reklama

Lipiec 2014

Makota kiecka super. Ja miałam sukienkę koloru ivory i fioletowe dodatki. buty zamawiałam ze strony Buty ślubne,kolorowe buty ślubne,obuwie ślubne ,białe buty ,obuwie do ślubu ,płaskie obcasy,duże buty,duża stopa,tęga łydka ,duże rozmiary, małe rozmiary ,nietypowe ,buty damskie,kozaki,obuwie ślubne,obuwie,obuwie damskie,buty damskie,białe ,buty ślub. możesz sobie wybrać wszystko w bucie: obcas (kszałt i wysokość), rodzaj czubka, jaki pasek czy bez paska, rodzaj ozdoby na bucie Babka mieszka w Gdańsku jak się na lotnisko jedzie więc możesz pojechać przymierzyć, a potem zamówić. Ja wysyłałam materiał do hurtowni bo z tego samego materiału miałam wiązanie przy sukni, oraz musznik męża. Bardzo polecam. Razem z przesyłką zapłaciłam 161zł.

Ciemieniuchy raczej nie mamy. Chyba bym poznała, co nie?

Katarka też się boję. My stosujemy mgiełkę do nosa z soli fizjo oraz gruszkę. Na razie kataru dużego nie miałyśmy, więc nie mogę ocenić.

Jagódka fajnie, że się wybawiłaś na weselu. Brat się nie pomylił przy przysiędze? Ja podobno przy wierności się zająknęłam :/

Byłyśmy dzisiaj na basenie z Zolką. Było spoko. Dziecko nie płakało w wodzie. Tylko jak matka znowu zanurzyła jej buźkę to się wystraszyła na chwilę, ale szybko wróciła do spokojnego nastroju. Potem miałam problem, żeby ją szybko ubrać zanim zmarznie i wtedy już się mocno darła. Jak już ją ładnie ubrałam to zasnęła szybciutko.

Mój mąż dzisiaj mnie zaskoczył bo po powrocie z pracy i wzięciu prysznica przyszedł do nas na łóżko i zaczął z młodą gadać, książeczkę kontrastową z nią oglądać. Nic mu nie mówiłam, że ma się nią zająć. Tak sam z siebie. szok.

reklama
Makota sukienka świetna :tak: Aż Ci zazdroszczę tych przygotowań, sukienki i w ogóle ;-)

Jagódka super, że wesele udane :-) Kurde też zazdroszczę wesela - nam ostatnie w czerwcu przeszło koło nosa, a na więcej jakoś się nie zanosi (chyba, że ktoś nas zaskoczy ;-) )

Zazdrośnica dziś ze mnie ;-)

Lilla fajnie, że mąż tak miło zaskoczył :tak: Oby jak najczęściej :tak:

Makota śliczna sukienka:)

Małgorzatkar u nas też przybiera raz więcej raz mniej, a waga Zuzi słuszna! Mój Wituś 4400g dopiero.

Byliśmy u pediatry z kupkami i dostalam skierowanie do gastroenterologa. Na nfz terminy na styczen:eek:

Dodatkowo przyczepila się do tego, że mały bardzo zaciska piąstki. Fakt, że potrafi tak az mu sie fioletowe robią. Więc idziemy też do neurologa i na rehabilitacje. Ciekawe czy na wzmożone napięcie cwiczenia pomagają. Lilla może Ty coś wiesz?

Lilla - faceci mają czasem przebłyski normalności ;-) mój też czasem potrafi zaskoczyć ;-)

Małgorzata - zebranie w przedszkolu? Teraz? Na jaki temat? My mieliśmy jedno jeszcze przed rokiem szkolnym.
Natalka przechodzi chyba jakiś ciężki okres bo mega problem z nią mamy :-( w przedszkolu dobrze ale w domu horror :-(

Makota - sukienka bardzo oryginalna :-) obowiązkowo muszą być dodatki w mocnym kolorze! Buty wcale nie muszą być białe :-)
A koleś czemu chciał.się rzucać jak jego wina? Gdzie walnął? Dobrze że to nic poważnego.

Darunia - u mnie też 2 pobudki się zdarzają. W poprzednią noc spała od 20 do 2!! Ale jak się obudziła to rzuciła się na cyca tak że myślałam że wyssie mleko i wszystkie wnętrzności :-D

Venus - szybkiego pożegnania dolegliwości brzuszkowych!! Abyś odżyła i cieszyła się spokojem.

Jagoda - podziwiam za te szpilki. Ja bym chyba nie dała rady całą noc.

Mika - uśmiałam się :-D koniecznie zapisuj gdzieś te teksty! Ja żałuję że przy Natalii tego nie robiłam no i wciąż zapominam.

No właśnie też żałuję, że tekstów Matiego nie zapisywałam :sorry: Chociaż....... :-) Ostatnio wyleciał mi z tekstem coś tam coś tam "no pani z przedszkola, ta z dużym brzuchem i piersiami takimi jak ty masz, tylko większymi" :-D:-p:-D

Hej dziewczyny,my juz po chrzcinach. Malutki spisal sie wzorowo przespal cala msze z jedna pobudka tuz przed oblaniem glowki wiec obawialam sie ryku a tu nic. Na sali od 13 do 20 bo tyle trwaly chrzciby przespal z 2 pobudkami na cysia. Dumna z niego bylam hehe. A ja jakas padnieta i dzisiaj jestem.podczytalam was troche i zaraz nakarmie malego i pewnie spac pojdziemy. Jagodka super ze wesele udane. Ja mam w ten weekend ale nie wiem czy pojde bo szkoda mi ciagnac maluszka a on sie tylko uspokaja prxy mamie. Jutro sie odezwe. Zmykam i pozdrawiam. a sukienka super;-)

Haust, co za znawca :-)

Mnie dziś mąż też zaskoczył. Miał wyjechać służbowo koło południa i wrócić jutro wieczorem. W południe dzwoni z pracy i mówi ,że się pomylił. Dopiero koledzy go uświadomili,że nie wraca jutro a w środę wieczorem.:wściekła/y:

Super, a w środę piknik rodzinny w przedszkolu.

A mnie coś kręgosłup boli. A teraz podniosłam wanienkę z wodą i już nie boli ale nap*****a

Makota śliczna sukienka:)

Małgorzatkar u nas też przybiera raz więcej raz mniej, a waga Zuzi słuszna! Mój Wituś 4400g dopiero.

Byliśmy u pediatry z kupkami i dostalam skierowanie do gastroenterologa. Na nfz terminy na styczen:eek:

Dodatkowo przyczepila się do tego, że mały bardzo zaciska piąstki. Fakt, że potrafi tak az mu sie fioletowe robią. Więc idziemy też do neurologa i na rehabilitacje. Ciekawe czy na wzmożone napięcie cwiczenia pomagają. Lilla może Ty coś wiesz?

Undomiel fizjoterapia pomaga na znormalizowanie napięcia mięśni więc i na osłabione i na wzmożone. Dokładnie się nie znam bo zajęcia z rehabilitacji dzieciaczków tylko na studiach miałam, a że to mega ciężka praca to nie wgłębiałam się w to (w sensie kursy specjalistyczne met Vojty, czy NDT Bobath). Wiem, że met. Vojty jest kontrowersyjna gdyż dziecko strasznie płacze przy niej, a im mocniej płacze czy lepiej działa ( :/ ), ale dzieci rehabilitowane tą metodą lepiej śpią. NDT Bobath też jest dobra. Moja przyjaciółka swojego synka dwiema metodami rehabilitowała. na NFZ chyba NDT, a prywatnie Vojtą i nie mówiła tym od NTD, że pracuje jeszcze Vojtą bo by nie chcieli jej więcej przyjąć. jeśli jest wskazanie można stosować kinesiology taping jako wspomaganie do ćwiczeń. to takie kolorowe plasterki jak u sportowców można czasami zobaczyć.

już myślałam, że dziecko po kąpili zasypiające przy cycku pośpi w łóżeczku. Niestety trwało to jakieś 15min i się obudziła. Włączyłam karuzelę wsadziłam smoczka i czekam. Zazwyczaj zasypiała bez płaczu.

Jagodka- Cudownie:) Mimo wszystko sie wybawilas:) Ja tesknie za obcasami ale jestem tak zabiegana ze chyba jebn** by mi kregoslup:/ A kocham szpilki.
Makota- sliczna sukienka:) prosta i piekna.

Venus- Robilam oliwka i nic nie dawalo mimo ze ciemieniuszka bardzo mala.. Wiec siegnelam po cos innego. Ale dziekuje Ci:**

reklama
Mnie za to brzuch boli w okolicy rany i caaały dzień ząb napier... idę jutro do dentysty.

Kornela cieszę się że chrzciny udane :)

Zazdraszczam basenów. Js niestety nie mam ozonowanego w pobliżu. Za to mój Aru regularnie z tatusiem pływa i już skubany zasuwa w kółku sam. Od 4 rż go zapisze na zajęcia.

Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry