reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja z pełnych cycków nigdy nie ściągałam, więc nie wiem ile bym wyciągnęła;-) Ale póki co nie ściągam, mam zamrożone dwie porcje, w razie jakiegoś wyjścia powyżej 3h mam zapas, więc dam sobie spokój. Najłatwiej i najwięcej ściągnęłabym w nocy, ale nie chce mi się budzić się specjalnie na ściąganie, wolę pospać;-) Strasznie się zachmurzyło u nas, może się zachustuję i pójdziemy do lilda po jakieś mięsko na obiad, bo dalej boję się iść, pewnie się rozpada..

Elifit- U mnie narazie normslnie przechodzi szczepionki z nfz.. A co sie u Ciebie dzialo?
.

Po kilku godzinach od szczepienia zaczął się wrzask. Nie dało się jej utulić. Potem ze stresu wszystko zwymiotowała i nadal wrzeszczała. Jak sobie przypomnę to aż mnie serce boli. Ja dziękuje za takie atrakcje :( drugiego dnia się to powtórzyło ale krócej trwało.
Nie wiem czy zmiana szczepionki coś da ale może jeśli będzie mniej wkłuć i ten krztusiec łagodniejszy to się ten wrzask nie powtórzy.

Lilly- Moze czopek?
znowu nie wiem na co czopek. nie kumata ja :-P
to ja mam jakieś supercycki. Z pełnego spokojnie 150 ściągam i dalej leci, ale mi się buteleczka od laktatora kończy :shocked2:
WOW. JA TE 80ML Z PEŁNEJ PIERSI PO KILKU GODZINACH OD KARMIENIA MAM. ZAZDROSZCZE.
Ledwo co sciagnelam cycki jak dziecko się obudzilo i do cycka (2,5h od ostatniego) wiec przystawiam i ciumka. pewnie mocno nie leci ale nie marudzi.
Jak to nie poinformowali? Przeciez to jest ich obowiazek! Masakra z tymi szpitalami:/

Ja dostalam ulotke nawet w jezyku polskim, jest tam wszystko opisane. :)

Wlasnie Laura ma 37,8.. To na razie nie bede ruszac tego..

Super że nawet po polsku dostałaś info!

Laura 37.8 ma w pupie czy to już po odjeciu?

hej hej!

co do antykoncepcji - ja jeszcze nie próbowałam, bo wciąż mnie boli... ten poród ostro mnie przeorał...

Doti - 7 kg? wielki chłop!
dziękuję za porady laktacyjne :tak: karmię 3 miesiące, a nie wiedziałam o słodzie :zawstydzona/y:
muszę koniecznie spróbować, bo ostatnio często wychodzę i z trudem odciągam 80 ml. powinnam brać przykład z Poli i mrozić, mrozić, mrozić!

właśnie, gdzie jest POLA? :confused:

rano ciężko mi się zorganizować, ale będę musiała odciągać, bo inaczej będę w wiecznym stresie spowodowanym brakiem mleka i tą pieprzoną zależnością...

Adaś właśnie zasnął. Nowością jest spanie w otuleniu kocykiem lub z pieluszką obok buźki, Bardzo skutecznie. (chyba Zola tak zasypia, bo widuję na fotkach)

przedwczoraj załatwialiśmy becikowe - nie pytajcie, jak mocno rzucałam mięsem. babsko z urzędu miało wymagania z kosmosu. nie wiem po co jej moje WSZYSTKIE umowy o pracę i WSZYSTKIE PITy. pewnie myślała, że tego nie znajdę, ale ja jako bankowiec mam porządek w papierach - wyjęłam tylko 1 segregator i miałam WSZYSTKO o czym sobie zamarzyła... gadała mi o jakiś stratach, kosztach, dochodach, netto, brutto i sama nie wiedziała pewnie o czym - trochę się w tym orientuję i wydaję mi się, że zamiast umów, mogła poprosić o zaświadczenie o dochodach od pracodawcy

coraz mniej do zalatwiania mi zostaje.

goście ślubni też mnie wkurzają, bo nikt nie potwierdza przybycia, a musimy wiedzieć ile obiadów zamówić...

ehhh... wszystko na mojej głowie :-D

miłego dnia!

I znowu jestem do tyłu.:(

No po prostu nie mam na nic czasu masakra jakaś. Codziennie coś, albo gdzieś wychodzę albo wszyscy wychodzimy albo Jula coś chce, no normalnie gorezj niż w domu hehe. Ale nie narzekam bo przynajmniej nie jestem sama non stop. Postaram się dzisiaj was doczytać ale obiecać nie mogę.

Jagódka trzeba jakoś upolować pogodę żeby się spotkać :)

reklama
[Jeśli chodzi o laktacje to karmi ma alkohol i ja bym nie dawala potem mleka dziecku.
Makota zalatwisz wszystko. do kiedy goście maja potwierdzić?
Ja nie jestem bankowcem ale też mam porządek w papierach. Jak zamieszkałam z moim to na drukarce lezala sterta jego papierów. kiedyś usiadlam i zrobilam porządek, zapakowalam do segregatora i teraz nagle mozna znaleźć dokumenty jak potrzebne! szok.

Limonko fajnie ze sie odezwalas. Jak Jula znosi nowe otoczenie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry