reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2014

reklama
A ja bujam. łóżeczko turystyczne bo moja mala spala po karmieniu o 16.30 do 21.30, potem do 2 i teraz nie chce zasnąć tylko się na mnie gapi i cieszy. wlozylam do lozeczka, dalam smoka i bujam jedna ręką.
Podczas karmienia jedna piersią zwalila wielką kupę. Po drugiej piersi ulała, więc nie daje więcej cyca. Nie zasnie w. łóżeczku. juz słyszę ze jak tylko nie bujam go zaczyna się wiercic. Moj mąż w najlepsze śpi. Chyba pójdę spać do innego pokoju. Jedno dobre, że nadrobie bb.
I
Mam problem z odciaganiem na wyjście. Bo godzinę po karmieniu ściągam 50-60ml i tylko jedna piers "działa" z drugiej i czasem wcale nie leci. Szwagierka uważa ze szybko mi się pokarm "przepali". cokolwiek to miało znaczyć. Wcale mi się to nie podoba bo chciałabym długo karmić a nak pójdę do pracy to jak mam ściągać skoro laktatorem słabo się zbiera. Jak Zolek ssie to się najada bo rośni , sika i kupa, a jak używam laktator to słabo leci. psss dzidzia chyba śpi :-D to ja lecę. do rana dziewczyny. papa

Lilla jak cała laktacja się normuje to coraz trudniej coś ściągnąć. Organizm wie ile zjada Zola i produkuje tyle ile trzeba, dlatego coraz trudniej będę Ci ściągać.

To znów ja. A spać nie się chce to szok

reklama
Dzień dobry! O 6 kolejna pobudka. Mąż przewinal i daj mi do karmienia. To jak kobiety które decyduja się na powrót do pracy radzą sobie z odciaganiem pokarmu skoro laktacja jest unormowana? Nie mogę karmic z jednej i ścigać z drugiej bo Zola teraz zazwyczaj je z obu. Z tej drugiej krocej, ale jednak cos je. Teraz pierdzi jak stara podczas karmienia, a rzuca się przy tym, ojojoj. Dzisiaj spróbuję odciagac po każdym karmieniu, zobaczymy ile ściągnę w ciągu dnia, na wieczór jej to dam i zobaczę jak cycki będą wyglądać i ile z pełnych wyciagnę. Tak to sobie wymyślilam. Słońce u mnie wychodzi, a wczoraj cały dzień padało. Pięknie tu na wsi jest. Gdyby nie problemy z pracą to bym mogla tu mieszkać. Z prawem jazdy i samochodem w każdej chwili można do miasta jechać. Szkoda że dzisiaj samochod zawoza do warsztatu. Chciałabym do LUBLINA.

Do góry