reklama

Lipiec 2014

Karola, ja odbijam zawsze, w dzien i w nocy. Jak nie odbije to zaraz jej sie ulewa, a jak spi to budzi sie z placzem. W nocy klade ja sobie na klacie do odbicia, nie nosze jej po pokoju, leze caly czas w lozku. Rzadko, ale jednak czasem sie zdarza ze sie rozbudzi i rozmawia z maskotkami wiszacymi nad jej kolyska. Wtedy przekladam ja do nas do lozka, zazwyczaj to pomaga i usypia.

Lilla, oczywiscie dam znac co mi Pani poradzila;)

reklama
Mamo bobasa- Mam tak samo i zawsze malego odbijam bo jak nie to mu sie ulewa albo ryczy ale nie zawsze tak jest.

Tez czasami gada z karuzela a czasami nie i o 6.00,7.00 rano zawsze biore go do siebie to czasami jeszcze troche przespi;)

Jagodka i inne rodzace w podobnym terminie jak ja- moj Hubi od 2 dni intensywnie wklada sobie raczki do buzi. Ssie i gryzie je, slini sie ale nie za mocno.. To chyba za wczesnie na zabki? Nawet gryzak mu dzis trzymalam i gryzl go ostro.. A moze bada tak to co go otacza?

Ostatnia edycja:
56 rozmiar Antoś nosił tydzień he ale generalnie to ja mu zakładam juz na 74 no i jak go wazyli to juz ma 6,5 kg ...i pomyśleć że ma dopiero 6 tygodni :)
Wiecie co dałam mu czopka bo się tak pężył i marudził i płakał...i nic kupy nie ma ręce mi opadają.
Mamobobasa tez odbijam i w dzien i w nocy...bo inaczej ulewa mu się

Szczesliwa- moze troche musi uplynac zanim zacznie dzialac.. A jak nie to moze na chwilke windi w pupke skoro czopek, masaze nie pomagaja.. Ja zawsze masuje po bokach brzuszka kierujac sie w dol a pozniej jak zaczyna cisnac to zblizam kolanka do brzuszka i wtedy kupa idzie! Lub nie;) Czasami z 20 min to trwa az wszystko wyjdzie

Moj Hubi przed kapiela w koncu zrobil kupke:))! Hurra:))

Ostatnia edycja:
Wróciliśmy ze spaceru. Ziąb dziś straszny. Wiało jak cholira. Trochę bałam się że za lekko Zuzię ubrałam i zamknęłam gondolę na nóżki.
JAK WY UBIERACIE NA TAKĄ POGODĘ?

Ja czapka, body z długim na to bluza. Legginsy i kocyk. Skarpetki i paputki.

Elifit- Dzis tez u mnie wialo i to strasznie. Zawsze wtedy daje pokrywe ta na nozki. Ubieram czapke, body dlugi rekaw, skarpetki, polspiochy-spodnie i na to cieply kombinezon grybszy ale np z polaru a nie taki zimowy.. No i kocykale to zalezy

Catsun robie masaże i nóżkami jeszcze tak nie miałam żeby kupa opanowała moje życie i myślo...tzn brak kupy...purty ida smierdzące a mały się denerwuje ...ja też już zaczynam ewidentnie to nie jest moj i jego dzien.

A moze wlasnie baczki go mecza? A nie kupa.. Ja tez czasami tak mam z moim malym.. Mam nadzieje ze brzuszek przestanie bolec ! Caluje brzuszek maluszka i tobie wytrwalosci:*

U mnie Hubi nosi juz rozmiar 68. Nozki nie sa tak ze spiochy obcisle albo body. Jest z leciutkim luzem:) Tez mamy pampersy 3. Mam tez 2 opakowania pampersow 2 baby dream oraz dada premium ale albo sprzedam albo do domu dziecka zawioze..

Ostatnia edycja:
reklama
Catsun moj malutek w dzien je tylko juz mm a w nocy moje i kupa jest raz na 3 dni i to taka mega wielka i pediatra mi gadala dzis ze tak moze byc przy mm. Jednak maly pil gerbera i ciagle sie prezy i poplakuje i kazala dawac mu nan ha i od jutra zaczynamy. Mam nafzieje ze sie poprawia sprawy kupkowo brzuszkowr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry