reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Michalina, ja Odciągam mleko z obu cycków do jednej butli i mrożę.

Kocham chustę!!!!
Dzis dzien drugi. Po raz pierwszy zamotalam malrgo SAMA :) jestem z siebie dumna. Byliśmy po spacerze wozkowym i Niuniek okazywał pierwsze oznaki głodu. Stwierdzilam jednak ze zamotam go chocby na kwadrans zeby go przyzwyczajać. No i zamotalam. Niuniek zaczął płakać. Dostał smoka i był spokój na chwile. Potem znowu płacz, znowu smok ale bez większego efektu. Zaczelam wiec biegać po chacie (tak, biegać) i mały sie uspokoił. Chwile pozniej juz spał :) i tak przespał w chuście 2h. Cudowny wynalazek!

Ja tak czytam z doskoku ale czytam. Ogarniam się. Naspokojniej przy karmieniu.

Pisałyście o pierścionkach. Ja wolę jeszcze nie próbować zakładać. Miałam chyba największy problem z obrzękami. Nawet w szpitalu każdy z lekarzy zwracał na to uwagę. Teraz 11 kg za mną i mam nadzieję że jeszcze będzie więcej spadało. Fakt że jeszcze sporo przede mną... Ale to tych zbędnych kilo nabytych przed ciążą ;-) nie próbuję też zakładać pierscionkow bo mi mówili w szpitalu że sam obrzęk może jeszcze na chwilę u mnie wrócić.

Odciąganie - ja nie umiem :-( używałam raz laktatora to mi ranka się zrobiła. Na szczęście już zagojona! Ale się wystraszyłam. Odłożyłam go w cholerę i niech czeka na lepsze czasy. Może zbyt wcześnie próbowałam go użyć?

Chusty - zastanawiam się jak to w tym chodzić na jesień i zimę i wydaje się średnio wygodnie???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry