reklama

Lipiec 2014

Kornela- Tylko pamietaj ze po Nan ha kupy moga byc zielone i smierdza - tak ktos pisal chyba Blueberry..
Ja jestem na zwyklym Nanie i kupy sa dziennie 1 lub co 2 dzien. Nie smierdzi mocno i nie jest mega wodnista itd. Czasami twardsza i sie martwie ale zaraz nastepna jest ok;)

Powinno sie cos podawac oprocz mm np herbatka koperkowa, rumiankowa np z Hippa bez cukru sa.. Lub wode.. Wtedy podobno zatwardzenia sa mniejsze.. U mnie niestety maly wszystkim pluje.. Czasami nie mam juz sily

Zycze Ci zeby sie poprawily..

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem czy tak mozna.. Kiedys chcialam tez mu zmieszac koperkowa z mlekiem ale balam sie:( Koperkowa mi wymiotuhe jak wypije i rumiankiem tez bo placze przy tym jak mu daje:/ to potem wszystko zwroci

Kiedy te moje dzieci będą mieć po 20 lat i przestana wreszcie angażować matkę w każdą swoja sprawę?;-)

U mnie dziś po południu było ciepło, dopiero o 17 jak słońce się schowało zrobiło się chłodniej. Mój synek miał body z długim, bluza , spodnie, kocyk, czapka.

A. przy wadze 6200 nosi końcówki 62 ,reszta 68. Niektóre body i pajace 3-6 sa na styk .Nie wiem jak oni robią te rozmiary:no:

Ostatnia edycja:
Catsun dziękujemy za całuski :))miło:))wiec 2 godziny od kiedy mu czopka zapodałam ..i nic.no wykapalam go nakarmiłan i teraz grzecznie lezy..ja padam ma twarz ,głowa mnie boli ewidentnie czas na sen...jak tylko mały usnie też ide spac.
A co do pogody to dzisiaj jak wyszłam na dwór to sobie pomyslalam oj idzie jesień i tez zalozyłam malemu cieplejszą czapę.
Dziewczyny zycze wam spokojnej nocki i dużo siły i zero problemów z kupkami.ja coś czuję że odpływam razem z Antkiem.myślę, że do juterka mamuśki:)

reklama
Mamo bobasa- Mam tak samo i zawsze malego odbijam bo jak nie to mu sie ulewa albo ryczy ale nie zawsze tak jest.

Tez czasami gada z karuzela a czasami nie i o 6.00,7.00 rano zawsze biore go do siebie to czasami jeszcze troche przespi;)

Jagodka i inne rodzace w podobnym terminie jak ja- moj Hubi od 2 dni intensywnie wklada sobie raczki do buzi. Ssie i gryzie je, slini sie ale nie za mocno.. To chyba za wczesnie na zabki? Nawet gryzak mu dzis trzymalam i gryzl go ostro.. A moze bada tak to co go otacza?
Catsun właśnie tak dziecko bada otaczajacy swiat, ustami. a slini sie bo slinianki zaczynaja dzialac tak ok 2 miesiaca zycia.
Kiedy te moje dzieci będą mieć po 20 lat i przestana wreszcie angażować matkę w każdą swoja sprawę?;-)
myslisz ze w wieku 20 lat przestana? moze chlopcy, ale dziewczyny to dopiero zaczna :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry