Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Katka jakie 40? Ja miałam dwa rodzaje. Jedne kosztowały około 15zł a drugie jeszcze mniej. Jak chcesz to jak znajdę to Ci później napisze jakie to były. Jedne chyba Canpol ale głowy sobie urwac nie dam:banghead:
Graza ja kąpie przed. Tzn przed i potak żeby dzieć nie był całkiem głodny, a już chwilę po jedzeniu, nie z pełnym brzuszkiem. I po kąpieli kolacja w nagrodę i spać.
ja karmie ok 30-40min po skonczeniu jedzeniaKobietki kiedy kąpiecie dziecko przed jedzeniem czy po? może banał ale nie wiem jak pora jest najlepsza.
Jestem w domu.
Mialam ktg, badanie, wszystko ok, wiec odeslali mnie do domu i w pon mam sie stawic na ip.
Pan dr mnie "pocieszyl" mowiac, ze nastepny tydzien bede pod obserwacja i dopiero jak cos bedzie sie dzialo, beda wywolywac
jeszcze wiekszego dola mam
dobrze bedzie, jak do konca lipca urodze![]()
Emyly - gratulacje! Tos sie uwinęła
Hubson - wspolczuje ci tego oczekiwania, teraz to juz niewiele zostalo, staraj sie nie nakrecac i tak jak tusiaczek napisala - skup sie w miare mozliwosci na czyms innym.
U mnie mala jeszcze troche katarzy, a w ogole to niezlą jazde mialam z lekarzem - ten ktorego zawolalam do domu od razu przepisal antubiotyki, doustnie dla tygodniowego dziecka! Skonsultowalam to z moja ciocia polozna a ona z lekarzami ze szpitala i tamci podobno niezle zwyzywali tego lekarza ze tak pochopnie i bez badan przepisal ten antybiotyk. Oczywiscie go odstawilam. Wczoraj byla u nas pierwszy raz polozna i dla mojego spokoji umowila nas jeszcze do lekarza i wczoraj jeszcze bylysmy. Osluchowo czysto wiec musimy tyllo do konca wygnac ten katar.
Makota coś w tym jest bardzo myślałam, że tylko mój tak ma. Mogę nosić w nieskończoność a odbić nie chce, przynajmniej bardzo rzadko. Zasypia mi na rękach a jak kładę słyszę jak się meczy. Fakt, że ulewa bardzo rzadko ale słychać jak go to męczy.
Mój dzieć dzisiaj przechodzi jakiś kryzys. Mógłby jeść cały czasi praktycznie tak je. Od 7 rano już nawet nie wiem ile razy:what::what::what:
Aplikacja na telefon w końcu pozwala na kliknięcie Lubie przy poście. No super![]()
Hejka! Padam! Tak się nałaziłam! Ale zadowolona jestem.
Ciągle mnie brzuch i krzyże jak na okres bolą. Wiem że one nic pod kątem porodu nie znaczą ale same przyznacie, że potrafią nieźle wymęczyć! A mnie tak bez przerwy męczą od wczoraj :-(
Zabieramy się za generalne porządki :-) ale się cieszę :-)
Anastazi extra!!
Dziewczyny cycujące? Używałyście lub używacie kapturków do karmienia??????
Chciałam dziś kupić w jednej aptece przy okazji ale tylko duże rozmiary były. Kurde 40 pln to kosztuje!!! Nawet nie wiedziałam... I takiego karpia zapuściłam że szok![]()