Katka***
Fanka BB :)
Otwieram nocną zmianę ;-) czy ktoś tu jest?
Wpadłam na chwilę się przywitać i lecę spać. Ssak już najedzony, śpi smacznie :-)
Wpadłam na chwilę się przywitać i lecę spać. Ssak już najedzony, śpi smacznie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jagódka, co robisz z tym odciaganym mlekiem? Ja tez odciagam niemal co wieczór. I mrożę.
Kurcze ja właśnie nie umiem się ogarnąć, kiedy sobie odciągać... Ja też mrożę. Kupiłam pojemniki z Aventu. Te pierwsze buteleczki - sierpniowe - będą na październik jak pójdę na studia. A może jeszcze wcześniej się zużyją bo dwa razy w tygodniu chcę iść na korki z niemieckiego od września. Więc nie wiem czy zawsze zdążę małą nakarmić przed wyjściem.
No właśnie dziewczyny jak wy odciągacie?? Po wieczornym karmieniu ?? Robicie jakąś przerwę??
Kiełbaski i parówki w większości mają mlekoJagodka w skrocie z nabialu nic nie moge.
na czczo ok 2 szkl cieplej wody pozniej platki owsiane z olejem lnianyn i olejem.kokosowym, 2 sn. Kielbaski, parowki, losos wedzony, jajka z dobrego zrodla. Obiad to zupa na warzywach bez zabielania, smietany i makaronu i kilka wariacji 2 dania. Na kolacje zupa z obiadu. Czas po ktorym widac zmiany to tydzien do 10 dni. Jezeli pytasz czy dziala to tak dziala. Malego nie boli brzuszek, nie robi kleksow, ale jego kupki sa co kilka dni. Jezeli zgrzesze to to od razu widac w ulewaniu, bolach brzuszka. Przepraszam, ale nie ogarniam dnia i nie mam kiedy dokladnie napisac..m
Dzień dobry
próbuję Was nadrobić ale mam jeszcze 8str. Chciałam zapytać ile kupek dziennie robią Wasze dzieci, Wczoraj próbowałam się dostać do pediatry ale nie przyjmował Misiek nadal ma pieniste kupkiW niedzielę mamy chrzciny a raczej dopełnienie chrztu martwię się czy z nim wszystko w porządku
Proszę o odp Misio skończył 8 tygodni a kupki są po każdym karmieniu piersią co 3h jedynie w nocy ich nie ma.