reklama

Lipiec 2014

Moja pneumo zniosła super, jakby wcale szczepienia nie było. Kolejne 9.10. Ja dzwonilam poprzednio dwa dni przed, bo też zapomnialam, na która mam.

Jagodka może zacznij od czegoś, co ma mleka mało w składzie, albo nie wiem, dwie lyzeczki jogurtu? Zupa czy sos zabielony jogurtem?

Ola dziś ze mną w domu, bo katar wczoraj był tragiczny, dziś rhinoagent, "oddychanie parą", masc majerankowa i już prawie nie ma. Jutro jeszcze zostaje, co by to cały zginął. Nawet na dworze nie byliśmy za wiele, bo wiało i padało, a poza tym jakas strzelaninę pod osiedlem mieliśmy i wolalam nie platac sie niepotrzebnie....

Zuzia usypia z pielucha na buzi...dziwacznie to wygląda...sama sobie naciąga na nos tą pieluche i chwila i śpi...

reklama
przepis na wątróbke napisałam w odpowiednim wątku

jakoś dwa dni temu, któras z was pytała czy cycki mamy unormowane czy sie ejszcze napełniają. miałam odpowiedziec a zapomniałam więc teraz napiszę. mój jeden cycek prawie od razu sie unormował, był miękki, myslałam że nie ma pokarmu ale młodzieniec z niego wsuwa cąły czas. drugi za to nie może się unormować, miałam w nim nawały, zastoje, guzy, braki itd. nawet 2 dni temu miałam nawał, całą koszulke mokrą jak sie obudziłam, oraz guzy - ale rpzesżły po masażu i karmieniu.

Jagodka u audiologa? To jest jakies zalecenie takiej wizyty czy tak sama z siebie?

Mamy powtórkę badań przesiewowych, na jednym uchu wyszły spore odchyły od normy w 3 czy 4 dobie życia i dlatego teraz kontrola. Zapisywałam nas z 3 m-cznym wyprzedzeniem.

Ja jeszcze nie szczepiłam, bo nie było terminu, potem jechaliśmy na chrzest, a teraz lekarz w sanatorium i termin za 3 tyg. Czyli zamiast w 7 tyg będziemy szczepic w 12...

Trzymajcie kciuki żeby malemu nic nie było po moim złamaniu diety, bo tęsknię za nabiałem i jajkami!!!

Jagodka jak nosek Adasia?

.

Ja też jeszcze nie szczepiłam:-p
Nosek średnio, kilka godzin jest ok, a potem go zalewa biały gęsty glut, tak, że oddychać nie może:baffled: Katarek nasz przyjaciel. Młody drze się wniebogłosy przy odciąganiu, ale widać ulgę na jego buzi jak kończę i może odetchnąć. Daję mu nasivin rano i wieczorem po jednej kropli, ale nie widzę poprawy:-( Jutro chyba ostatni dzień mu dam, bo za długo nie można go używać..
A próbowałaś samo jajko? Bo jak jest uczulony na mleko to na jajko może, ale nie musi - i odwrotnie.

Ktoś wie gdzie się Tusiaczek podziewa?

Też się zastanawiam gdzie ona jest

Aa to wcale nie dziwne Lilla, ze wymuszony, kraje skandynawskie praktykuja wszystko to samo :/
W sklepie spozywczym jest duzo rzeczy do ogladania:) np polki z makaronami, jest tyle roznych.. Swiderki, muszelki, nitki:P obejrzec to wszystko to sporo czasu Ci zajmie akurat:P :)

Jagodka, ja bym sie wstrzymala do 3m-ca jak Adas jest kolkowy:(

U mnie juz krzyki i placz byl, usnela wlasnie przy karmieniu. Ostatnio duzo spi:/

Pff, zgubilam gdzies kartke z godzina na ktora mamy szczepienie:// pamietam tylko, ze jutro i tyle! Musze z rana zadzwonic i zapytac sie, gorzej jak mam na 8 a ja zadzwonie o 8ej z pytaniem na ktora mam byc:P

Mamuska, ja nawet nie probuje cwiczyc na razie, bo wiem ze nastepnego dnia nie wstala bym z lozka:) ja do cwiczen musze sie najpierw mentalnie przygotowac:)
Naoglądałam się ze ho ho. Ledwo zdążyłam zapłacić jak mloda się zbudzila i nie mogłam nawet z centrum handlowego wyjść tak sie darla. to szybko na laweczke i drinka jej zapodalam. uspokoila sie i moglysmy isc dalej.
Też zgubiłam kartkę :-D
ale dzień wcześniej zadzwoniłam :-p

zakwasy nie wiem dlaczego ale lubię mieć :tak:śmieszą mnie :sorry:
ja tez lubie miec zakwasy po sporcie albo od smiania się.
Moja pneumo zniosła super, jakby wcale szczepienia nie było. Kolejne 9.10. Ja dzwonilam poprzednio dwa dni przed, bo też zapomnialam, na która mam.

Jagodka może zacznij od czegoś, co ma mleka mało w składzie, albo nie wiem, dwie lyzeczki jogurtu? Zupa czy sos zabielony jogurtem?

Ola dziś ze mną w domu, bo katar wczoraj był tragiczny, dziś rhinoagent, "oddychanie parą", masc majerankowa i już prawie nie ma. Jutro jeszcze zostaje, co by to cały zginął. Nawet na dworze nie byliśmy za wiele, bo wiało i padało, a poza tym jakas strzelaninę pod osiedlem mieliśmy i wolalam nie platac sie niepotrzebnie....

Zuzia usypia z pielucha na buzi...dziwacznie to wygląda...sama sobie naciąga na nos tą pieluche i chwila i śpi...

Ja tez mam szczepienia 9.10. a. tu nawet wysylaja smsa dzień wcześniej z przypomnieniem o wizycie kontrolnej.

Wiecie co dzisiaj zrobilam? Po kąpieli dziecko strasznie plakalo. zalozylam pieluchę i nakarmilam i... poprosiłam meza zeby jej pajacyka ubral a sama wyszlam z psami i zostawiłam go z dracym ryja dzieckiem. gdy wrocilam dziecko wlasnie zasnelo. i jak go zostawialam to byl wku. zony a ja wrocilam to nawet buzi dostałam. teraz oglądam Top model. na forum wejde później i doczytam inne wątki.

reklama
U mnie wszyscy zakatarzeni. Taki czas widocznie.

I ty jutro szczepisz??

Zakwasy lubię ale tylko te na nogach lub rękach a nie lubię tych na brzuchu bo mam wrażenie że mnie żołądek boli.

Tu dzisiaj nie pisałam bo jakoś weny brak. Więc zamiast dzień dobry mówię Dobry wieczór. Dzieci śpią ja film oglądam. Moooze się do m przytule ale wkurza mnie i nie zasługuje ;) a poza tym jest chory
Obysmy od niego nie zlapali.

Wszystkim chorowitkom zdrówka.

Dobranoc dziewczyny

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry