reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja zgubiłam kartkę z danymi dot wizyty u chirurga. Wiem, że za jakieś 2 m-ce ale kiedy i o której? Zbijcie mnie, nie zakodowałam:-p Będę za m-c u audiologa to zapytam w rejestracji:-p

Jagodka u audiologa? To jest jakies zalecenie takiej wizyty czy tak sama z siebie? Catsun kupa poszla po nan ha i byla zolta ale tak jak mowilas mega mega smierdzaca. Najwazniejsze ze kupa poszla z usmiechem. Dziewczyny karmiace mm jak cxesto podsjecie i ile jednorazowo? Przepajacie? Jak tak to czym i jak czesto?

Ja jeszcze nie szczepiłam, bo nie było terminu, potem jechaliśmy na chrzest, a teraz lekarz w sanatorium i termin za 3 tyg. Czyli zamiast w 7 tyg będziemy szczepic w 12...

Trzymajcie kciuki żeby malemu nic nie było po moim złamaniu diety, bo tęsknię za nabiałem i jajkami!!!

Jagodka jak nosek Adasia?

Sokoja Twój synus mieści się jeszcze w wiaderku?:)

Magdalenka wpadłas w wir pracy?

Graza jak po usg? Mnie już po tej biopsji nie boli.

A to milo, ze nie jestem sama w gubieniu waznych papierkow:) hehe

My mamy jutro dwie szczepionki w obydwie nozki:( plus do wypicia- rotawirus.. No wlasnie dziewczyny, nie za duzo tych szczepionek na jeden raz? Zastanawiam sie czy sie nie zgodzic na te w nozki, rotawirus tylko dac. A te w nozki przesunac o tydzien:/ nie wiem, bo jak od razu dostanie tyle szczepionek to na pewno odczuje to jej organizm:/ goraczka na bank bedzie:/

Ja dziś na usg z małym byłam i znowu w grudniu.
Do audiologa się wreszcie dodzwoniłam i się okazało ,że poradnię NFZ zlikwidowali. My mamy obciążenie genetyczne niedosłuchem, więc do 2 r.ż musimy kontrolować.

Moje dzieciaki wykapane, małe zasypia, duże je kolację i zaraz też spać. Mam nadzieję,że noc spokojna będzie.

Ktoś wie gdzie się Tusiaczek podziewa?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry