Dzien dobry!
Graza : Adas ma 2 miechy. Robil ok 13 kup, pozniej ok 3, a teraz ok 8. Jak znam zycie, wszystko z Twoim synkiem Ok, ale pewnie zaleca Ci podowac biogaia i delicol, jak wiekszosci mam
To odkladanie do lozeczka to ciezka sprawa. Adas zwykle zasypia mi przy cycu. Czasami daje mu smoczek i ze smoczkiem odkladam do lozeczka, kiedy widze, ze jest spiacy. W nocy przekladam go od razu po karmieniu, a i tak szukam go w poscieli
My za to przyjecie chrzcielno-slubne dajemy 50 zl za osobe. Zupa, 2 rodzaje mies, ziemniaki, surowki, kawa, herbata, napoje. Uwazam, ze to tanio. Gdybym powiedziala, ze to slub to pewnie skasowaliby wiecej, a wspomnialam tylko o chrzcinach. Co za roznica...
Ja odciagam tylko rano, jak mam twarde cycki. Rzadko mroze. Adas nie lubi podrzewaniego. Wczoraj nie chcial w ogole pic z butli, takiego z temperatury pokojowej. Przyzwyczail sie do cycka...
Nie pamietam o czym byla jeszcze mowa, bo podczytywalam z doskoku. Adas ma jakies marunerskie dni. Tylko cyc i przysypianie. Nie placze, tylko tak sie zali wymuszajac zebym ciagle byla blisko.
Wczoraj bylam tez w playu przedluzyc umowe i bede musiala od niej odstapic, bo nie przemyslalam sprawy i w domu postanowilam zmienic decyzje

bedzie wiecej zalatwiania
Bylam tez u okulisty i kazala odczekac, bo byc moze problem minie po kp
Milego dnia!