Lilla My
Fanka BB :)
temp w pupie 36,5-37,5 to normalna, mniej lub wiece powinno niepokoic, ja nie mierze wcale już. dziecko sie zachowuje normalnie wiec nie widzę potrzeby. dzisiaj pewnie zmierzę bo i tak mam zamira termometrem kupe wywołać bo ostatnia w niedzielę była.A dziesczyny jaka temperature ciala maja wasze maluchy?. Moj o wybudzenii 37,2 a pozniej to 36,8. Czy to normalne?
zazdroszcze z ww powoduJest kupa po 2,5 dnia;p juuupi
u nas były bączki z kleksem, a teraz nawet kleksów nie maJagodka i co dalej? Co ci poradzili? A dużo spadł?
Elifit u mnie tez dziecko głównie stela hehe szczególnie nad ranem jak jestem najbardziej padnieta:/
Tym razem u nas problem z kupa. Tzn Julka niby robi ale po trochu i cały czas pierdzi widzę ze nie może się załatwić do końca i ze ja to męczy:/ poradzicie cos?? Czy to ma związek z tym ze ja cos zjadlam?
Makota a ten espumisan to właśnie na wzdęcia jest?? Muszę się nad tym tez zastanowić.
Milego dnia kobietki, kciuki za dwupaki![]()
tutaj też wszystko normalne. i na wszystko zalecaja brac paracetamol. od bolu glowy pewnie nawet po bol po amputacji.Czesc dziewczeta :-)
U nas cala noc do du.y!Laura wyspala sie przez caly dzien, w nocy budzila sie co chwila na cyca, a od 2.30 do 5ej w ogole nie spala.
Kornela przez 5 dni nic nie zrobilas maluszkowi, poza tym jest sporo matek ktore jednak uzywaja poduszki pod glowke.
Jagodka mam nadzieje, ze jednak duzo Adas nie spadl z wagi.
Makota no milo sie czyta Twoj post kiedy jestes w lepszym humorze. Co do espumisanu ja bym podala, jesli tylko Adas sie meczy.
Laura tez ma tradzik, ale niczym nie smaruje jej tego tylko sama woda myje buzke. A moze powinnam czyms to smarowac?Niestety w tym kraju o co by sie nie zapytac to wszystko jest normalne i nie wymaga leczenia.
u mnie Zola śpi na płasku, z tetrą pod głową, najczęściej na brzuchu, choć mówią, że nie powinna, ale tylko tak śpi grzecznie.
Miałam jeszcze komuś coś odpisać, ale już nie pamiętam nawet czy w tym wątku :/
Małgorzatka/Jagódka - temat karmienia zamknięty już?