reklama

Lipiec 2014

reklama
Katka - gratulacje

Michalina - wakacje to szumne słowo bo mają być tylko 3 dni.. mam nadzieję, że uda sie coś pozamieniać. Już sie nastawiłam i kropka! Ja też chcę do miasta. Cały czas te same drogi i nudy! Jak skończymy remont to zapraszam na kawkę\. Może dziewczyny się jeszcze razem nie pobawią ale to zawsze jakaś rozrywka :D

Oby dwa śpią, czas zasiąść do książki

oooo KATKA! :-D GRATULUJĘ!

wetnę się w temat ulewania - mój Adaś duuuużo ulewał i chlustał (jakieś 3 tyg temu) miałam karmić go spod pachy, ale nie potrafiłam :no: nawał przeszedł i tym samym ulewanie się skończyło. pilnowałam też bardziej niż zwykle odbijania. po karmieniu kladłam "luzem" Adasia na kolanach, po chwili delikatnie podnosiłam do góry a on ładnie odbijał. wcześniej mieliśmy z tym problem, bo Adaś zasypiał przy cycu i budził się przy odbijaniu, ale już mi przeszło :-p

teraz czasami uleje, ale nie na taką wielką skalę.

U mnie nie jest to związane ani z nawałem, ani z za szybkim wypływem mleka, czy łapczywym jedzeniem - bo nic takiego nie ma miejsca. Straszne mam dziś problemy z podaniem zagęszczacza, bo wisi na mni ciągle i nie mam kiedy odciągnąć mleka do rozrabiania,a z wodą on nie chce tego pić. W ogóle się wkurza,że zamiast cycka dostaje strzykawkę.. Ech.. a jak mu nie da, to rzyga.. Porażka.. Niech ten dzień się już skończy.. Aha dałam cyca, uśpiłam go. pospał 5minut:sorry2::wściekła/y: Zwariuję.. A jest tai ukrop, że póki co nie wyjdę z ni na dwór, bo się zagotuję

Katka gratuluję!!!

Kornelia a weź spróbuj nakarmić dziecko, jak przyśnie przy cycu wyciągnij mu go z buzi, trzymaj gdzieś przy nosie, zakryj pierś, mów do niego i głaszcz po pleckach, przenieś do łożeczka, połóż na boczku, głaszcz po pleckach i mów do niego. u mnie to skutkuje. póżniej jak go przykrywam to tak jakby dociskam kocyk do niego i mam spokój.

mój czasami smokiem pluje, a czasami nie. gdybym miała dawać mu cyca zamiast smoczka jak idą piardy, to pewnie bym już nie miała brodawek ;)

Katka super!!!

Michalina mój raczej czasem mam wrażenie, że się wgapia w coś, ale nie zauwazylam żeby wodzil wzrokiem. Jak go kładę na brzuchu to głowę daje chętniej na lewo czyli kładzie się na prawy policzek i tak też woli cyca ssac. A Twoja Melka?

Co robicie żeby zmiekczyc tetre po praniu? Ja pasuje z ustawieniem na 3 kropki, ale nie jest miła w dotyku

Ostatnia edycja:
reklama
Makota- do okulisty nie dostaliśmy, za to d poradni audiologicznej w 3 miesiącu życia tak. A co najlepsze zapisy we wrześniu na przyszły rok. No wróżką zmieniającą bieg czasu to nie jestem. Jeśli cie coś niepokoi to pediatra na pewno da ci skierowanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry