reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Witajcie, a ja mam dzisiaj dzień wspomnień mojej ukochanej Córeczki, która dziś obchodziłaby pierwszy roczek swojego życia. Właściwie to wspominam ją codziennie, ale dziś przypominam sobie dokładnie poród, minuta po minucie, a później pierwsze cudowne chwile razem.... Życie jest takie okrutne....

reklama
Witajcie, a ja mam dzisiaj dzień wspomnień mojej ukochanej Córeczki, która dziś obchodziłaby pierwszy roczek swojego życia. Właściwie to wspominam ją codziennie, ale dziś przypominam sobie dokładnie poród, minuta po minucie, a później pierwsze cudowne chwile razem.... Życie jest takie okrutne....
. Pola strasznie mi przykro... Aż brakuje slow, aby znalezc pocieszenie choc teraz musisz być dzielna i być szczesliwa dla fasolki, ktora nosisz w brzuszku. Sciskam Cie mocno !

Pola nie ma odpowiednich słów, abym mogła napisać. Silna z Ciebie kobieta!
A Twój Aniołek czówa nad Tobą napewno. Przykro mi. I z całego serca życzę Ci, aby wszystko było dobrze.

Ps. Dziewczyny dziąsło od lewej górnej ósemki się odezwało, akurat teraz. Grr.

Życzę Wam spokojnego weekendu.
Uważajcie na siebie, i nie śpieszcie sie nigdzie: "gdzie sie człowiek spieszy, tam diabeł sie cieszy".

Ps2. Z objawami odpukać nie dolega nic, oprócz częste siusianie. :)

pola....nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak smutny jest dla ciebie dzisiejszy dzień...bardzo mi przykro. Twoja córeczka na pewno czuwa nad tobą i niech ta myśl da ci siłę.......tulę cię mocno!

hej!

nieśmiało odwiedzam ten wątek, jutro termin @ więc jeszcze wszystko może się zdarzyć ale to co ujrzałam dziś rano napawa mnie nadzieją, że to nie jest sen.

oto co zobaczyłam dziś rano:

Zobacz załącznik 591564

blueberry hej ;-)

Witaj Karola1986-21.
Kochana mimo, że kreseczka blada to jest i śmiało mogę Ci gratulować!
Ja tez miałam mały blady plusik dzien przed spodziewaną @ (u mnie są plusiki ;)) i tez jeszcze nie dowierzałam, ale @ brak a kolejne testy wychodzą..
No i się udało.. (Byłam zaskoczona, nie powiem, bo to pierwszy cykl był naszych starań, i myślałam, że testy kłamią, a tu sie okazało ze jestem)

Cieszę się z kolejnej zafasolkowanej staraczki i śmiało, śmiało tu zaglądaj i bądź.

Jeżeli będziesz chciała to napisz mniej wiecej termin porodu to wpisze Cię na listę (my obliczałyśmy według kalendarzy w internecie). :) ;)

Ściskam!! :*

Witajcie kobietki.
W ten dzień 1 listopada to "Dzień Wszystkich Świętych to dzień wspominania wszystkich zmarłych świętych Kościoła. To także dzień, w którym odwiedzamy groby naszych najbliższych oraz osób, które ceniliśmy."

Wiec wyciszenia, spokoju, spotkań z rodziną życzę Wam w ten dzień.
Powtórzę sie: uważajcie na siebie!

I oczywiście miłego długiego weekendu! :)
I aby pogoda była słoneczna! :)

Co u mnie i u fasolki?
Fasolka rośnie, bo normalnie czuję jak macica mi "puchnie" takie uczucie mam no i jajniki co jakiś czas zakują.
Odpukać nudności i zgaga mi nie dokuczają od dwóch trzech dni. :)
Czasami jednak odrzuca mnie od pewnych zapachów np - krewetki wczoraj gdy mój mąż się zajadał. :)

No to na tyle przyszłe mamusie, mamusie.
Jestem ciekawa co u Was? :)

Ściskam Was mocno! ;)

no to tak....mężulek wzial wczoraj wolne w pracy żeby ze mna posiedzieć bo tez miałam i chciał z tej okazji być ze mna :):):):):):):):):)bylam zaskoczona :):)

a co do reakcji...zrobiłam tak jak mowilam....najpierw kolacja-torcik urodzinowy-pierwszy prezencik-i drugi ze spioszkami i testem.....

jak otworzyl to test oczywiście wyleciał pierwszy na podloge, podniosl i z początku nie wiedział co to jest...otworzyl go hahaha i dalej nie wiedział dopiero jak przekrecil go na druga strone i zobaczyl dwie kreseczki to się zapytal: NAPRAWDE?????!!!!!!! zaczal się smiac i plakac jednocześnie....potem wzial śpioszki i już wogole nie mogl smiechu opanować hahaha:):):)

potem mnie przytulil i powiedział ze jutro bierze wolne zebysmy pobyli razem....:):):)no i to powod czemu wczoraj mnie nie było:):):)

a dzisiaj jak wychodzil do pracy to powiedział KOCHAM WAS:):):)

reklama
Anastazi, jak pięknie!
Wzruszyłam się!
Tak tak jak to z naszymi bywa facetami, ja jak mojemu test pokazałam to powiedział "i to oznacza że jesteś?"
No a potem mnie wyściskał..
Anastazi cieszę się, że wszystko wyszło tak jak chciałaś :)!
No i tak podejrzewałam, że wczoraj wziął wolne, abyście pobyli razem! :) super ;)

Do góry