• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

reklama
Makota weź kąpiel i kontroluj jak nie przejdzie to jedz dla świętego spokoju.

Hehe oczytalas się i ze stresu cie złapało ;) ;)

Mnie się udało nawet poprasować na siedząco ale skurcze męczą średnio co pół h

Ostatnia edycja:
również podpisuję się pod kąpielą!!! jeżeli rodzisz to zrelaksujesz się przed, a może też rozwarcie się ciut zwiększy i nie pojedziesz z 1 cm;)

jeżeli nie rodzisz, to może ciepła woda podziała rozkurczowo i się wyciszy...

Makota- Ta żółta wydzielina mnie zastanawia.. Jak się bardzo denerwujesz to jedź skontroluj na IP.. Ja bym od razu pojechała.. Ale to dlatego że to moja 1 ciąża:P

A my będziemy czekać na rozwój sytuacji :)

Catsun, wszyscy byliśmy na basenie, dziś kurs konczylismy, zostały nam dwa zajęcia do odbioru, więc być może środa i sobota jeszcze, bo inne grupy kończą, a po takim maratonie basenowym w niedzielę na porodowke :)

Nie ma przecen w smyku, znaczy są, ale jakieś bez sensu... Ja miałam kupon 25% na weekend więc z niego korzystałam.

Byliśmy na pikniku w parku, zmarzlam jak nie wiem co, mojemu gorąco, Ola cieplutka a ja jak sopelek. A podobno kobietom w ciąży gorąco....hmmm....

Makota aaaa :) co 5 minut to czesto :)
Moze ta żółtawy wydzielina to czop sluzowy? Choc ten jest z reguły podbarwiony krwią...
Jestem bardzo ciekawa co sie tam u ciebie dzieje. Daj znac czy sie wybierasz na IP.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry