• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny przy karmieniu mlekiem modyfikowanym to ile niemowle moze nie robic kupy?

Moj Hubi dzis caly dzien pierdzi ale kupy nie robi 2 dzien. To pierwszy raz tak. Zawsze robi 1 dziennie.. Ostatnio kupy sa dosc zbite... Wczesniej byly bardziej wodniste

hop hop!
u nas dni takie intensywne, że nawet nie mam kiedy laptopa odpalić i wejść na forum, a to goście, a to my w gościach, a to bawimy się z Kalisią a jak już śpi to zawsze jest coś do zrobienia w domu. (np wywietrzyć chatę po spalonym drożdżowcu, tak, tak, szaleńczo zakochani rodzice tak byli zapatrzeni w dziecia, nagrywali na kamerę jak gada i się śmieje, że aż ciasto w piekarniku czarne się zrobiło) :szok: :-D:-D:-D :sorry2:

co do pampersów to od 2 dni nosimy "3", w sumie mogliśmy już wcześniej ale dostałam w spadku jeszcze 6-7 sztuk "dwójek" i chcieliśmy je wykorzystać.

mam pytanie,
a) czy po KP podnosicie dzieci by im się odbiło?
b) czy w nocy dzieciaki nie wybudzają się po odbiciu?

moja jak je to czasami zasypia przy cycu, w nocy za każdym razem zasypia i potem jak ją podnoszę by jej się odbiło to budzi się, zaczyna głowę podnosić jak ją trzymam na ramieniu, odbije jej się, odkładam ją a ona ani nie myśli spać :baffled: wtedy muszę dać jej smoczek ale czasami ciućka i nie chce zasnąć wtedy znów daję jej na chwilę cyca, zasypia i dopiero jest ok. Może macie jakieś rady jak by tu podnosić dziecko do odbicia tak, żeby się nie wybudzało aż tak bardzo.

Karola ja odbijam, bo Adaś kolkowy i ulewający. W innym przypadku bym nie odbijała. W nocy odbijam po pierwszym cycku, zazwyczaj z drugiego je już spokojniej i mało, wiec po drugim b.rzadko odbijam.
Catsun raz dziennie powinien robić. Jak za bardzo zbite, to albo przepajaj, albo zmień mleko. Konsystencja powinna być jak zwarta jajecznica, a nie jak stolec dorosłego

Tak czytam że bolą was kręgosłupy....taa ja mam tak samo i mało tego mam dzisiaj jakąś nerwice....wszystko mnie denerwuje niech ten dzień się skonczy bo się rozbeczę..wypije sobie melise ...dobrze że dzieciaczki są grzeczne :))))

reklama
Lilla ja mam suwaczek właśnie, Adaś ma 2m-ce i tydzień:tak: zazdroszczę drzemki śpiochu Ty:-D
Jagódko ja na aplikacji nie widzę suwakow.
hop hop!
u nas dni takie intensywne, że nawet nie mam kiedy laptopa odpalić i wejść na forum, a to goście, a to my w gościach, a to bawimy się z Kalisią a jak już śpi to zawsze jest coś do zrobienia w domu. (np wywietrzyć chatę po spalonym drożdżowcu, tak, tak, szaleńczo zakochani rodzice tak byli zapatrzeni w dziecia, nagrywali na kamerę jak gada i się śmieje, że aż ciasto w piekarniku czarne się zrobiło) :szok: :-D:-D:-D :sorry2:

co do pampersów to od 2 dni nosimy "3", w sumie mogliśmy już wcześniej ale dostałam w spadku jeszcze 6-7 sztuk "dwójek" i chcieliśmy je wykorzystać.

mam pytanie,
a) czy po KP podnosicie dzieci by im się odbiło?
b) czy w nocy dzieciaki nie wybudzają się po odbiciu?

moja jak je to czasami zasypia przy cycu, w nocy za każdym razem zasypia i potem jak ją podnoszę by jej się odbiło to budzi się, zaczyna głowę podnosić jak ją trzymam na ramieniu, odbije jej się, odkładam ją a ona ani nie myśli spać :baffled: wtedy muszę dać jej smoczek ale czasami ciućka i nie chce zasnąć wtedy znów daję jej na chwilę cyca, zasypia i dopiero jest ok. Może macie jakieś rady jak by tu podnosić dziecko do odbicia tak, żeby się nie wybudzało aż tak bardzo.
Ja w nocy karmie na leżąco i Zola nie lyka powietrza, a potem jak zasnie nie odbijam i odkladam na brzuszek bo tak spi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry