Lilla My
Fanka BB :)
Mamo Bobasa u mnie tez byl tydzień teraz czy nawet dwa ze cycek byl częściej niż zwykle a dzisiaj wszystko wróciło do normalności. Zola jadla przed 20 i obudzila się w nocy tylko raz, o 4. Mam nadzieję że rzadkie jedzenie zostanie na dłużej.
O 7.20 poszłam pod prysznic bo dziecko nadal spało. Po wyjściu juz laktator przygotowalam bo oba moje cycki były nabrzmiale i samocieknace, ale dziecko się obudzilo wiec właśnie karmie. Poszla meeeewga kupa. Boje się zajrzeć gdzie to się zmiescilo??
Catsun w tekście do Makoty przeczytałam, że ksiedzu zeszło jaderko i od rana mam lepszy humor
Przykro mi że dostałaś @. Ja wcale bym nie chciala jej mieć, ale bez niej nie ma też dzieci.
Nadaj karmie... już 30min jednego cycka mi ssie (tego od 19.45)
Maz pojechał do pracy, a ja zostałam z dziewczynami
Lubie nasze poranki jak leze jeszcze w łóżku a one dnie kolo mnie lub na mnie.
O 7.20 poszłam pod prysznic bo dziecko nadal spało. Po wyjściu juz laktator przygotowalam bo oba moje cycki były nabrzmiale i samocieknace, ale dziecko się obudzilo wiec właśnie karmie. Poszla meeeewga kupa. Boje się zajrzeć gdzie to się zmiescilo??
Catsun w tekście do Makoty przeczytałam, że ksiedzu zeszło jaderko i od rana mam lepszy humor
Przykro mi że dostałaś @. Ja wcale bym nie chciala jej mieć, ale bez niej nie ma też dzieci.
Nadaj karmie... już 30min jednego cycka mi ssie (tego od 19.45)
Maz pojechał do pracy, a ja zostałam z dziewczynami 
Makota gratsy! Jeden problem z głowy
Tym bardziej ,że normalnie małych nie mam.