reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny mały chyba za długo był spokojny :(nie wiem co mu jest od 16 ciągle płacze ale jak tylko go kładę do łóżeczka czy do fotelika.nawet noszenie nie pomaga mało tego wypluwa smoczek a zawsze jak się denerwował chetnie brał smoka.bardzo mocno wkłada raczki do buzi..temperatury nie ma a brzuszek miekki.nie wiem spokój jest jak go mam u siebie na ręce jak go odkładam płacz.pierwszy raz tak ma .

reklama
Gosia i Bartek gardło czyste..może faktycznie czasem tak jest i zwyczajnie potrzebuje bliskosci.Może w tv coś poleci jakiś film to sobie obczaję, bo co się położę z nim jest płacz a jak siedzę to oki.dam radę muszę w końcu jestem Szczęśliwa ha :shocked2:

Inhalacje robię z soli fizjologicznej, dziś dwa razy było - jedna ampulka na jedną inhalacje. Generalnie zapominam i jak wyjdzie trzy razy dziennie to max. Ale pomaga.

Jutro powinnam jechać krew pobrać , ale jakoś boję sie z dwójką dzieciow... W piątek mam endo, może w czwartek pojadę na krew, Ola już pójdzie do przedszkola, będę miała spokojniej, tylko jedno do ewentualnego zabawiania, jak kolejka będzie....

Ja szczepilam Zuzie jak mialam lekki katar, ale ja jak złapie pod koniec lata, to mam do następnego lata :) taka moja "uroda"

Cycki jeszcze nie do końca sie unormowaly, chociaż już coraz ciężej naocznie sprawdzić, z którego ostatnio jadła. Ale jeszcze np w nocy mnie zalewa

Czary mary, hokus pokus, wszystkie choroby przekierowujemy na tesciowe!!
Standardowo zasnelam przed tv wieczorem. Dziecko wlasnie mialo. dłuższy sen (20-1.30) teraz pewnie co 3h juz będzie jeść.
Poczytam inne wątki i może cos odpisze jak mnie Wenus nawiedzi.
Ktoś jeszcze udziela się na nocnej??

Jestem i ja mały pospał od 22.40 do teraz.tak sie zastanawiam czy on tak przerazliwie moze plakac z głodu?przebudził sie przewijałam go i słyszze że mu tak jezdzi i nagle płac hm...jakiś skok rozwojowy czy coś..
Lilly my to ładna przerwa :)))
Ja pierwszy raz na zmianie nocnej

Jestem i ja mały pospał od 22.40 do teraz.tak sie zastanawiam czy on tak przerazliwie moze plakac z głodu?przebudził sie przewijałam go i słyszze że mu tak jezdzi i nagle płac hm...jakiś skok rozwojowy czy coś..
Lilly my to ładna przerwa :)))
Ja pierwszy raz na zmianie nocnej

mój krzyczy jak po przebudzeniu zmieniam mu pieluchę. muszę to robić, po po karmieniu mi zasypia i nie chcę go rozbudzać.

swoją drogą, od wczoraj mam górę zasikanych, poulewanych ubranek, i 2 zasikane prześcieradła :eek:

pomijam, że Adaś tak szybko rośnie, że nie mam praktycznie żadnych grubszych ubranek. byłam w tesco, zaszłam na dział z ubrankami dla dzieci i moim oczom ukazał się pajac za 75 zeta. jak dla osoby, która większość ciuszków kupiła używanych, to kupa kasy... za 100 zł to ja miałam cały karton ubranek :wściekła/y: kupiłam A kombinezon używany na jesień - już jest za mały :wściekła/y: nie wiem czy on mi sie zmiesci w to ubranko do chrztu i w kombinezon zimowy :no:

jeżeli macie na sprzedaż ubranka po starszaku - dajcie mi znać!!!

Tusiaczek: żyję i pozdrawiam wszystkie dziewczyny wrócę do Was jeszcze w tym tygodniu jak odzyskam swój'sprzęt

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!

U nas pobudka jedna.. O 3.40.. I noc super... by byla:) gdyby moje dziecko od razu usnelo, ale gdzie tam.. Najpierw obudzil mnie smiech i pianie do karuzeli.. Nawet nie marudzila o piers.. No a potem to juz ja wszystko smieszylo:/ nawet chrapiacy obok ojciec:) nie spala do 5ej..

Mamuska, ja mialam tak w poniedzialek.. Niby mala przespala caly dzien, ale u mnie na klacie.. Co ja odlozylam do lozeczka to placz. Mam nadzieje, ze u Twojego synka to tylko potrzeba bliskosci..

Milego dnia!

Tusiaczek, super, bo jeszcze troche i list gonczy byl by pisany za Toba:)

Szczepienie na 10ta:/

[edit2] Pani Magda napisala, ze pewnie za szybko leci jej z tej piersi i ze spokojnie moge karmic tylko lewa piersia.
No tak, to ja wiem, ale nie moge nic zrobic ze szybko leci, bo laktatorem nic nie sciagam, a recznie to moze ze 3razy poleci.. A jak mala ssie to tam wiecznie cos leci:/ dziwna mam ta piers:/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry