Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też teściom, a raczej teściowej , co jakiś czas daję córkę na spacer. Małego bałabym się zostawić, choć chyba będę musiała, bo mamy 2 dni adaptacji w przedszkolu i chcę być na wyłączność starszaka.
Ale nie jest to dla mnie komfortowe rozwiązanie![]()
Moja teściowa ponoć ma mega stresa jak 3-latką musi się zająć, że aż nic jeść nie może,a co dopiero niemowlak.
Dzięki temu ja stresuję się podwójnie, mam poczucie,że z tą swoją paniką nie da rady....
Poszłam dziś do sklepu z gadżetami na chrzest i jestem w szoku. Ubranka za 200 zł na jedną godzinę...Powariowali. Do tego buty za 60 zl.![]()
Ja jak automat jadę i tylko czasami ise zastanawiam czy juz karmiłam czy dopiero pierwszy raz wstaję ;-). Na zegar nie patrzę, żeby się nie rozdrażniać. Mały przybiera super na wadze więc nie zastanawiam się czy karmię często czy nie.