U
użytkownik 902
Gość
Ja chyba zrobie badanie, tylko kupki. Śmierdzi a bąki dają jakby jajem, no i od kiedy jestem na diecie i daje probiotyk są mocno śluzowate. A do tego badania to jakieś inne pojemniki niż na mocz dla dorosłych?
Jagodka to by się zgadzało, że mam teraz ten kryzys po 6 tyg. I co mam robić? Przystawiać jak najczęściej i tyle? Boję się, że on glodny w nocy będzie i się zastanawiam nad butelka...
Dziś mi nie dał chwili wytchnienia, albo cycek albo ręce. Spał tylko na mnie lub w chuście. Inaczej krzyk, no ale kupy były bez duszenia i usmiechy, więc chyba nic go nie boli.
Są specjalne pojemniki na kał.
Cycujcie jak najwięcej. Niech wisi ile chce, a Ty dużo pij i nie dawaj butelki.
No i myśl pozytywnie, to nie trwa wiecznie teraz powisi, rozkręci laktację i będzie okEDIT: Zrobiłam sypaną szarotkę bezmleczną - jest super, mniaaaaam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
po szczepieniu mały płakał przy wkłuciach po operacji reaguje nerwowo na wkłucia, dałam mu cyca i się uspokoił. jak przyjechaliśmy do domu położyłam do kołyski a malutek gaworzył i się uśmiechał. Kupiłam zgodnie z zaleceniami Altacet żel junior i Efferalgan 80mg, posmarowałam żelem, czopki się nie przydały. Małego wykąpaliśmy pytałam czy można. Co człowiek to opinia