reklama

Lipiec 2014

Hej, widzę Kum, że jesteś specem od dyskopatii lędźwiowej. Nie mam co dodać :)
Mika, też uważam że McKenzie jest najlepszy na bóle kręgosłupa. Sama chciałam iść na kurs, ale jeden moduł 4tyś kosztuje, a trzeba minimum 3 zrobić :/

Ja z Zolką też tak miałam, że się 1 piersią najadała, potem dwie nie wystarczały i tak w kółko. Przestałam się przejmować. Raz chce więcej, raz chce mniej. Dzisiaj śpi po 30min i zaczyna się rzucać. Smoczek wypluwa, a potem rękę ssie, a karmiłam godzinę temu. może to ta wczorajsza fasolka?
cycek znowu poszedł w ruch. spróbowałam na kostce i ciągnęła jak głupia, więc chyba głodna. nici ze sprzątania dzisiaj. albo się zachustuję :)

Tusia - spróbuj z tym body, ja piorę osobno, jak nikt nie widzi bo nie zawsze cała pralka jest :)

reklama
Kum- Dzieki za info:) Niestety mam tak jak opisujesz przy schylaniu po dziecko i wogole schylaniu. Z lozka po przespaniu 3h tez mam problem z krzyzem a bol w posladku tylko przy chodzeniu i siedzeniu czasem.. Masakra:/ Czasami bar dzo boli. Jak rozchodze troche mniej po calym dniu. Zakupie amol i poszukam cwiczen na necie. Wielkie dziek kochana:*

nie ma za co, dbaj jednak żeby gorzej nie było!! a potrafi być źle, kręgosłup potrafi dokuczyć.

Lilla - co zrobić, przerobiło sie temat na sobie :)
mój nie ma dłuższych przerw w karmieniu niz 1h w dzień... głodny - jak to facet, a jak głodny to zły :)

moja koleżanka cąły czas prała tylko w visirze sensitive, w ogóle nie uzywała dzieciowych, więc można spróbować. mi się kończy bobas więc chcę kupić proszek sensitive, droższy ale tańszy niz dzieciowe, no i bez płynu do płukania chyba by trzeba nie??

Ja często robię tak jak Michalina, mam jeszcze Klaudię, więc się zbiera tego prania oj zbiera jeszcze ja wiecznie zarzygana lub zalana mlekiem:-D

No ja też tak robie z praniem

Zuzia zrobiła kupę akurat jak na przewijaku leżała. W skutek czego cała ściana w kupie tak prysnęło.
Ale nadal ją coś męczy bo marudna jest.

Tusiaczek ja jeszcze mam proszek ale jak się skończy to razem z naszymi. Nastaw podwójne płukanie tylko.

Słuszna uwaga, spróbuję dziś z tym body i dam znać jak reakcja. Przy kontakcie ze skórą jakby było coś nie tak to chyba powinno od razu wyjść?

Kum ja mam Persil Sensitive, używam do naszych rzeczy bo fajnie spiera a ciuchy są delikatne. Mam też płyn do płukania z tej serii, ale póki co dzieciowym rzeczą oszczędzę, chociaż mnie kusi. One nawet mają dzieciaki na etykiecie. A i ja je kupuję w sklepie z niemiecką chemią, wychodzi nawet taniej niż za zwykły w normalnym sklepie.

Malutek dziś marudny, od rana nawet śniadania mi się nie udało zjeść:banghead:
Listonosz właśnie był przyniósł mi chustę, no i git bo juz myślałam że będę uziemiona w domu cały dzień na niego czekać.

ja piorę w dzieciowym, mam jeszcze zapas dwie butelki, dorzucam nasze, tylko M koszule piorę normalnie.

deszcz cały czas pada, nie wyjdziemy chyba dziś na spacer. ale ogarnęłam mieszkanie: kurze, podłogi, łazienkę. teraz odpoczynek

reklama
Tusiaczku u mnie też dzień marudera.. Spał od 8:30 do 10 potem poprutał, dostał czkawki, lekko ulał i marudził. Wreszcie zjadł i odłożyłam go właśnie, mógłby pospać ze dwie godziny, akurat obiad byśmy zjadły z Klaudią. Naleśniki miałam dziś robić, więc lepiej będzie jak Adaś pośpi. Spacer sobie daruję bo pogoda nieszczególna może po obiedzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry