reklama

Lipiec 2014

Lilla, pomoglo:) nie ulala ani kropelki.
Nie chwale na razie, bo moze zjadla za malo i dlstego tez jej sie nie ulalo, dosc krotko jadla w sumie.

Moja nie spi od 3 godz i nie zamierza. Zlapala jedna drzemke 15 min i teraz szaleje:/ a ja padam ze zmeczenia.

reklama
Moja Mania miała kiedyś zapalenie oskrzeli bez gorączki, bez osłabienia. Miała tylko delikatny kaszel. A jeżeli chodzi o ślinienie to Hania też się strasznie ślini i pcha rączki do buźki.

Mamo B. super ze odkryłyśmy tajemnice ulewania prawego cycka :P i życzę szybkiego zaśnięcia

Zolka też pcha ręce do buźki, ale tak poznaje swoje ciało, więc jej pozwalam.
Ślini się tak, że jak trzymamy ją na przedramieniu, buzią do podłogi to kapie jej z pyszczka i po kilku minutach kałuża jest.
No i z dnia na dzień jest coraz piękniejsza (a to nowość, że matka tak pisze, hę)
Jeśli chodzi o zapalenie ucha, to moja rodzina mówi, żeby zacisnąć na ucho zobaczyć czy płacze dziecko lub zaobserwować czy trzyma rączkę przy uchu.
Mąż wyjechał o 6.30 i będzie w domu za 15 min, 23.30. 17h poza domem to jest dopiero wyjście z kolegami...

GiB kapie w emolium, smaruje oliantum soft i cicaplast ( dostałam próbkę od pediatry ), tylko teraz w weekend byliśmy u dziadków i nie smarowalam , a kapalam w nivea i jakby znow sie odrodzily... Kolor skóry, nie swedza, bo sie cieszy jak smarujemy, nie są czerwone, po kąpieli w emolium prawie niewidoczne...są na udach, jednej lydce, nad pupa i na jednym lokciu.

Krople w oczy wpuszczone, dziecka śpią, idę i ją spać. Dobranoc

Dzień dobry, wcale wstawać mi się nie chce ale myślę o rowerze męża. Zostawil go u znajomych w bloku bez zapinki, i boje się iż cieć wystawi go na zewnątrz i ktoś mu ukradnie. Chce pojechać i mu zapiac do czegoś ten rower i. najlepiej teraz póki Zola jeszcze spi i tesciowa w domu jest. ale jest dość wcześnie i nie chcę obudzić znajomych żeby mi drzwi otwierali. takie dylematy mam z rana. budzić czy nie budzić o to jest pytanie?

Hello.Antek obudził się o 6.30 i oczy jak 5 zł he ...ostatnio zauważyłam że jak chce mu się spać to płacze tak głośno...wtedy go tule chwile bujam i jest ok spi...właśnie tak było teraz...
Pierdy szły cala noc wydaje mi się że chciał zrobić kupkę bo tak stękał,ale nie zrobił i płaczu też nie było.zastanawiam się kiedy powinnam mu podać np.czopek :(
Lilla my myślę,że budzić się :)

Ostatnia edycja:
Graza trzymam kciuki za wizytę.

Lilla może smsa napisz?

Ja spalam od 4 z małą w łóżku bo znowu ja brzuszek bolał. Jak zaczynała się wuercic i stekać to masowałam, tuliłam i spała dalej, w lożeczku by się męczyła i nie wyspała. Teraz znowu śpi. Kupa poszła, druga tego ranka... te ilości kup są podejrzane, strasznie ich dużo i mają śluz.
Muszę do pediatry dzwonić na szczepienia umawiać.

okazało się ze kumpel zostawił klucze u mojego męża w plecaku wiec wzielam rower bez budzenia ich. Pozniej napisali ze nie spia wiec cieple buleczki im na sniadanie przynioslam. teraz karmię Zolke i spadam do domu.

Szczesliwa- U mnie jak Hubi jest b spiacy to trze oczka, placze bardzo bo jest rozdrazniony i szeroko orwartymi oczkami patrzy w 1 punkt tak jak by mial zawias... Wiec tulenie i bujanie pomaga tak samo jak u Ciebie:)

Michalina- Oby to nie bylo nic powaznego:)

U mnie za to kupy nie ma od wczoraj.. A od 3,4 dni sa bardziej zbite mimo podawania probiotyku. Co zrobic? Zmienic na inny probiotyk? Co radzicie?

Lilla- Jestes super women;) Co by te nasze chlopy bez nas zrobily...

Elifit- jak bedziesz miala wyniki z krwi to daj znac czy wszystko ok!

Ostatnia edycja:
reklama
Lilla a ci chłop zajęcie na rano zostawił..
a i chciałam ci napisać, że mój młodzieniec już 3 noc spał w woombie :) potrzebne mu otulenie aby zasnął na noc, bo drapie się po głowie, myślałam aby go jakoś wymotac w później w nocy, ale rozpinam go dopiero przy karmieniu po 5 rano, zje i jeszcze dosypia do 7 ale wtedy go troche tylko ograniczam pieluszką. na dzień nie daje woombie, tak jak catsun, ale teraz drzemie skrepowany pieluszką...jak zasypia trze rączkami główkę i nie zaśnie do końca

w nocy jak wstałam siku przed karmieniem weszłam w otwarte drzwi od łazienki.. w kant..rąbłam swoją makówką i mam teraz czerwona kreske na czole z siniakiem... :baffled: trza mieć talent...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry