• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

witajcie

nie wiem czy z niewyspania /wstawania codziennie o 4/, czy z pogody, ale ostatnio chodzę strasznie nabuzowana
złą energią i mam ochotę gryźć ściany i krzyczeć na wszystkich..może za dużo zmartwień i złych emocji się skumulowało?
staram się myśleć pozytywnie, ale dużo tego złego dookoła..
ehh, ok już się resetuje i jestem dla Was pozytywniejsza...

u siostry lepiej, kupki są już pomarańczowe także "idzie ku dobremu" ;)

angelika - jeść zdrowo.. i jak się da to mniej smażonego (duszone,gotowane,pieczone), wzdymającego, no i bez mocnych alergenów tj kakao, orzechy, truskawki,pomidory..
ale nawet te ostatnie można z czasem kolejno wprowadzać...
bez fastfoodow i półproduktów np mrożona pizza ze sklepu czy lazania - nie wiadomo z czego to, ile tam konserwantów,ile razy
rozmrażało się i zamarzało z powrotem...
podsumowując - cytryna do herbaty ok, ale kilo pomarańczy już nie ;) zasada złotego umiaru.

jagódka - jestem za stworzeniem osobnego działu dieta matki karmiącej :)

agulam
ja jestem "fanką" porodów sn jeżeli tylko nie ma wskazań do cc.. naprawde, szybko będziesz na chodzie i "dla dziecka"
a poród cóż.. przygoda życia to nie jest;) ale TYLE NAS JUŻ RODZIŁO I RODZI i dajemy radę - Ty też sobie świetnie poradzisz :)
a gdyby było hardcore'owo to zawsze jest zzo czy inne metody (TENS na krzyże, gaz rozweselający, zastrzyk p/bolowy, wanna, prysznic)
będzie dobrze.
polecam skakać na piłce, balansować biodrami i myśleć o tym małym cudzie, który się zaraz pojawi :)

Catsun.. bosh, frytki... moje marzenie tak się nimi objeść! i jeszcze naleśników mi się chce.. ale sprawdziłam, niestety
mam fatalne cukry po tym, a z wiekiem ciąży coraz trudniej mi je utrzymać w normie... ehh

Lilla My darunia chyba na wtorek sie szykuje...

reklama
Magdalenko, nie będzie takiego wątku, bo jest wątek o karmieniu piersią - bez sensu powielać tematy. Posty na ten temat skopiowałam st - ale prosiłabym o poruszanie tego tematu w wątku właściwym, bo potem będziemy szukać po całym forum, a ja każdego też nie będę kopiować/przenosić

Kto mi tego sernika pożałował, przyznać się!!! Cholera zgagę mam:-p

Jagodka ja nie bo też ciasto szamam nom nom ;)
Pożegnalismy gości. Aru miał kuzynke 3 letnią do zabawy to najpierw ładnie się bawili a potem oczywiście wojna o zabawki ;)

Żeby nie powielać to można dopisać w tytule wątku na początku: "dieta matki karmiącej i wszystko co chciałbyście ..." da się tak zedytować?

Oj narobiłyście mi ochoty na domowej roboty frytki

Małgorzatka współczułam Ci choroby i mnie też rozkłada. Z każdą chwila coraz gorzej się czuję.Mam tylko nadzieję,że to ja o dziecka złapałam a nie odwrotnie.

Dobrze,że mąż już wrócił i właśnie się zabrali za skręcanie łóżeczka. Z własnej inicjatywy:tak:

No i 2 paczki na Allegro się sprzedały więc trochę więcej luzu będzie:tak:

sokoja moja4latka tez sie przylepa zrobila,zcesto niechce do przedszkoal boona chce zostac z mamaidzidziusiem,ostatnio zapytala czy moze ze mna isc do szpitala:-D.czuje ze latwo nie bedziealestaramsie byc dobrej mysli,bedzie miala babcie ,dziadkow ,ciocie i tatusia przede wszytskim:)

magdalenka
dzieki zadobre ardy,kochana jestes:)umnie w szpitalu jest tylko gaz rozweselajacy:sorry2:

malgorztaka
dobrze zelekarz Ciezbadal ,tearz juz z gorki:)

ale dzis pogdoa co chwial pada,za chile slonce swieci
confused.gif.pagespeed.ce.czZnOsaR0l.gif

szwagierka mi poodkurzala caly domek,mycie zosatje dlaT:)

reklama
Przywitam się dziś tylko, a doczytam może w nocy :tak: Melduję się w dwupaku, choć jak większość z was noc miałam taką sobie, a obudził mnie skurcz i truchcik do wc - myślałam, że mi pęcherz pęknie :baffled: Lecę torbę dopakowywać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry