reklama

Lipiec 2014

reklama
Lilla, nie slyszalam nic o zadnym dofinansowaniu:) swoja droga, dobrze maja te mamuski w Norwegii;) jak by ktos jeszcze bral dzieci w czasie kiedy maja kolki to zyc nie umierac:P i plodzic bobasy na potege:) ;)
Mnie tylko przychodza rabaty na pieluchy, na 4paczki ktore kosztuja 400 kr przychodzi mi 125kr..

Kum, watrobka z jablkiem.. Brzmi pysznie.. Ja znam watrobke tylko pod postacia z cebula.. Mogla bys napisac jak ja robisz? :)

Spalam razem z moja wredota 3godz.. Tzn ona od 12ej do 16ej, ja od 13ej.. Bylysmy teraz na spacerze, zrobila mega awanture, ze cale osiedle ja slyszalo i trzeba bylo wracac do domu.

Jutro szczepienia,boje sie tego placzu przy wkluciu jak nie wiem. Pewnie bede razem z nia plakac:( spotkalam kiedys Polke w przychodni, mowila ze w jedna nozke tak nie boli, ale w druga to dzieci podobniez strasznie placza, bo boli najmocniej:(

Podobno w Norge dobry socjal jest, ale koleżanka tam rodzila i wiem z drugiej ręki że poród naturalny wymuszony przez lekarzy, długo się meczyla, coś podobnie jak u Ciebie Mamo B.

Normalnie zwialam z domu, tak lubię z tesciowa przebywać. Młoda aktywna byla dwie h ti teraz spi w wozku. maz miał na deskorolce pojeździć a ja z dzieckiem po sklepach które btw do 17.30 lub 18 czynne. najwyżej po spożywczym pochodze :P

Hehehe nie szantażuję. Ale łatwo mówić, spróbuj. Boję się, że się mu pogorszy:-( i nie wiem od czego ewentualnie zacząć testowanie, bo przecież mleka z kartonu się nie napiję

Jagódka rozumiem ciebie,na cos sie skusisz i nocka z głowy...objadłam się...mały też
Dzisiaj robie sobie wieczór u fryzjera i kosmetyczki ..muszę farbę nałożyć i paznokcie zrobić i generalnie coś zrobić ze sobą.
Robiłam dzisiaj ćwiczenia dla mam z małym dzieckiem boli mnie wszystko ha jak taka stara babcia się czuję.

Catsun wiem wiem chciałam się sprawdzić jak wyglądają moje sprawy związane z mięśniami i kondycją..jutro z wyrka będę się no właśnie co ja będę ha :laugh2: i czy w ogóle wstanę
:cool:
A miałam wam pisać moje dziecko wychodząc do szkoły zapomniało zabrać uwaga plecaka z książkami ha no i wołam ją(a już była przy windzie)halo zapomniałaś coś ważnego..na co ona ach tak haha mamuś taka sytuacja ...no tak więc zatkało mnie :laugh2:

reklama
Aa to wcale nie dziwne Lilla, ze wymuszony, kraje skandynawskie praktykuja wszystko to samo :/
W sklepie spozywczym jest duzo rzeczy do ogladania:) np polki z makaronami, jest tyle roznych.. Swiderki, muszelki, nitki:P obejrzec to wszystko to sporo czasu Ci zajmie akurat:P :)

Jagodka, ja bym sie wstrzymala do 3m-ca jak Adas jest kolkowy:(

U mnie juz krzyki i placz byl, usnela wlasnie przy karmieniu. Ostatnio duzo spi:/

Pff, zgubilam gdzies kartke z godzina na ktora mamy szczepienie:// pamietam tylko, ze jutro i tyle! Musze z rana zadzwonic i zapytac sie, gorzej jak mam na 8 a ja zadzwonie o 8ej z pytaniem na ktora mam byc:P

Mamuska, ja nawet nie probuje cwiczyc na razie, bo wiem ze nastepnego dnia nie wstala bym z lozka:) ja do cwiczen musze sie najpierw mentalnie przygotowac:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry