reklama

Lipiec 2014

Lilla - dzięki za stronkę! też poszłabym z A na basen, ale on jest dość niespokojny i w swoim krótkim życiu był już chory więc narazie sobie odpuścimy
Darunia - e tam. ja chciałam coś prostego. żadne falbany, treny itd, wesela nie robimy, więc to raczej kameralna uroczystość ;)
Mika - wynoś wodę miską. wcale się nie dziwię, że napierdala ;)
Kornela - w końcu jesteś zrelaksowana. nie rozkminiasz ;) fajnie, że chrzciny udane :)
Małgorzatka - na co szczepienie?

Adasiowe ubranko jest błekitne, więc pewnie popróbuję z niebieskim

byłam dziś w pracy - Adaś przespał całą wizytę. bardzo fajnie rozmawiało mi się z szefową - chyba nie muszę bać się o powrót

dużo rodziców załuję, że nie zapisywało tekstów dzieci. ja się postaram. mój siostrzeniec dużo śmiesznych rzeczy mówił. sporo pamiętam. kiedyś wyskoczył do mnie z jakąś szabelką i krzyknął: BÓJ SIĘ BOGA! MASZ CZARNE SERCE :-D

reklama
Mnie za to brzuch boli w okolicy rany i caaały dzień ząb napier... idę jutro do dentysty.

Kornela cieszę się że chrzciny udane :)

Zazdraszczam basenów. Js niestety nie mam ozonowanego w pobliżu. Za to mój Aru regularnie z tatusiem pływa i już skubany zasuwa w kółku sam. Od 4 rż go zapisze na zajęcia.

Dobranoc

Elifit ja nawet nie wiem czym ten był odkażany. na pewno nie była woda chlorowana bo go nie czułam. Woda była lekko słona, czy to ozon jest słony?

Makota proszę bardzo. Ja strasznie się ucieszyłam z tej stronki. Tworzysz swoje buty, w kolorze jaki chcesz i możesz dodatki z tego samego materiału zrobić. Mam nadzieję, że skorzystasz. Widziałam, że ceny są wyższe o 10-20zł niż dwa lata temu kiedy ja kupowałam, ale i tak to nic w porównaniu do "normalnych" butów.

Na nocnej się nie pojawiam bo karmię na śpiocha na leżąco. Dobranoc

Zebranie w przedszkolu było organizacyjne.

Zuzie szczepilam dziś na pneumokoki, teraz kolejne szczepienie 9.10 druga dawka 5w1 i rotawirusy , a potem 29.10 pneumokoki.

Ja buty slubne w salonie sukien kupowalam, fartem sie udało kolor i rozmiar trafić, a wygodne były tak, ze do rana w nich przetanczylam, a na drugi dzień na sesję zalozylam na gole nogi. Z firmy witt były, oni też przez neta sprzedają.

Z tekstów Oli- coś tam zrobila i mówię do niej, ze ładnie, a ona do mnie "mamo, bo ja taka mądra jestem ".... Albo mówię.jej , ze pyszne babeczki upieklam, a ona "jestem z ciebie taka dumna"... A dziś "mamo, mogę czekoladę?" "Nie możesz" "a jak zjem ładnie bułkę z masłem?"

Ostatnia edycja:
dzisiaj jednak w nocy jestem. dziecko rzuca sie przez sen. macha lapami. zwalila kupe wirc obie wybudzone bylysmy z tym ze ona po drugim koktailu mlecznym i wymianie sutka na smoczek spi a ja juz nie.

Czesc mamuski;)

Katka, Pola- U mnie tez bylo 8h bo maly spal od 19.00 do 3.00:) A kolo 3.30 znowu poszedl spac i spal do 6.30 oł je:D

Ja dzis jade do Michaliny oczywiscie z Hubim.. Moze dzieci dadza nam pogadac:D
Milego dnia laseczki:D

Ostatnia edycja:
Zakończyliśmy wczoraj trzeci miesiąc życia. Ponoć ten magiczny. No zobaczymy co przyniesie nam czwarty.
Wczoraj była miazga. Dzień tzw mendy. Do południa względnie- od południa mędzenie i płacz w mniejszym lub większym natężeniu. Wieczorem byłam już tak zniecierpliwiona, że nakrzyczałam na męża z błahego powodu :no:
Dobrze, że się chociaż wysypiam. Mały śpi ( z krótkimi przerwami na kwękanie) średnio 10 godzin w nocy także pod tym względem nie narzekam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry