reklama

Lipiec 2014

Lilla ,myślę ,że mimo wszystko będzie tego mniej. Nie będę słuchać/myśleć o każdej kupie, posiłku i o każdym ruchu. Pewnie sama wtedy będę się domagać informacji, a teraz czuję się przytłoczona.:-(
Mam chyba jakiś kryzys, pewnie przez to,że nie jestem w pełni sprawna. Dobrze,że chociaż już mogę chodzić bez bólu...

reklama
mika tez mam dzis taki dzień że ledwo daję radę, chociaz właściwie nic sie nie dzieje... ale mój dzieć nie chce spać w dzień!!! nie spał dzis od 10 do 20 - miał kilka drzemek przy cycu po 5-10min. i się wybudzał. ale za to cyca.. non stop.

czy tez tak macie że po kp jesteście zmęczone? mnie karmienie męczy fizycznie.. czuje sie jak po treningu... wszystko mnie dzis boli od tego karmienia. chyba zacznę do odstawiac po 3 miesiącu.. a chciałam po czwartym.

młody śpi, idę się położyć.

My chodzimy w 68, rękawy są ciut za długie niektóre, ale 62 już sie ciężko zapinaly. Spodnie .62 są jeszcze dobre.
W taka pogodę zakładam body długi, leginsy/spodnie , bluza cieplejsza, czapka ( moje dziecko nie lubi czapek i jest awantura ) ciepłe skarpetki. Przykrywam kocykiem, ale chyba kombinezon taki jesienny wyciagne niedługo.

Byłam u okulisty, do końca tyg mam brać antybiotyki i za półtorej tyg przyjść, dobierzemy mi szkla, bo okazało się, ze w tych.co mam nie mam prawa widzieć wyraźnie...

Natalka też całą piąstkę wpycha - już czekam na odruch wymiotny :-)
A wiecie, że ona mieści się w 1 półśpiochy i 1 pajacyk w rozmiarze 56 :-D

Wszystkie przemęczone i smutne mamusie tulę mooocno na pocieszenie :*
Do jutra, spokojnej nocy :-)

H&m ma większą rozmiarówke.

Moja też nie śpi w dzień. Tylko przy cycu a tak to cały dzień. Budzi się na każdy dźwięk głos brata szczególnie

Kum za mało jesz lub pijesz? Albo ciśnienie niskie i jak wstaniesz to słabo? Mnie nic nie jest po kp.

Hania tez bada swoje piastki i sie slini

Nosimy rozmiar 62/68 zależy od rozmiarowki.

Limonka Hania miała po nan ha zielone kuipy,twarde ,teraz jest na hippie i tez SA zielone:(jutro jedziemy na USG jamy brzusznej

Mika male dzieci mały kłopot,duże dzieci duzy,;)jeszcze zatesknimy za tymi czasami:-)

Mnie tez boli kręgosłup,dziś dodatkowo jeszcze nad łopatka cos,przyjechalam z ola z basenu i chodze jak polamana,głowy nie mogę przekrecic,wysmarowlam się spirytusem,może do rana przejdzie

Spokojnej nocki:)

Catsun nie strasz mnie, to co jak beda zielone i smierdzace to znow mam zmieniac mleko czy to norma przy tym mleku i nic sie z tym nie robi? Na poczatku tez podawalam NAN ale maly mial nasilone kolki, teraz byl 2 tyg Gerber ale po nim nie ma prawie kupek, prezy sie i poplakuje przez sen. Oby to polecane przez pediatre bylo ok bo nie chce mu tak zmieniac co 5 min. Na noc ladnie wypil butelke i poszedl spac z tata:) slodko razem wygladaja, przytuleni glowami i tatus trzyma malutka za raczke:) hehe A ja nadrobilam dzisiejsze wpisy.
Dobrej nocki.

reklama
Mój "chodzi" w 74, kilka rzeczy ma 68 dobrych. Pieluchy dziś kupiłam paczkę 3 i paczkę 4 żeby sprawdzić, czy już 4 są dobre. Są dobre. Kolejne będę już 4ki kupowała.

Wiktor to śpioch. Jego najczęstszy rytm dnia to godzina czuwania, godzina spania. Jena z drzemek jest 2-3 godzinna :tak:

Byłam wieczorem u kręglarza, trochę lepiej z kręgosłupem, ale nadal boli.
Jak ja bym chciała, żeby tak chociaż tydzień mnie nic nie bolało :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry