makota89
Fanka BB :)
Lilla - dzięki za stronkę! też poszłabym z A na basen, ale on jest dość niespokojny i w swoim krótkim życiu był już chory więc narazie sobie odpuścimy
Darunia - e tam. ja chciałam coś prostego. żadne falbany, treny itd, wesela nie robimy, więc to raczej kameralna uroczystość
Mika - wynoś wodę miską. wcale się nie dziwię, że napierdala
Kornela - w końcu jesteś zrelaksowana. nie rozkminiasz
fajnie, że chrzciny udane
Małgorzatka - na co szczepienie?
Adasiowe ubranko jest błekitne, więc pewnie popróbuję z niebieskim
byłam dziś w pracy - Adaś przespał całą wizytę. bardzo fajnie rozmawiało mi się z szefową - chyba nie muszę bać się o powrót
dużo rodziców załuję, że nie zapisywało tekstów dzieci. ja się postaram. mój siostrzeniec dużo śmiesznych rzeczy mówił. sporo pamiętam. kiedyś wyskoczył do mnie z jakąś szabelką i krzyknął: BÓJ SIĘ BOGA! MASZ CZARNE SERCE
Darunia - e tam. ja chciałam coś prostego. żadne falbany, treny itd, wesela nie robimy, więc to raczej kameralna uroczystość
Mika - wynoś wodę miską. wcale się nie dziwię, że napierdala
Kornela - w końcu jesteś zrelaksowana. nie rozkminiasz
Małgorzatka - na co szczepienie?
Adasiowe ubranko jest błekitne, więc pewnie popróbuję z niebieskim
byłam dziś w pracy - Adaś przespał całą wizytę. bardzo fajnie rozmawiało mi się z szefową - chyba nie muszę bać się o powrót
dużo rodziców załuję, że nie zapisywało tekstów dzieci. ja się postaram. mój siostrzeniec dużo śmiesznych rzeczy mówił. sporo pamiętam. kiedyś wyskoczył do mnie z jakąś szabelką i krzyknął: BÓJ SIĘ BOGA! MASZ CZARNE SERCE