reklama

Lipiec 2014

Catsun mój też dziś taki spokojny, pewnie odsypia wczoraj;-) a literki fajne:-)

Ja dziś na zakupach butów szukałam, miały być balerinki, wróciłam z sandałami. Mam nadzieję, że na tym weselu za tydzień będzie ciepło, bo mam zamiar je założyć.
I też miałam straszną ochotę na sernik na zimno, więc nabyłam w cukierni po kosteczce:-)

reklama
Oj coś faktycznie Kubusiowatej nie słychać. Ciekawe co u niej.

Ja po lekarzu (krótko opiszę w odpowiednim wątku) wybrałam się z moim na pizzę do PizzaHut, a że na Bielany, to zaliczyliśmy sklepy wraz z wycieczką po Ikei. Nogi mi do pupy włażą, masakra.

Castun fajne literki, ale jeszcze bardziej mi się podoba kolor na ścianie ;-)

I jak dla mnie pogoda super, tylko nieco za mocno wieje i coś czuje, że mnie ucho swędzi już. Zapalenia ucha nie przewiduje, bo ja tak mam jak mnie zaczyna lekko gardło drapać, to uszy w automacie swędzą.

Małgorzatkar dobrze, że Ci się udało internistę załatwić. Teraz już chyba na końcówce lepiej się wyleczyć szybko i sprawnie, niż męczyć z infekcją przy porodzie i jeszcze dzidzie zarazić. A tak to Ty też będziesz miała skrócone męki.

Ja muszę obczaić BB na komórce... ale coś czuję, że nie będzie mi wygodnie.

zgrzeszyłam i zjadłam bób :D ale mi dobrze.. generalnie może za bardzo podnieść cukier, ale wynik wyszedł ok, także
jestem podwójnie szczęśliwa!

..mojemu mężowi włączył się dzisiaj instynkt wicia gniazda - aż mnie przestraszył, że "szykujemy się na pełnię" ;)
nie dość, że dom cały ogarnął, to zaczął z szafek wyciągać rzeczy, przecierać półki, układać... qrcze nawet budynie,
cukry waniliowe i proszki do pieczenia mam ułożone wielkościami;)

Catsun no mi się teraz marzą takie grzeszki - frytki, chipsy, tony czekolady..no ale już prawie 2-miechy ciągnę dietę cukrzycową :(

jagódka spox, ok 16 "odnalazlam" wątek o cycowaniu, w zupełności wystarczy zgadzam się :D

A mnie nerka zaczęła na poważnie boleć.. Wziełam no spe i zaraz się położyłam... Tak bardzo się bałam.. Troche przeszło.. Ale jeszcze muszę iść się kąpać:/ Oby znowu nie zaczęło..

Może i aplikacja na komórkę babyboom jest spoko ale ja ostatnio w szpitalu byłam na takiej sali że zasięgu 1 kreska i tak muliło.. Więc to zależy od wielu rzeczy..

Miło mi że literki nawet Wam się podobają:)

A Kubusiowata to albo przez burze net jej padł albo rodzi:) Oby szczęście było z nią:)

P.s. Mam straszną ochotę na sorbet truskawkowy!!!:tak:

Ostatnia edycja:
a za mną chodzi tarta na ciepło z owocami bitą śmietaną i lodami, do tego gorąca czekolada albo kawa czekoladowa :P no ale póki co muszę obejść się smakiem... zrobiłam za to muffiny czekoladowe prawie bez cukru, z dużą ilością kakao i pochwalę się,że dobre wyszły :D

Jagodka - chyba przeze mnie ta zgaga posernikowa :zawstydzona/y: chcialam kupic kawaleczek, ale w cukierni juz nie bylo :(
Belina - pizza hut... Mmmm... Cos zjadla przyznaj sie!
Magdalenka - zgrzeszylas jedzac bob powiadasz? Lepiej teraz niz jak bedziesz karmic, bo wtedy z bobem ostroznie... Ja potrafie pol kilo na jedym posiedzeniu zjesc
Catun - moj wczoraj szalal, a dzis jest spokojny. Ogolnie jest spokojny... Fajne literki
Elifit - to juz praktycznie nic nie musisz z Zuza robic. Aru wszystko zalatwi :p

Strasznie duzo dzis zjadlam i dalej jestem gloda. Nie wiem czy tyle mi potrzeba, czy tyle sobie folguje... Zaliczylam dzis wizyte u mamy i u tesciow wiec troche sie najadlam i napilam :p

W koncu kupilam koszyczki na bielizne i mam juz gniazko uwite tak jak zaplanowalam.

Frytki niby feee, ale ja dzis nie wyrobilam i zjadlam w kfc frytki i stripsy... Ciekawe czy tak ochoczo przyjdzie mi wracanie do formy...

Ostatnia edycja:
Catsun, duzy masz zastoj w nerce? Dlugo Cie bol trzyma, mi minal po kuilku dniach.
Caly czas mam wodonercze, prawie 9cm, ale bolu nie czuje nic a nic.

My dzis wybralismy sie na wycieczke do fortow w Srebrnej Gorze,3 godziny lazenia i nie czuje bioder i nog. Kiepsciutka kondycja. Jednak te 15 dodatkowych kg robi swoje. Serce bylo ok, dopiero teraz po powrocie zaczelo szalec. Liczylam na jakies skurcze, ale nic z tego :/

reklama
Heh. Malgos mi po tarcie cukier trzyma sie w normie, a jadlam z truskawkami bezowa. Aczkolwiek musi to byc w porze 2-go sniadania albo podwieczorku. Nie wiem jak z dodatkami, ale... ;p
A co do brzuchow to moj dzisiaj skacze. Od 2h cosik dokazuje i cisnienie skoczylo..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry