - dużo cierpliwości mnie to będzie kosztować. Ale po porodzie też jest czas, wcale tego nie muszę zrobić przed lipcem.
M. już skończył remontować na dziś, idziemy spać, dobranoc! A jutro wizyta na 10, trzymajcie kciuki!
elifit - mi też przyszła ochota na turkusowe dodatki do salonu. Już kupiłam lampy i znalazłam farbę. Generalnie będzie cały biały salon z turkusowymi bardzo drobnymi paskami na wybranych ścianach. Jeszcze nie wiem kiedy i jak je zrobię. Grube pasy to żaden problem ale takie cieniutkie - dużo cierpliwości mnie to będzie kosztować. Ale po porodzie też jest czas, wcale tego nie muszę zrobić przed lipcem.
M. już skończył remontować na dziś, idziemy spać, dobranoc! A jutro wizyta na 10, trzymajcie kciuki!
Facet od rolet dalej się nie odezwał, chyba dziś do nich zadzwonię i zrobię tam porządek