reklama

Lipiec 2014

reklama
Szczesliea mamuska a czemu do kardiologa? Nie pomyslalsm ze to cis nie tak. Mojemu malutkiemu jak go dluzej nosilam pionowo to soniaky stopki a tetaz nosi skaroetki to nawrt nie wiem i nie myslalam ze to cos nie tak. Raczki nie sinieja.....kurcze

Kornela123 tylko że w karcie wypisu miałam napisane że ma jakas sinice zastoinową i ze konsultacja z kardiologiem..a teraz jak byłam na wizycie u pediatry to mi powiedziała że coś nie tak słychac serduszko no i te rączki i stopy..on ma sune w kazdej pozycji czasem robią się mu normalne..mi się wydaje ze to takie problemy z krazenien i to zanika do 3 miesiaca ale wolę sie upewnic i zrobic mu badania juz mi go zal bo czeka go pobieranie krwi a po 3 dniach idziemy na szczepienie.

Ja znowu gdzieś tego kotka zgubilam. wsciekla jestem bo to naprawdę super przyjaciel Zoli. Już wkladalam go w jedno. miejsce i znowu.
Dziecko moje bawi się w Hudiniego (nie wiem jak się pisze) bo uwalnia się z ciasno zawinietej pieluchy. Maz chrapie, pies chrapie to i na mnie pora. Do jutra...

Witam na nocnej;/

Laura juz trzy razy wstawala dzsiejszej nocy:/ przez caly wieczor wydoila mnie na wylot, a teraz wstaje co 1 -1,5 godz. Nie wiem co jest grane, jestem mega zmeczona, mam wrazenie ze ona zapanowala juz calkowicie nade mna.. Raczej nad moimi cyckami:/ jeszcze nie tak dawno jadla w dzien co 3-4 godz,a teraz mam wrazenie ze karmie bez przerwy.

Co do ulewania, to u nas tez jeszcze wystepuje. Ale tylko jak napije sie z prawej piersi. Czasem jeszcze takie sery jej leca, w ogole przez to ze teraz jest caly czas przy piersi to wiecznie sie jej odbija, ulewa..

Jak to ma tak wygladac, ze placz jest nawet wtedy jak ja odciagam od piersi zeby pojsc do lazienki, to zastanawiam sie czy nie dawac jej na noc chociaz mm..

Ostatnia edycja:
Mamo to pewnie taki etap, poczekaj tydzień. U nas też czasem są dni na cycu do znudzenia.

Tatuś bawi się z Melania :) weekendy znowu do mnie wróciły bo dostaje kilka chwil wolnego.

Melka ma nową zabawę, zakrywan jej rączki tetrą i już, cieszy się jak szalona! Później mama się chowa, odsłania i Melka znowu się cieszy. :) teraz żałuję że jej też kotka nie zamówiłam.
Ale ona też pokochała szelesxcząca biedrone.

Załączniki

• 1411795831076.jpg
    1411795831076.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 62
Michalina- Nie uprzedzily mnie gnidy:/
Co do ksiazeczki hmmm powiem tak- Zabawka jak kazda u mnie rewolucji nie wywolala ale zla nie jest. Kazde dziecko pewnie inaczej zareaguje.. No ale z tym przyjacielem to pojechali:D Na pewno zabawka na poczatku zwraca uwage bo jest czarno biala..

Makota- Ksiedza chyba opetal szatan..
Gratuluje zejscia jaderka:))!

Szczesliwa- badz dobrej mysli a cycki sie uspokoj. Wszystko bedzie dobrze i sie unormuje.. Tylko mysl ppzytywnie i przystawiaj

Haust- Apteki to faktycznie teraz ustalaja sobie ceny:/ Jak juz to trzeba sobie znalezc jakas swoja, tania lub w miare normalna i do niej jezdzic..

Pola- u mnie dalej uleje co jakis czas

U mnie dzien wczorajszy byl mozna powiedziec tragiczny.. Hubert przez caly dzien spal na raty z 30/40 minut. Razem z nim mylam podloge a to wyglada tak: taszcze za soba wiadro z woda oraz Huberta w bujaczku w pozycji połlezacej.. Bo inaczej nie da mi nic zrobic.. Pozniej puscilam pranie z Hubertem, naatepnie poszlismy na strych sciagnac gore ubran od niego i skladalismy, pozniej przyklejalismy naklejki na sciane .. Nje musze wam dodawac ze nie byl przy tym wszystkim ciagle grzeczny..
Byl tam zmeczony ze mial czerwone oczy i nie potrafil sie na niczym skupic i o chwile wybuchal placzem ale po kazdym jedzeniu 5/10 min spania i pobudka. W nocy o 4.00 kiedy Hubi sie zbudzil w kibelku zauwazylam ze dostalam okres.. Leje sie ze mnie tak ze jak sikam to woda w kiblu czerwona:((( az sie boje.. Odziwo brzuch mnie nie boli wcale.. Ale te krwotoki..

a o 19.00 Hubert nawet zjesc nie potrafil ze zmeczenia.. Nie wiedzialam jak mu pomoc:( nic nie pomagalo.. Mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepiek tym bardziej jak mam ten krwotok.

Ostatnia edycja:
reklama
Wklejam post pod postem bo tam juz przez tel zdj nie moglam dodac:/

Z Hubim chwalimy sie nasza godzinna praca:) Oczywiscie bez mojego pomocnika by sie nie obylo:D
Nam sie podoba:)! Troche slabo widac bo bylo juz ciemno no ale cos tam zobaczycie;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1411797458.131858.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1411797471.844096.jpg

Troche sie nameczylam bo kazdy element drogi czy krzaka byl osobno.. Kazde autko itd.. Dalam rade!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411797458.131858.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411797458.131858.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 64
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1411797471.844096.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411797471.844096.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 58

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry