reklama

Lipiec 2014

Mamo Bobasa u mnie tez byl tydzień teraz czy nawet dwa ze cycek byl częściej niż zwykle a dzisiaj wszystko wróciło do normalności. Zola jadla przed 20 i obudzila się w nocy tylko raz, o 4. Mam nadzieję że rzadkie jedzenie zostanie na dłużej.
O 7.20 poszłam pod prysznic bo dziecko nadal spało. Po wyjściu juz laktator przygotowalam bo oba moje cycki były nabrzmiale i samocieknace, ale dziecko się obudzilo wiec właśnie karmie. Poszla meeeewga kupa. Boje się zajrzeć gdzie to się zmiescilo??

Catsun w tekście do Makoty przeczytałam, że ksiedzu zeszło jaderko i od rana mam lepszy humor :D

Przykro mi że dostałaś @. Ja wcale bym nie chciala jej mieć, ale bez niej nie ma też dzieci.
Nadaj karmie... już 30min jednego cycka mi ssie (tego od 19.45) :szok: Maz pojechał do pracy, a ja zostałam z dziewczynami :) Lubie nasze poranki jak leze jeszcze w łóżku a one dnie kolo mnie lub na mnie.

reklama
Pola i Lilla- oby okres przyszedl ja najpozniej:P

Lilla- specjalnie jest tam spacja zrobiona.

Edit:
Pola- Wode juz po 4 h wczoraj mialam;) :D Jak by dzis nie bylo to bym dopiero miala.. Z tym okresem..

Ostatnia edycja:
Catsun, a jednak przyszła małpa jedna?
Pola u mnie ani widu ani słychu i niech tak zostanie jak najdłużej:tak:
Lilla jąderko księdza mi też poprawiło humor od rana:-D Makota gratsy! Jeden problem z głowy
Mamo bobasa - kryzys laktacyjny 3-ciego miesiąca -NORMA, przystawiaj ile chce, dużo pij, minie szybko i będziecie się karmić z powodzeniem do kolejnego kryzysu... w 6-tym miesiącu;-)
Michalina - mamy taki sam kocyk, fajny jest:tak:

Jagodka- :( :( :( :( Mam nadzieje ze przestanie sie ze mnie tak okropnie lac. Przeraza mnie to..

Katka- jak u Ciebie:*? Jezeli to czytasz daj znac ze zyjesz:P

Ostatnia edycja:
Catsun, mialam dokladnie to samo, bylam juz przerazona tym krwotokiem.. Ale @ mialam 4dni.. Naklejki super! Ja chcialam cos takiego dla Laury, ale nie moglam znalezc w tutejszych sklepach, znalazlam tylko taka malpke... Leb jej swieci, to lampka jest a reszta naklejki.. ImageUploadedByForum BabyBoom1411801305.902344.jpg

Pola, ja juz po pierwszej @ :/

Jagodka, tos mnie pocieszyla :) mam nadzieje, ze to szybko jej minie, bo mnie to wykonczy wieczne siedzenie z cycem na wierzchu:/

Biore sie za sprzatanie, maz wreszcie wzial sie za akwarium z rybkami i sprzata.. A ja sie biore za te nieszczesne okna, bo wczoraj przez ta glowe nic nie zrobilam:/

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411801305.902344.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411801305.902344.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 56
Pola ja okres miałam od razu po połogu :/

Szczerze zazdroszczę Wam czasu na pisanie. Ja zaglądam, ale czasu na cokolwiek innego niż dzieci brak :( U mnie nadal kolki i spanie max kilka minut. Ciągle na rękach. Kręgosłup mi niedługo pęknie. Miałam nie marudzić,ale się chyba nie da...

Catsun naklejki super.Mnie się bardzo podobają.
Mama bobasa świetny pomysł z tą lampką. Może poszukaj na allegro?

Dziewczyny ja nadal ściągam mleko i podaje z butelki, niestety mój laktator jest beznadziejny i ściągam coraz mniej mleka. Czasem muszę domieszać miarkę lub dwie ;/ Kupiłam bebiko na kolki i zaparcia i póki co jest ok, nie ma większych kolek. W nocy karmię piersią, w dzień nie mogę, bo tak go boli brzuch, że nie umie się najeść. Nie wiem jak mam ściągać, żeby zwiększyć laktację :/ Dosłownie cycki sobie masakruje, żeby dziecko jadło moje mleko. W jednej ręce trzymam dziecko drugiej laktator, jakiś koszmar :/ Czasem brak mi siły...
Czy któraś z Was też ściąga? Ile Wam się udaje z 2 cycków?

Marcin kończy dzisiaj 2 miesiące :))

Dzien dobry dziewczyny :)cala noc z jednym karmieniem a spalismy do 9 !
Pola ja w pierwszej ciąży dostałam okres równo jak Wiki skonczyła 2 miesiace ciekawe jak teraz bedzie.
Catsun chyba opanowalam laktacje dzisiaj już mam więcej pokaemu.ufff :)
My dzisiaj wybieramy sie na zakupy musze kupic sobie spodnie bo mam az dwie pary :)no i mlodej buty.
Zamowilam w necie taki fajny polarowy kombinezon brazowy ala mis dla Antka :))
Catsun super wam wyszło :)))
Wiki robi pelno kolorowych rysunkow i ludziki dla Antka jak go przewijam to maly patrzy na sciane gdzie wisza i zero reakcji jakby go nie bylo tak mu sie podoba :)
Dzisiaj zapowiada sie piekny dzien slonce świeci :)
Venus dziewczyno ja tobie zycze duzo sily bo problem z laktacja tez mam ..mały jest duzy jak na prawie dwa miesiace i np wczoraj nie mialam pokarmu przez pol dnia dalam mu wode i placz ale wypil masaowalam cycki i dopiero teraz go nakarmilam za jednym razem w 20 min szok
Mi na kolki pediatra polecil kropelki i juz ich nie ma za to kupy nie robi tylko purty z kleksem.

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam,że tylko o mnie będzie. Ale zupełnie nie mam siły czytać od 3 dni. Mam jednak potrzebę wyżalenia się.
Jestem wrakiem. Chodzić nie bardzo mogę, a poza tym nie wolno mi . Mogę leżeć. Dziećmi się nie mogę zająć. W domu sajgon. Mąż jakoś ich obrabia , ale nie ma łatwo.
Do tego zapalenie piersi, które mi nie poprawia samopoczucia.
Jakby tego było mało w nocy spuchła mi dolna warga, kosmicznie, Wyglądam jak po botoksie. Chyba coś mnie ugryzło? Jakiś zabłąkany komar? Ale czemu tylko po jednej stronie???
Niektórzy marzą o dużych ustach, ale nie z tak asymetrią:no: Tym bardziej ,że normalnie małych nie mam.

Więc ja się pytam co jeszcze może mnie spotkać?????????????

Przeczytałam parę postów do góry i wiem co jeszcze,żeby dopelnić tych nieszczęść. OKRES :szok: Wtedy chyba się załamię kompletnie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry