reklama

Lipiec 2014

reklama
Mamo bobasa, chyba lepiej dla Ciebie, że samo się zaczęło:tak: Trzymam kciuki za szybką akcję!
Sokoja weź nie strasz:sorry:
Pola dokładnie ta ośmiornica:tak: Ze sklepów zabawkami najbliżej mam tesco i pepco, więc jak w tesco zobaczyłam, że nic ciekawego nie ma to zahaczyłam o pepco, z myślą, że trzeba będzie jeździć dalej, ale ośmiornica jest ok.

Przepisaliśmy się do nowej przychodni:tak: Fajnie, bo obsługiwała mnie moja położna środowiskowa:-D więc sobie pogadałyśmy. spoko kobieta, z taką to na drinka można iść:rofl2:

hejka

mialam Was poczytacale Ola chce na dworek wiec zmykam

włos zrobiony,nozki gładziutkie ,he he moge rodzic;-)nie ,nie zartuje jescze mam balagan w domu:-D musze ogarnac jutro

miłego popoludnai,dam znac wieczorkeim po wizycie:)

Ciekawe co u naszych mamuś. U Limonki, Ewy no i Darunia już pewnie po cc leży.

U mnie jutro dwie dziewczyny z sali mają planowane cc i będą już tulić maleństwa :) w czwartek ich odwiedzę tylko boję się że zobaczę ich dzidziusie i jeszcze zmienię zdanie co do sn ;);p

Mamo bobasa- świetna wiadomość!! W końcu pozbędziesz się tych ciążowych dolegliwosci i brania miliona tabl dziennie...:) No i w końcu dzidziuś będzie z Tobą:) Powodzenia!! &&&&

Mamo bobsa - trzymam kciuki! (Termin jakos podobny do mojego, 4-5 lipca kojarze)
Elifit - Ty juz zdania nie zmieniaj :p
Sorise, Tusiaczek - ostatnio tez miewalam niskie cisnienie. Jak zmywam naczynia nogi mi wchodza w tylek i... Dretwieja mi rece! Nie mam czucia w 2 palcach. Jak staruszka jakas!

wow, co za wiadomości!!!! mama bobasa kciuki za szybki i bezproblemowy poród!!!!!
czekam z niecierpliwością na jakieś info od Ciebie i od daruni.

co do szyjki i odczuć w czasie jej rozwierania się to nie mam zbyt wiele doświadczenia ale w 18 tc zaczęło tak jakby kłuć w szyjce, dość mocno i często, no i na wizycie okazało się, że zaczeła się wtedy rozwierać. :baffled:

reklama
hejo
Darunia - kciuki, chociaż pewnie już po cc
Mama bobasa - szybkiego porodu i jak najmniej bolesnego
Malgorzatkar - odważna Twoja Ola :) Igi raczej tez strachliwy nie jest ale konie omija z daleka

Chwila spokoju chlopaki poszli na boisko wiec nadrabiam zaleglosci dnia :) syn moj postanowił dzisiaj nie spac i zabrakło mi tej chwili niestety.. mam nadzieję, że to chwilowe

Tusiaczek - to z cisnieniem masz podobnie jak ja, i najcześciej jestem bardzo słaba, chociaż odpukać ostatnie dwa dni znośne

Tak pisalyscie o piknikach no i u nas tez organizują, wprawdzie w miejscowosci obok ale to blisko. pewnie jak pogoda dopisze to sie wybierzemy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry