reklama

Lipiec 2014

No naprawde musze sie ogarnac bo nie moge patrzec w lustro. Wszystko na mnie wisi a to i tak w rozmiarze s czy nawet niektore xs.
Pytanie do dziewczyn, ktore karmia mm lub dokarmiaja jakie mleko podajecie? Ja na poczatku podawalam NAN, ale pediatra stwierdzil, ze ciezkie i od 2 tyg maly dostaje Gerbera, na poczatku 1 butelke, otem 2 a teraz to w ciagu dnia tylko mm.Tylko zastanawiam sie bo na poczatku robil 7-9 kup dziennie, potem przy nan jeszcze nagle 1-2 dziennie i przeszlismy na gerbera i sa albo co drugi dzien, albo raz na 3 dni, z tym, ze brzusio miekki, nie prezy sie ale kupa jest duzo gestsza i za kazdym razem ogromna, caly pampers w kupie. Myslicie ze to mleko moze mu nie odpowiadac? pediatra kazal dac mu czas na przyzswyczajenie i stwierdzil ze w 3 miesiacu dojrzewa uklad pokarmowy i wszystko sie zmienia i to jest w porzadku jak nie ma bolow brzuszka itp.

reklama
Kuuuu......on dalej nie śpi i się drze.. Nos czysty, pielucha czysta, nażarty pod korek, ciepło mu, gorączki nie ma.. i się drze.Wrzeszczy cały dzień, łeb mi pęka. Jak jutro będzie tak samo to się pochlastam suchym chlebem..

Jagodka! U mnie to samo, z tym ze wlasnie udalo mi sie ja uspic! Darla sie cale po poludnie, nawet spacer nie pomogl.
Glowa mi peka, wkurzona jestem na maksa, jeszcze maz mnie tak wkurza, on jest albo taki nieogarniety albo ktos zapalil swiatlo jego rodzicom jak go robili!! No masakra! Niech ten dzien sie skonczy.

Dziewczyny, moze wiecie co jest za przyczyna ze Laura zwraca mi wszystko co zje tylko i wylacznie z prawej piersi? Do nie dawna w ogole nie chciala jesc z prawej, potem sie z nia przeprosila i bylo wszystko cacy, a od tygodnia co jej podam prawa piers to ulewa. Z lewa piersia jest ok.

Jagodka u mnie usnela przy suszarce, probowalas?

Potwierdzam jak za szybko leci to idealna pozycja.

Jagódko pewnie skok rozwojowy :/ bo najłatwiej na to zwalić :) u nas niedziela była tak okropnie wrzeszcząca tydzień temu a dziś jest bardzo fajna. Każdy dzień nowe wyzwania, jutro Adaś będzie super.

Melka też dzisiaj mało śpi ale o dziwo nie marudzi! Oby nie zapesxyc.

reklama
Skok dopiero co nam minął (tydzień temu) ten 7-9 tydzień.. Ani w łóżeczku, ani w leżaku ani na kanapie, ani na macie.. Śpi tylko na rękach po 5minut i na nowo się drze. A. go właśnie odłożył.. Odliczam czas do pierwszego wrzasku..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry