reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny przy karmieniu mlekiem modyfikowanym to ile niemowle moze nie robic kupy?

Moj Hubi dzis caly dzien pierdzi ale kupy nie robi 2 dzien. To pierwszy raz tak. Zawsze robi 1 dziennie.. Ostatnio kupy sa dosc zbite... Wczesniej byly bardziej wodniste

hop hop!
u nas dni takie intensywne, że nawet nie mam kiedy laptopa odpalić i wejść na forum, a to goście, a to my w gościach, a to bawimy się z Kalisią a jak już śpi to zawsze jest coś do zrobienia w domu. (np wywietrzyć chatę po spalonym drożdżowcu, tak, tak, szaleńczo zakochani rodzice tak byli zapatrzeni w dziecia, nagrywali na kamerę jak gada i się śmieje, że aż ciasto w piekarniku czarne się zrobiło) :szok: :-D:-D:-D :sorry2:

co do pampersów to od 2 dni nosimy "3", w sumie mogliśmy już wcześniej ale dostałam w spadku jeszcze 6-7 sztuk "dwójek" i chcieliśmy je wykorzystać.

mam pytanie,
a) czy po KP podnosicie dzieci by im się odbiło?
b) czy w nocy dzieciaki nie wybudzają się po odbiciu?

moja jak je to czasami zasypia przy cycu, w nocy za każdym razem zasypia i potem jak ją podnoszę by jej się odbiło to budzi się, zaczyna głowę podnosić jak ją trzymam na ramieniu, odbije jej się, odkładam ją a ona ani nie myśli spać :baffled: wtedy muszę dać jej smoczek ale czasami ciućka i nie chce zasnąć wtedy znów daję jej na chwilę cyca, zasypia i dopiero jest ok. Może macie jakieś rady jak by tu podnosić dziecko do odbicia tak, żeby się nie wybudzało aż tak bardzo.

Karola ja odbijam, bo Adaś kolkowy i ulewający. W innym przypadku bym nie odbijała. W nocy odbijam po pierwszym cycku, zazwyczaj z drugiego je już spokojniej i mało, wiec po drugim b.rzadko odbijam.
Catsun raz dziennie powinien robić. Jak za bardzo zbite, to albo przepajaj, albo zmień mleko. Konsystencja powinna być jak zwarta jajecznica, a nie jak stolec dorosłego

Tak czytam że bolą was kręgosłupy....taa ja mam tak samo i mało tego mam dzisiaj jakąś nerwice....wszystko mnie denerwuje niech ten dzień się skonczy bo się rozbeczę..wypije sobie melise ...dobrze że dzieciaczki są grzeczne :))))

reklama
Lilla ja mam suwaczek właśnie, Adaś ma 2m-ce i tydzień:tak: zazdroszczę drzemki śpiochu Ty:-D
Jagódko ja na aplikacji nie widzę suwakow.
hop hop!
u nas dni takie intensywne, że nawet nie mam kiedy laptopa odpalić i wejść na forum, a to goście, a to my w gościach, a to bawimy się z Kalisią a jak już śpi to zawsze jest coś do zrobienia w domu. (np wywietrzyć chatę po spalonym drożdżowcu, tak, tak, szaleńczo zakochani rodzice tak byli zapatrzeni w dziecia, nagrywali na kamerę jak gada i się śmieje, że aż ciasto w piekarniku czarne się zrobiło) :szok: :-D:-D:-D :sorry2:

co do pampersów to od 2 dni nosimy "3", w sumie mogliśmy już wcześniej ale dostałam w spadku jeszcze 6-7 sztuk "dwójek" i chcieliśmy je wykorzystać.

mam pytanie,
a) czy po KP podnosicie dzieci by im się odbiło?
b) czy w nocy dzieciaki nie wybudzają się po odbiciu?

moja jak je to czasami zasypia przy cycu, w nocy za każdym razem zasypia i potem jak ją podnoszę by jej się odbiło to budzi się, zaczyna głowę podnosić jak ją trzymam na ramieniu, odbije jej się, odkładam ją a ona ani nie myśli spać :baffled: wtedy muszę dać jej smoczek ale czasami ciućka i nie chce zasnąć wtedy znów daję jej na chwilę cyca, zasypia i dopiero jest ok. Może macie jakieś rady jak by tu podnosić dziecko do odbicia tak, żeby się nie wybudzało aż tak bardzo.
Ja w nocy karmie na leżąco i Zola nie lyka powietrza, a potem jak zasnie nie odbijam i odkladam na brzuszek bo tak spi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry