Michalina- Nie uprzedzily mnie gnidy:/
Co do ksiazeczki hmmm powiem tak- Zabawka jak kazda u mnie rewolucji nie wywolala ale zla nie jest. Kazde dziecko pewnie inaczej zareaguje.. No ale z tym przyjacielem to pojechali

Na pewno zabawka na poczatku zwraca uwage bo jest czarno biala..
Makota- Ksiedza chyba opetal szatan..
Gratuluje zejscia jaderka

)!
Szczesliwa- badz dobrej mysli a cycki sie uspokoj. Wszystko bedzie dobrze i sie unormuje.. Tylko mysl ppzytywnie i przystawiaj
Haust- Apteki to faktycznie teraz ustalaja sobie ceny:/ Jak juz to trzeba sobie znalezc jakas swoja, tania lub w miare normalna i do niej jezdzic..
Pola- u mnie dalej uleje co jakis czas
U mnie dzien wczorajszy byl mozna powiedziec tragiczny.. Hubert przez caly dzien spal na raty z 30/40 minut. Razem z nim mylam podloge a to wyglada tak: taszcze za soba wiadro z woda oraz Huberta w bujaczku w pozycji połlezacej.. Bo inaczej nie da mi nic zrobic.. Pozniej puscilam pranie z Hubertem, naatepnie poszlismy na strych sciagnac gore ubran od niego i skladalismy, pozniej przyklejalismy naklejki na sciane .. Nje musze wam dodawac ze nie byl przy tym wszystkim ciagle grzeczny..
Byl tam zmeczony ze mial czerwone oczy i nie potrafil sie na niczym skupic i o chwile wybuchal placzem ale po kazdym jedzeniu 5/10 min spania i pobudka. W nocy o 4.00 kiedy Hubi sie zbudzil w kibelku zauwazylam ze dostalam okres.. Leje sie ze mnie tak ze jak sikam to woda w kiblu czerwona

(( az sie boje.. Odziwo brzuch mnie nie boli wcale.. Ale te krwotoki..
a o 19.00 Hubert nawet zjesc nie potrafil ze zmeczenia.. Nie wiedzialam jak mu pomoc

nic nie pomagalo.. Mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepiek tym bardziej jak mam ten krwotok.