reklama

Lipiec 2014

Lilly- Tylko przeraza mnie ze czasami cala piesc chce sobie wlozyc albo za gleboko palce wklada..

Młoda tak samo wkłada głęboko palce az sie krzywi. To chyba normalne. Gdzieś czytalam ze dziecko ma na jezyku ten punkt co wymioty powoduje i przez takie wkladanie rączek ten punkt przesuwa się do gardla.
Fajnie się was czyta.

Tusia zniknęła. Wróciła do pracy?

reklama
Bony dziewczyny Wasze dzieciaczki pampersy juz 3 czy 4 nosza a moj jeszcze spokojnie w 1 (dada) wchodzi, 2 leza kupione ale mam paczke 1 to je nosi ( sa do 5 kg) a malutek 4500 wazy dopiero. Szok jaka roznica miedzy naszymi dzieciaczkami hehe.
Zreszta nosi nadal ubranka 56,62, jeszcze z niczego nie wyrosl. Drobniutki jest.

Ostatnia edycja:
No właśnie jutro ma być 12 st, trzeba jesienną garderobę szykować.
Nawet nie wiem czy mam kombinezon cienki???

Moje dziecko w ciągu dnia też krótkie drzemki robi, najlepiej na dworze śpi.
A najlepsze jest to,że w dzień szkoda mu czasu na jedzenie, wierci się, rozgląda, co 4 h pije i to kiepsko. Za to w nocy nadrabia, znowu regularnie co 3 h :wściekła/y:

Niech wkładają rączki o buzi, potem mniejszy problem z odruchem wymiotnym. Ja myjąc język dość głęboko macham wacikiem i nic się nie dzieje.

Laura nosi 62/68.. Nie ktore 68 sa za male juz, przewaznie te kupione w Polsce,ale tak jak Elifit napisala, h&m ma duza rozmiarowke i np z h&m nosi body 56.. Jutro moze dowiem sie ile wazy i mierzy.. A jak nie to w srode..

Dzis moja corka nie miala najlepszego dnia, niby przespala prawie caly dzien, ale nie dala mi odejsc od siebie, spala tylko przy mnie, odeszlam to w placz i tylko cyc byl w stanie ja uspokoic.. Jutro pobudka o 7ej bo do pediatry na 8.. A ta wstreciocha dopiero minute temu usnela, no bo jak przespala calutki dzien to wieczorem aktywna sie zrobila.. Ale zdazyla nadrobic awanture ktora przespala. Jej zly humor zrzucam dzis na pogode, caly dzien padalo, ponuro tak bylo, ze nawet na spacerze dzis nie bylysmy..

Dobranoc!

Hej ho:)

Powoli doczytuje i odpisuje.

Graza guza wyczułam jakieś 3 tyg temu, u spodu piersi, wcześniej go nie czulam a tych dwóch pozostałych nadal nie czuje. Dziś bylam u onkologa, specjalisty od piersi i zdecydował o biopsji. Wbił igle a z guza poszlo mleko. Zatem po strachu, ale muszę uważać czy teraz nie robi się ropień. A i karmie tylko piersią.

Kornela- Podobno po HA to moze byc normalne.. Moze napisz do blueberry.. Wydaje mi sie ze ona o tym pisala.. No ale wiadomo u Ciebie nie musi tak byc.. Tylko ona sama mnie uprzedzala ze u niej tak jest i zebym sie nie martwila jak bym w przyszlosci chciala zmienic mleko. U nich nie szly kupy w sensie dziec bardzo sie meczyl przy robieniu i plakal i dlatego kupili HA.

reklama
Witam:-) ale dziś ponury dzien:confused2:

Starszak odprawiony do szkoły ,Hanulka gada w bujaczku ,ja spokojnie spijam kawusie i zaraz 2 bąbla będę szykowAla

Lila może bez skarpet Spisz i stad ten katar;)

Kornela nasza pediatra twierdziła ze zielone kupki nie powinny być,nawet po ha,dzs dlatego zmykam z hania na usg

Dogi co ten kreglarz ci robił?

mnie od wczoraj boli prawa strona szyja,bark,łopatka ledwo się obrócić mogę.myslalam ze ponocce przejdzie ale nie

Nic mi się nie chce....

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry