reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry:)))więc o 24 mały taka kupę zrobił z tym że zieloną ...myśle ze to przez to ze tak długo mu stała .a widzę że teraz idzie kolejna :)))))))))))))))mam nadzieje że ta będzie miec normalny kolor.a mały zrobił taka gigant Że wyleciało z pieluchy i girki miał brudne ha ha a ja się tak cieszyłam :)))
Pogoda za oknem fatalna mam nadzieje ze moj m odbierze Wiki ze szkoły,bo srednio widze spacer w tym deszczu.a widzialam ze spokojna nocka byla u was :))
W tym tygodniu mamy szczepienie ciekawe jak on to zniesie.

reklama
Agulam- co lekarz to opinia. Moj mial po Bebilon Comfort zielone kupy.. I pediatra bic w tym nie widzial zlego i ze zmienimy na bebilon ha. Sobrze ze sie opamietalam i odeszlam od tej firmy co szkodzila mojemu synowi na inna firme -Nan. Jak przeczytalam opinie o Bebilon comfort, ha, petit to gesia skorke mialam:/ Ale ja mam ********* pediatre....... :/
Szczesliwa- Ciesze sie ze kupka w koncu poszla. Nie ma to jak my mamy cieszace sie z kupy;) KUPA SZCZESCIA:D

Po srodzie idziemy szczepic na pneumo znowu bede sie denerwowac..

Ostatnia edycja:
Agulam spie tylko w bieliznie. Dziecko mi zasypia i kapie mi mleko na brzuch tj boczek :P

Mi pielęgniarka pediatryczna mówiła ze zielone moga być na KP, ale na MM to chyba nie powinny, i codziennie lub co 2 dzień.

Dzień dobry Polsko, Irlandio, Szwecjo i Danio. Chyba nikogo nie pominelam?

ja juz dzis beczalam.............

ja też. nie wytrzymałam :-(

Wróciliśmy ze spaceru. Ziąb dziś straszny. Wiało jak cholira. Trochę bałam się że za lekko Zuzię ubrałam i zamknęłam gondolę na nóżki.
JAK WY UBIERACIE NA TAKĄ POGODĘ?

Ja czapka, body z długim na to bluza. Legginsy i kocyk. Skarpetki i paputki.

ja nie umiem ubierać dziecka :( Adaś jest niespokojny, przez co ciągle jest spocony. dziś jak szliśmy to lekarza ubrałam body na krotki, bluzeczke z dlugim, spodnie i pajaca z pluszu. gdzie kupilas takie male paputki

U mnie też powoli 68. Tylko niektóre bluzki i legginsy 62 jeszcze
u nas 74 i kilka 68

mika tez mam dzis taki dzień że ledwo daję radę, chociaz właściwie nic sie nie dzieje... ale mój dzieć nie chce spać w dzień!!! nie spał dzis od 10 do 20 - miał kilka drzemek przy cycu po 5-10min. i się wybudzał. ale za to cyca.. non stop.

czy tez tak macie że po kp jesteście zmęczone? mnie karmienie męczy fizycznie.. czuje sie jak po treningu... wszystko mnie dzis boli od tego karmienia. chyba zacznę do odstawiac po 3 miesiącu.. a chciałam po czwartym.

młody śpi, idę się położyć.

ma taki etap. niedlugo na pewno pospi wiecej. u nas bylo identyko. wiesz co sie okazalo? ze lubi spac na boku wtulony we mnie albo w pieluszke tetrowa. teraz zasypia nawet bez bujania i cyca w lozeczku.

Mój "chodzi" w 74, kilka rzeczy ma 68 dobrych. Pieluchy dziś kupiłam paczkę 3 i paczkę 4 żeby sprawdzić, czy już 4 są dobre. Są dobre. Kolejne będę już 4ki kupowała.

a ile waży Twój synek?

ja w nocy nie odbijam. dziś popełniłam błąd, bo zmieniałam pieluchę po karmieniu i mi się Adaś wybudził :(

my dziś biliśmy o lekarza - wynik posiewu wygląda na unormowany

Catsun dokladnie kupa szczescia ha ha mlody zrobil wlasnie sobie dzemke to ja sie uszykuje i mloda bo o 11 wychodzimy dzisiaj ostatni dzien na popo idzie.
A co do pozycji na spanie to u nas bywa roznie raz sam sasypia a raz u mnie ale nie mamy z tym problemu tylko ze ostatnio jak jest zmeczony to placze jak nie wiem co he.ale pwenie zaczyna kumac ze placzem przyspiesza pewne czynnosci :)
A szczepicie przeciwko pneu itp?

hej!
Adam dalej zaglucony:sorry: Ale w szoku jestem, bo spał od 20:30 do 3 w nocy:shocked2: Nigdy nie miał tak długiego snu.
Znowu pogoda barowa:confused2: jesień się zaczęła pełną parą. Nic mi się nie chce. Poobrabiam zdjęcia, jakieś drugie danie zmontuję i leżę brzuchem do góry..Protestuję!

Witam wszystkich.

Pogoda fatalna, w domu ciemno .
Duże w przedszkolu, małe śpi a ja mam potężne zaległości spowodowane niedyspozycją. Muszę trochę nadrobić bo dziś znowu sobie podźwigam więc będzie powtórka z rozrywki.

wooow makota fajnie, że zasypia sam.
mój nadal tylko na cycu lub smoku na rękach.
ale swoje też z młodym przeszłaś.
chciałabym swojego bobasa uczyc samodzielnego zasypiania..ale ostatnio w ogóle mało sypia więc nie ma kiedy i nie wiem jak.. śpi w nocy więc nie mam co tak narzekać.
pogoda z dupy ale chciałabym wyjść na spacer. wczoraj nie wyszliśmy
elifit może masz rację i za mało jem... odstawiłam nutelę i pewnie dlatego mi gorzej - mały odwyk.

No ufff nie musze zaprowadzać Wiki do szkoły...mąż ma małe okienko w pracy i może podjechac:happy:
Mały po tej kupie to ma taki głod że co 40 min się domaga ha ale widzę,że teraz już jest objedzony znowu oczy mu się zamykają :)
Zastanawiam się co na obiad zrobic unkiam ryżu teraz bo niby powoduje zatwardzenia :sorry:
Dzisiaj ugotuje sobie kasze wrzyuce na patelnie grillowa piers z kurczaka i do tego buraczki..tak to widzę.
A wy jecie jabłka ?

reklama
Dzien dobry!

Mamuska, ja jem od dawna pod kazda postacia.

Co do zielonych kup- ja jeszcze z odleglych czasow, kiedy opiekowalam sie moim chrzesniakiem pamietam, ze zielone kupy to zlo:) na mm, bo na piersi moze sie tak zdarzyc. Pamietam, ze trzeba bylo zmieniac mleko, az brzuszek je zaakceptuje i kupki beda takie jak byc powinny. Tyle wiem, ale co lekarz to inna opinia.
A gdzies czytalam ze po mleku Nan, moga byc zielone i rzadko kupki bo to mleko z duza zawartoscia zelaza... Ale gdzie ja to czytalam to nie wiem.

Lilla, Szwecja wita Holandie:P

Bylam z mala juz u pediatry, okazalo sie ze to tez neurolog dzieciecy.. Nie wiedzialam nawet, bo dostalam ten namiar od znajomych. Uff, zbadal ja pod kazdym katem.. I co... I wszystko to jest normalne.. Ale uspokoil mnie troche, bo obejrzal ja i zbadal mega dokladnie, nie tak jak w przychodni, rzuca okiem i twierdza ze wsio ok:/

Makota, ja tez mam wiecznie problem z ubieraniem Laury. Jak mamy isc na spacer to juz sie wkurzam, bo wiem ze znow bede pol godziny sie zastanawiac jak ja ubrac, zeby sie nie spocila, ani nie zmarzla:/

Milego dnia!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry