Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszczę drzemki śpiochu Ty

wtedy muszę dać jej smoczek ale czasami ciućka i nie chce zasnąć wtedy znów daję jej na chwilę cyca, zasypia i dopiero jest ok. Może macie jakieś rady jak by tu podnosić dziecko do odbicia tak, żeby się nie wybudzało aż tak bardzo.Jagódko ja na aplikacji nie widzę suwakow.Lilla ja mam suwaczek właśnie, Adaś ma 2m-ce i tydzieńzazdroszczę drzemki śpiochu Ty
![]()
Ja w nocy karmie na leżąco i Zola nie lyka powietrza, a potem jak zasnie nie odbijam i odkladam na brzuszek bo tak spi.hop hop!
u nas dni takie intensywne, że nawet nie mam kiedy laptopa odpalić i wejść na forum, a to goście, a to my w gościach, a to bawimy się z Kalisią a jak już śpi to zawsze jest coś do zrobienia w domu. (np wywietrzyć chatę po spalonym drożdżowcu, tak, tak, szaleńczo zakochani rodzice tak byli zapatrzeni w dziecia, nagrywali na kamerę jak gada i się śmieje, że aż ciasto w piekarniku czarne się zrobiło)![]()
![]()
co do pampersów to od 2 dni nosimy "3", w sumie mogliśmy już wcześniej ale dostałam w spadku jeszcze 6-7 sztuk "dwójek" i chcieliśmy je wykorzystać.
mam pytanie,
a) czy po KP podnosicie dzieci by im się odbiło?
b) czy w nocy dzieciaki nie wybudzają się po odbiciu?
moja jak je to czasami zasypia przy cycu, w nocy za każdym razem zasypia i potem jak ją podnoszę by jej się odbiło to budzi się, zaczyna głowę podnosić jak ją trzymam na ramieniu, odbije jej się, odkładam ją a ona ani nie myśli spaćwtedy muszę dać jej smoczek ale czasami ciućka i nie chce zasnąć wtedy znów daję jej na chwilę cyca, zasypia i dopiero jest ok. Może macie jakieś rady jak by tu podnosić dziecko do odbicia tak, żeby się nie wybudzało aż tak bardzo.