reklama

Lipiec 2014

Kornela- Ja podnosze za stopki malo co bokiem. Moj jest tak ruchliwy ze ciezko mi inaczej.. A jak zrobi kupe to cala dupa i jajka i wszystko w kupie czasami po plecy.. To ciezko tak bokiem.. Moj dziec to chyba musialby sie uspokoic zebym mogla na spokojnie to zrobic czy tez pocwiczyc zeby to sprawnie mi wychodzilo Ten koles jak on tam.. Zawitowski czy jakos tak to ma te dzieci obzarte albo na haju ze sa takie spokojne i nie ruszaja sie i w sumie wisi im co on z nimi robi.. Zreszta u niego wiele rzeczy jest zle.. Prawie wszystko. Ale niektore rady sa ok i mozna cos ciekawego sie nauczyc lub dowiedziec.

Teraz pewnue mnie ktos tu zjedzie ze zle przebieram dziecko:P

Ostatnia edycja:
reklama
Ja trzymam za uda przy przewijaniu, Adaś często wije się jak piskorz, więc miałabym w kupie cały przewijak i jego:-p Krzywdy raczej mu nie robię, nie ciągnę za nogi.

Mialam napisac za uda.. Ale przy wielkiej kupie zdarzy sie i za stopki..

Jagodka- My juz od 12.00 na spacerze. Nie wiesz czemu nie przyjechal? Bo kurierzy to idioci!! Mi w ciazy z duzym brzuchem nikt nue chcial pomoc wniesc paczki i to niemalej! A raz zamowilam cos na Swieta mojemu mezowi kurierem i co? Nie przyszlo nic. Zobaczylam tylko info na ich stronie ze niby byl a mnie nie bylo.. Kretyn.. - oczywiscie w domu bylam!

Doti:-D

Przed chwilą był kurier ( moimi bluzkami do karmienia:-)), zanim zdążyłam dobiec do drzwi to 3 razy zdążył zadzwonić idiota, prawie mi Adasia obudził, oczywiście dostał opier.. Że raz wystarczy i nie trzeba się dobijać jak do stodoły!!! A poza tym, miał być do 12:30 do cholery.. "a bo to dział handlowy, przewoźnik się zmienił, dupa jasiu, jasiu dupa" Prawie pożegnałam pana trzaśnięciem drzwiami..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry