reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry

Pogoda straszna. Leje cały czas. Mąż na dwójce dziś więc sami w domu się kisimy. Udało mi się poprasować.

Catsun nie poszłam :( lało i mi się nie chciało :( w środę pójdę.

Kręgosłup.. wczoraj mnie bolał jak w chuście nosiłam. Mam strasznie zastane mięśnie. Musimy z Aru zumbe poćwiczyć.

Agulam zdrówka! W naszym wątku wizytowym piszemy o wizytach dzieci.

Lilla dobra żona z ciebie :tak:

reklama
Graza, nie mozesz dopuszczac w ogole zlych mysli do siebie! Bedzie dobrze, trzymam kciuki!! I tulam:*

Limonko, malej pampers nie podchodzi w ogole. Uzywam libero- widzialam w necie ze w Pl tez juz sa, wyrob szwedzki ale sa ok. W nocy jej zmieniam roznie, ale odparzen nie mamy:)

Lilla, Julcia jest u Limonki:) Ja mam Laure:) nie wiem co jest nie tak z ta piersia, mamy z nia problem od samego poczatku. Laura nie chciala jej w ogole, rzucala sie plakala jak tylko do prawej ja przystawialam. Potem, Dziewczyny tutaj, podpowiedzialy zeby ja dostawiac spod pachy, stal sie cud:) bo jadla w ten sposob bez krzykow. No i od jakiegos tygodnia kiedy by nie zjadla z tej prawej, zawsze ulewa i to nie malo. Nie wiem co jest nie tak, nie mam nawet pomyslu na to, dla mnie to dziwne ze z lewej jest wszystko ok, a z prawej nie. Uslyszalam nawet teorie ze mam mleko w prawej popsute, yhy, pewnie zwazone:P

Mamo bobasa napisz do Magdy Karpienia - to liderka LLL w Polsce karpienia.magda@gmail.com Fantastyczna kobieta, powinna Ci coś podpowiedzieć. Bo to najbardziej oblatany w temacie KP człowiek w Polsce.:tak: Odpisze może nie w ciągu 5 minut, ale na pewno się odezwie.

Jem zupę i spadamy do pedzi.

Graża, trzymam kciuki, musi być dobrze:tak:

Nadrobilam glowny na razie,w miedzyczasie odkurzylam,pochowalam letnie buty,obralam ziemniaki,wypilam kawie z mezusiem a Hania nadal spi:szok::-)

Makota trza było w LEP walnac tej malolacie co komentowała kp:no:

Jagodka powodzenia na wizycie,iby nic nie dolegalo Adasiowi

Kum pytalas kiedyś o synka siostry.on MMA 4 latka i bardzo tesni za mama bo nadal w szpitalu:(

Grasa będzie dobrze:)

Nie pamiętam która czy Kornela czy limonka pytala o mm ale jak dzidzi nic nie dolega ,a rzadziej robi kupki to nic zlego się nie dzieje,,,

Edit,Spioszek się obudzil

Doti i Mika ja również dołączam do klubu mam, którym wysiada kręgosłup. Jak stoję chwilę schylona, bo coś robię to zanim się wyprostuję to muszę przejść kawałek zgarbiona. Normalnie jak stara babcia.

Graza, będzie dobrze :*

Mnie też boli kręgosłup:-( Adaś tylko lekko przeziębiony, uszy ok, osłuchowo czysty. Tylko woda orska do noska, można ewentualnie nasivin rano i wieczorem. Kupiłam krople, podam mu ze dwa dni.

A! zważyłam go przy okazji 4460g

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie, pojedyncze sztuki 56 (jakieś takie dziwadła wielkości 62 z metką 56) w 56 się nie mieści od tygodnia-dwóch. Adam jest długi, a chudy, więc w 56 nie ma szans. Zwolnił tempo tycia ostatnio, ale nadal w normie - nie mam zamiaru się tym przejmować;-)

reklama
spalam w dzień. zamiast sprzatac, gotować okna myć to ja spalam od poprzedniego postu :D

Graza wszystkie wyniki będą ok.

Mamo B. ciekawa jestem co ci odpisze ta kobieta od KP.
Wole odpisywac z laptopa. bo otworze sobie rozpakowane i sprawdzam imiona, wiek i donoszenia. No i często w suwakach macie info.
Np. info Jagódko o wadze Adasia nic mi nie mówi bo nie pamietam jak stary on jest. Waga jak waga skoro Elifit. pisze ze. ladnie to tez napisze coby gorsza koleżanka nie byc. idę coś robić bo az mi wstyd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry